Prelistao sam sve komentare i zaista neznam šta da vam kažem.Što se tiče nekog opipljivog dokaza, on nažalost ne postoji kao što ga ni nemaju 99% vlasnika koji kupuju psa a to je neki vid ugovora o prodaji šteneta na kome piše ko je kome prodao i najbitnije za ovo situaciju kada,jer prvo što me je čovek iz saveza pitao jel vam je prodao možda odraslu ženku koju je već pario.Oni svaljuju krivicu na kinološka društva koja to treba da provere kad primaju prijave legla i tako to u krug,pojeo vuk magarca.
Joviću ti si ovo u neku ruku izneo na videlo,što je u principu dobro za sve, ali sve nešto dobijam utisak da se preko mene vadiš za to tvoje planirano parenje :-) i prebacuješ neku krivicu za celu priču.Što se mene tiče ti sa tvojim psom radi apsolutno šta ti misliš da je ispravno.Da sam sumnjao i da mi je smrdelo što se tiče papira,jeste i to čim sam je uzeo, kao što je i Smeh rekla za njenu Donu,ali sam dovoljno pametan da čitam izmedju redova i provalim neke stvari na vreme.Ako ti misliš da nikad ne pariš edija,to je ok i tvoja stvar, a što se tiče mene ja samo molim Boga da mi Lana donese još puno ovakvih štenadi.Što se tiče rodovnika,opet ponovljam,nema tu neke Bog zna kakve matematike,možeš da lažeš i mutiš sa onim što imaš/što je imao a to su roditelji,tako da kad kažem da je od dedova pa na dole sve ok,stojim iza toga uverenja a to od dedova pa na dole je maltene isto za 90% pasa u Srbiji.Pa i da je menjao rodovnike sa drugim leglom opet bi se svelo na isto.Tebi prepručujem da se batališ tog čoveka na vreme a što je uradjeno-uradjeno je,mogu i ostali da provere svoje ženke u savezu ali ne verujem da je to uradio sa još nekom,izabrao je Lanu jer je u to vreme počela da ide po izložbama i pobedjuje.
Najveća ironija je da je maltene svako sa foruma imao nekog posla sa njim,hteo da kupi štene ili već kupio i motaju se oko njega a kad sabereš sve ovo njegovo štene izadje najskuplje.Kad sam kupovao Lanu sve što sam u oglasima našao bila su štenad za koje je čovek tražio 350e što mi je u tom trenutku bilo mnogo, i njegova za po 100ak eura, naravno daleko od toga da se kajem što sam kupio Lanu i da znam celu priču ponovo bih je kupio tako da nisam merodavan ali da sam ogorčen,jesam itekako!