smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Hvala na pitanjuI da pitam za Donu. Smeh, kako vam napreduje terapija? Ja nikad u okruzenju nisam imala kuju sa otvorenom piometrom, pa nisam ni videla a ni cula iz prve ruke kako tece oporavak. jel joj prosla upala ili se to leci malo duze?

Dona je, Bogu hvala - odlično, već sasvim liči na sebe: neumorna je u lajanju, donošenju lopte za igranje, maženju, jurcanju. Možda preterujem, ali imam utisak da svaki put kad sam u blizini ima potrebu da sama demonstrira kako je sve u redu i ništa je ne boli

Inače, danas nam je bio veterinar, da joj ponovi "Imizol" (na Veterinarskom nam je rečeno da, po najnovijem, treba da ga primi za 14 dana) i malo smo popričali i na temu te upale. On kaže, pošto je bio svedok i gledao joj iscedak, da to nije bila klasična piometra, da jeste upala, ali ne i gnojna, što se poklopilo sa mišljenjem koje smo čuli na Veterinarskom. Kada sam pitala da li je izvesno da će se ponoviti, Magaš je slegnuo ramenima i odgovorio: "Nema ni veće ni manje šanse od bilo koje kuje koja nikad nije imala tih problema."
Posle kutije "pentreksila" ("panklav" nije dobro podnosila - povraćala je, pa smo ga uz konsultaciju sa Magašem zamenili),niti se liže, niti češka, niti ima bilo kakav iscedak.