jovic88
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
Pa, zovi odgajivaca...Odgovor na forumu tesko da neko moze da ti da...
nemogu da razgovaram sa odgaivacem u vezi toga...nije to tako jednostavno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, zovi odgajivaca...Odgovor na forumu tesko da neko moze da ti da...
nemogu da razgovaram sa odgaivacem u vezi toga...nije to tako jednostavno...
Nema sta da se nerviras. Pas nije tvoj, pa nemas potrebe da gubis na to zivce.
Razloga za nerviranje imaju vlasnica Darming i Dragan. A ti imas razloga da se pitas od kojih he roditelja tvoj pas.
Tuzno, ali istinito.
Ako smem da dodam, jako svesna da se ljudi mogu i naljutiti- ako su psi vec upitnog porekla, ne treba ih ni pustati u odgoj. Zato, Jovicu, razmisli. Pitanje je da li znas ko su otac i majka tvog psa...
zbog toga se i nerviram! odalke znam iz kog je legla i moj pas, nego ajde...
Ajde vidi okači rodovnik od te Hane,ta Vesa je moja Lana i po rodjenju i po JR Broju a po tom rodovniku moja Lana je parena sa svojim ocem jer i njoj je otac Jonny Woker Blue Stony River, evo linka:
http://www.collie-online.com/pedigree/genealogie.php?parametre=Vesa
Nabavi taj rodovnik i stavi ga ovde a ja ću odmah u toku dana da zovem savez i ako može da se podnese neka prijava i daj bože zabrana prijave legla na 5 godina pa ćemo videti,neće mi niko ostati dužan u budite ubedjeni
Sta,plasis ga se? Moze ti nesto? Jaoo,oko bih mu izvadio![]()
Valjda me nece banovati zbog politicke nekorektnosti![]()
zvao sam ga pre 4-5 dana...da ga pitam da li mogu da ih upraim...posto po papirima moj edi toj hani je techa
rekao je bez problema da moze...i na tome se zavrsila prica. nemam zivaca da ga zovem i slusam bilo sta o tome, vidi se iz aviona da je tu nesto mutno!!!
Znaci Katic je koristio Lanine papire i tog Jonny Woker Blue Stony River koji tesko da bi mogao da se upari u 12 godina.
ja vam citam kako je napisano...
iskreno, mene mnogo bole brige ko su im roditelji...ja mog edija volim takav kakav je...samo hocu da ih uparim, samo necu da dodje do nekih koplikacija ako su blizi rod!
teoretski, mozete pariti pse. ali ako se i prakticno odlucite na taj korak, nemojte im vaditi rodovnike, posto ni sami ne znate sta imate u kuci.
Čekaj malo...Evo ovako ljudi,zvao sam savez u Beogradu i čovek mi je rekao da je u Srbiji prijavljeno samo jedno Lanino leglo kao što i treba, a to je Lana X Miki sa osam šteneta , e sad čovek me uputio na savez u Vojvodini da proverim i tamo.Dobio sam potvrdu da je prijavljeno jedno leglo sa mojom ženkom sa tim pomenutim datumom 22.jul.2008 i da je bilo 3 šteneta u leglu i da je otac ne Jonny Woker kao što si ti napisao već neki Double Scotch pas.Pošto je prošlo dosta vremena teško da nešto bitnije može da se uradi,treba da se čujem još jednom ša ćemo videti.