dalabu
Obećava
- Poruka
- 90
Danas punih 7 meseci...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MA divlja! Vidi je na sta lici, to covek ne moze dovesti u red! Cetkam ko blesava, a ona i dalje cupava. Da mi je prvi pas, pa da razumem, ali ovako.... Zovem je 'cigance'! stalno je musava i prljava. Posle nekog vremena sam digla tukejeste da zivi u kuci, ali ako bi je prala i cetkala kako se ona uprlja, ceo dan bi se samo njome bavila
ljudi, kad vam kazem, ili je ova cudo, ili mene godine stizu. nesto od toga jeste, ali ova lici na musavo dete! a tako se i ponasa!
Apsolutno. Oni tačno znaju kada su zgrešili, ali nisam mislila samo na to. Temperament joj ne dopušta da bude besprekorno poslušna: zna šta sme, a šta ne, ali neki put ne može da se uzdrži.smeh, ja mislim da je taj deo, oko toga da se na psu vidi kad je zgresio, uopstena karakteristika psa, ne rase.
Meni dodje mnogo komicno kad se vratim kuci, a kera bila sama i napravila neku stetu (i danas joj se desi da zaspi na papucama, pa kad se probudi, pocne valjda onako bunovna da ih glocka, kad su vec pri ruci), da se sva pokunji, a ja da ne vidim odmah stetu. Znam je ko zlu paru.Tacno znam kad je nesto zeznula. Druga je stvar sto ne mogu uvek da nadjem sta je zeznula
![]()
Sa 10 meseci stalno bezimo od cetke i cesljanja, ali zato za loptom po blatu jurimo ceo dan. A kad nesto zgresi tada se pokunji i napravi onako facu kako ja to kazem "pravi se ovca".
![]()