SKORPIONI,VERNI ILI NE

Ja ih znam dosta i mnogo njih vara. Jedan lik svaku vezu prekine tako sto predhodnu curu prevari se buducom :lol: I tako u nedogled.

Ne razumijem smisao ovakvih tema, kao sto sam vec jednom napisala, vjernost ne odredjuje suncev znak vec neke druge stvari.

Ove teme sluze da bi se pripadnici pomenutih znakova opisivali u hiperbolama, kao nesto vanzemaljsko.

Tako nedovoljno obavijesteni, znaci skorpije ce uvijek za sebe reci da imaju taj neki fatalan pogled, kako ne oprastaju ovo ili ono, kao da se razlikuju od bilo kog drugog znaka koji zahtijeva postovanje drugih u nekom normalnom odnosu. I onda ta neka harizma koja naravno ponovo ne zavsi od toga. Pa onda kako su iskljucive, nema kod njih ovo ili ono... pravi mali mini bogovi.

Rijetko kad sretnem neku skorpiju na fprumima koja je zaista svjesna sebe, a tek ovo po kafica, to kad pocnu da me goedaju ispod oka i pocnu da mi objasnjavaju kako su oni opasni, pa spalila bih ih na lomaci :metla:

kao što si i sama rekla, vernost ne određuje položaj sunca... i čemu onda dalja elaboracija na temu? :lol:
ovakve teme služe za analizu nekih opštih karakteristika. i za napade, izgleda... samo što ja ne vidim razlog za odbranu, niti smisao dokazivanja nekome ko sam i šta sam. ja znam, za ostale me nije briga. kome se ne sviđem, može da me zaobiđe. naročito ne volim ljude se vode predrasudama, površnih se grozim.

a za fatalan pogled i ostalo, nikada tako nešto nisam niti bih tvrdila. a drugima ne mogu da zapušim usta... :lol:
možda bi ti trebala da promeniš društvo?

i da, škorpije nisu dovoljno svesne sebe, najčešće se potcenjuju. :lol:

kao što si i sama rekla, vernost ne određuje položaj sunca... i čemu onda dalja elaboracija na temu? :lol:
ovakve teme služe za analizu nekih opštih karakteristika. i za napade, izgleda... samo što ja ne vidim razlog za odbranu, niti smisao dokazivanja nekome ko sam i šta sam. ja znam, za ostale me nije briga. kome se ne sviđem, može da me zaobiđe. naročito ne volim ljude se vode predrasudama, površnih se grozim.

a za fatalan pogled i ostalo, nikada tako nešto nisam niti bih tvrdila. a drugima ne mogu da zapušim usta... :lol:
možda bi ti trebala da promeniš društvo?

i da, škorpije nisu dovoljno svesne sebe, najčešće se potcenjuju. :lol:

Zato sto tema glasi-"Skorpioni, verni ili ne"
Zato.

Povrsna nisam ni u kom slucaju, a protiv predrasuda se borim, sto se moze vidjeti iz mojih postova.
Moje drustvo je odlicno, ne brini ti o tome :)

Poslednja recenica govori koliko se podcjenjujete :lol: Najveci ego, ako vec generalizujemo imaju Lav, Ovan i Skorpija. Mada to opet ne zavisi u potpunosti od polozaja Sunca, ali to nije tema.

U sustini se osipam kad procitam neke gluposti na koje sam reagovala. One su pretezno razlog zbog kog se astrologija smatra gluposcu. Ako nekog zanima da li moze da vjeruje partneru koji je Skorpija u horoskopu neka postavi citavu natalnu kartu, sa sve tranzitima, pa da proba nesto da se procita odatle, u suprotnom, ova tema je jedna od onih laickih iz koje malo sta moze da se nauci, a moze mnogo netacnog.

Inace ne volim ni uzivo kad razgovaram sa nekim, nevezano za horokop, da taj neko pocne da mi prica kakva je on/ona osoba.

To ja sama vidim i bez price. Ako ne vidim sve odjednom, vidjecu kroz odredjene situacije, a ne zato sto ce mi neko reci ja sam ovakav ili onakav.

Inace, "svrbi" me samo kad procitam glupost.

Poslednja izmena:
Zato sto tema glasi-"Skorpioni, verni ili ne"
Zato.

tema nije ni pogled, pa si ga se uhvatila ko pijan plota... jak argument, nema šta. :lol:
a prevario te neki? :lol:

Povrsna nisam ni u kom slucaju, a protiv predrasuda se borim, sto se moze vidjeti iz mojih postova.

a gde sam ja rekla da si ti površna?

Moje drustvo je odlicno, ne brini ti o tome :)

ne brinem ja, samo nije prijatno družiti se sa nekim ko bi te na lomaču... :(

Poslednja recenica govori koliko se podcjenjujete :lol: Najveci ego, ako vec generalizujemo imaju Lav, Ovan i Skorpija. Mada to opet ne zavisi u potpunosti od polozaja Sunca, ali to nije tema.

nije tema, ali si opet iskoristila priliku da kritikuješ? da je bar konstruktivno... ili manje licemerno, pa da kažemo: jeste bre tema, pa da demantujem. ovako...

U sustini se osipam kad procitam neke gluposti na koje sam reagovala.

a da odeš kod lekara?

One su pretezno razlog zbog kog se astrologija smatra gluposcu.

ko je smatra glupošću? :lol:

Ako nekog zanima da li moze da vjeruje partneru koji je Skorpija u horoskopu neka postavi citavu natalnu kartu, sa sve tranzitima, pa da proba nesto da se procita odatle, u suprotnom, ova tema je jedna od onih laickih iz koje malo sta moze da se nauci, a moze da mnogo netacnog.

zašto onda udaraš po škorpijama u globalu?

Inace ne volim ni uzivo kad razgovaram sa nekim, nevezano za horokop, da taj neko pocne da mi prica kakva je on/ona osoba.

isto tako ni ja ne volim da meni neko priča kakva sam osoba. naročito ne neko ko me ne poznaje, jedino što zna je da sam škorpija... :mrgreen:

To ja sama vidim i bez price. Ako ne vidim sve odjednom, vidjecu kroz odredjene situacije, a ne zato sto ce mi neko reci ja sam ovakav ili onakav.

e pa u tome i jeste tvoj problem, što vidiš subjektivno. onako kako se tebi sviđa.

Inace, "svrbi" me samo kad procitam glupost.

a ko je rekao da tebe svrbi? :lol:

inače, ako je glupost jedni argument koji ti služi da me demantuješ, radije me zaobiđi... ili rizikuj da osetiš punu silinu gneva jedne škorpije. od tebe zavisi. :manikir:

tema nije ni pogled, pa si ga se uhvatila ko pijan plota... jak argument, nema šta.
a prevario te neki?

Ne pisem samo o pogledu vec o par stvari koje pretezno idu u paketu.
Ne, nije me prevario, jer takve osobe na vrijeme procitam i izbjegnem. :manikir:

a gde sam ja rekla da si ti površna
Razgovarala si sa mnom, tako da je logicno da si pisala meni. Sad naravno mozes da vrdas, a posto to i radis, onda da ti odgovorim, i ja sam napisala uopsteno kao sto ti sad kazes da jesi i onda smo kvit.

ne brinem ja, samo nije prijatno družiti se sa nekim ko bi te na lomaču...

Ovaj komentar sam zasluzila, ali je valjda ocigledno da sam to napisala u sali :cool:

nije tema, ali si opet iskoristila priliku da kritikuješ? da je bar konstruktivno... ili manje licemerno, pa da kažemo: jeste bre tema, pa da demantujem. ovako...

Nije licemerje, jer tema nije mars u znacima i kucama tako da ne bih o tome pisala, (o egu ) a pominjanje ova tri znaka je odgovor na tvoju konstataciju da se podcjenjujete. Mnogo izokreces stvari, doduse nevjesto.

a da odeš kod lekara?
posle ovog razgovora bi mi mozda i trebao :lol:

ko je smatra glupošću?
Ne znam da li si ozbiljna, ali ajde ako jesi, da objasnim, mnogo ljudi reaguje negativno na temu astrologije.

zašto onda udaraš po škorpijama u globalu?
Ne udaram po skorpijama u globalu vec na neke recenice koje ispisete, sto ne znaci da to ne bih uradila i na temi sopstvenog znaka. Jos jednom, ova tema je o skorpijama.

isto tako ni ja ne volim da meni neko priča kakva sam osoba. naročito ne neko ko me ne poznaje, jedino što zna je da sam škorpija...
Nigdje ja tebi nisam objasnjavala kakva si ti osoba, tako da ako je i ovo uopsteno, u redu, ne volim ni ja.

e pa u tome i jeste tvoj problem, što vidiš subjektivno. onako kako se tebi sviđa.
Ne, ja vidim ono sto je najociglednije na prvu loptu. Ono sto ne volim je da mi neko prica ono sto bi on zelio da ja o njemu mislim. (ili njoj, nebitno)

inače, ako je glupost jedni argument koji ti služi da me demantuješ, radije me zaobiđi... ili rizikuj da osetiš punu silinu gneva jedne škorpije. od tebe zavisi.

E, upravo o ovome pricam.
Ovo je najvjerovatnije da ce napisati jedna skorpija.
Ja se ne bojim tvog "gneva", a slucajno sam znak koji je nezgodnije naljutiti nego skorpiju.

Sta, ja sad treba da se prestravim da cu te naljutiti jer si ti "opasna skorpija"? Ne zasmijavaj me.

Poslednja izmena:
E, upravo o ovome pricam.
Ovo je najvjerovatnije da ce napisati jedna skorpija.
Ja se ne bojim tvog "gneva", a slucajno sam znak koji je nezgodnije naljutiti nego skorpiju.

Sta, ja sad treba da se prestravim da cu te naljutiti jer si ti "opasna skorpija"? Ne zasmijavaj me.

dobila si ono što si želela da čuješ... sada slobodno elboriraj, analiziraj i bavi se škorpijama. :lol:
mene cela ova priča: vi ste ništa, ja sam nešto, iskreno smara... a i nisi toliko bitna da bi trošila vreme na tebe. o tome sm pričala pre neki dan. možda ovaj put konačno skontaš... :lol:
ajd zdravo.

dobila si ono što si želela da čuješ... sada slobodno elboriraj, analiziraj i bavi se škorpijama. :lol:
mene cela ova priča: vi ste ništa, ja sam nešto, iskreno smara... a i nisi toliko bitna da bi trošila vreme na tebe. o tome sm pričala pre neki dan. možda ovaj put konačno skontaš... :lol:
ajd zdravo.

Ne, dobila sam ono sto ti zapravo u sustini mislis.
Ja ne kazem da je neko ovdje nista, jednostavno smatram da znam vise od pojedinih koji znaju samo par osnovnih karaktristika i misle da su svijet izmislili.
Ne znam sta si pricala"pre neki dan" jer sam procitala dovoljnu kolicinu gluposti od tebe za danas a i za ubuduce.

Bitna sam cim si dosad pisala koliko si pisala. To sto si sad ostala bez argumenata je druga stvar.

Pozdrav i tebi, smatram da nemas dovoljno znanja iz astrologije da bi mogla samnom da se prepires, tako da se ova rasprava ovdje zavrsava.
Nastavi da listas tu vujakliju, mozda ces nekog i uspjeti da ubijedis da nesto znas.

Ne, dobila sam ono sto ti zapravo u sustini mislis.
Ja ne kazem da je neko ovdje nista, jednostavno smatram da znam vise od pojedinih koji znaju samo par osnovnih karaktristika i misle da su svijet izmislili.
Ne znam sta si pricala"pre neki dan" jer sam procitala dovoljnu kolicinu gluposti od tebe za danas a i za ubuduce.

Bitna sam cim si dosad pisala koliko si pisala. To sto si sad ostala bez argumenata je druga stvar.

Pozdrav i tebi, smatram da nemas dovoljno znanja iz astrologije da bi mogla samnom da se prepires, tako da se ova rasprava ovdje zavrsava.
Nastavi da listas tu vujakliju, mozda ces nekog i uspjeti da ubijedis da nesto znas.

znaš kako, kada neko napada ličnost, a ne stav, ja sa takvom osobom nemam o čemu da diskutujem.
tako da diskusiju faktički nisam ni počinjala sa tobom. :lol:

dal sam glupa, dal znam, dal ne znam, dal imam opasan pogled, dal sam zayebana... mani me se, jer kao što rekoh: smaraš. :lol:

znaš kako, kada neko napada ličnost, a ne stav, ja sa takvom osobom nemam o čemu da diskutujem.
tako da diskusiju faktički nisam ni počinjala sa tobom. :lol:

dal sam glupa, dal znam, dal ne znam, dal imam opasan pogled, dal sam zayebana... mani me se, jer kao što rekoh: smaraš. :lol:

Ti si ta koja napada stav, ja licnost nisam pominjala.
Jasno je meni kakva si ti.
Ko koga ovdje smara je jako diskutabilno.

Ne vrijedjam, samo konstatujem da je tebi dzabe ista objasnjavati.

Pozdrav, "zayebana" :cool:

pa jel bilo nešto konkretno, il' jok? :)

paaa..duga prica, nije bilo do sada tog neceg konkretnog, ali smo se zato ovako dosta zblizili, sve se cesce cujemo, stalno se dop, i stalno mi salje razne provokativne poruke u smislu sta bi sve sa mnom i sl..i znam da je tako jer se kapiramo..a inace ce doci..trebalo bi uskoro, al videcemo..jer kao i svaka skorpija ne voli da joj neko naredjuje sta ce i kada, nego kad njoj cefne :D al znam da ce doci :)

Back