SKORPIONI,VERNI ILI NE

Ja sam dupla skorpija i apsolutno sam verna kad sam u ozbiljnoj vezi, i kad mi je do nekoga stalo, sto naravno ocekujem i od druge strane...I generalno, skorpije su izuzetno kvalitetne i verne osobe, i kada su prijateljstvo i veza u pitanju, samo se ne otvaraju svakome, vec prema onome ko to zasluzi!!! A kada su u pitanju zli i bezobrazni ljudi, situacija je skroz obrnuta, oni prosto prirodno izvlace iz mene ono sto, opet, zasluzuju! Tako da su skorpije, zapravo, jako jednostavne. :)

Poslednja izmena:
Skorpije su verne i svojoj ljubavi i svojim prijateljima. To sto neki tvrde da su komplikovane osobe sa kojima je tesko izaci na kraj je zabluda. Skorpije su jednostavne "za rukovanje" samo im treba pronaci sifru. Eee, to je veoma, veoma komplikovano. To mogu samo oni pravi.:cool:

Hm, zanimljivi odgovori u vezi zena skorpija, ali to za vernost bas i nisam siguran :) Upoznao sam pre pola god jednu devojku koja je skorpija u horoskopu, i u duzoj je vezi, mislim da cak i zivi sa tim deckom, kaci i njihove zajednicke slike, ali razmenjuje sa mnom "opasne" poruke, vrlo napaljive, i zeli sex sa mnom...skoro se svaki dan dopisujemo, kad god je to moguce, makar i na kratko, a umemo da pricamo i po 2 sata na fonu o raznim stvarima..tako da..sve je moguce :)

Hm, zanimljivi odgovori u vezi zena skorpija, ali to za vernost bas i nisam siguran :) Upoznao sam pre pola god jednu devojku koja je skorpija u horoskopu, i u duzoj je vezi, mislim da cak i zivi sa tim deckom, kaci i njihove zajednicke slike, ali razmenjuje sa mnom "opasne" poruke, vrlo napaljive, i zeli sex sa mnom...skoro se svaki dan dopisujemo, kad god je to moguce, makar i na kratko, a umemo da pricamo i po 2 sata na fonu o raznim stvarima..tako da..sve je moguce :)

pa jel bilo nešto konkretno, il' jok? :)

Skorpije-verne samo sebi.
Kad god ugrabe priliku,maznuce nesto sa strane.A da to uradi njihov partner-ode mu glava.
U vezi skorpiji je sve dozvoljeno a drugoj strani ne.
Pa ko voli neka izvoli.

verne sebi podrazumeva verne i onome koji je to zaslužio... a takvih je malo.
ako to uradi njegov partner, ne ode mu glava... ode mu škorpija.

ne kapirate da se od škorpije i laž zaslužuje, kamoli prevara. :)

Sto je ova tema zatajila??? :) 'Ajde malo da to promenim! :D

Evo ovako... Ja sam Lav u podznaku Vaga, sto uopste nije interesantno, pogotovo kada vazduh dune u vatru!
U vezi sam sa Skorpijom (ciji je podznak Lav - jao meni) vec duze vreme.

Jos i pre nego sto smo se upoznali, prilikom nekog koncerta smo se samo pogledali i proradilo je nesto u meni, cula sam neko "klik" i nisam vise mogla da ga isteram iz glave. Nije ni on mene, ali to sam kasnije saznala.
Iako je skorpija jako dominantan znak, kao i lav, ne istice se u gomili - za razliku od lava. Voli to da radi spontano, dok lav voli da bude centar paznje i to pokazuje. Zanimljivo je da nasu vezu odrzava igra toplo-hladno, koju najcesce namece on. To meni nimalo ne smeta, naprotiv, volim i ja da se igram. Ali ume da mi zasmeta kada pocne da bude napadan i naporan. Onda mi to dodje preko glave i umem da se iznerviram iako znam da ne moram, jer nakon pet minuta se ponasa kao da se nista nije desilo.
Za sve ovo vreme dok smo zajedno imali smo problema samo u pocetku. Pokazivao je uzasnu ljubomoru prema svemu i svacemu, naprosto neiskontrolirane emocije, reci, recenice, misli... Posle pola godine se sve to vrlo promenilo - na moju radost i mada ume jos uvek da "provali" neku neartikulisanu rec, vise nije tako zagusujuce.
Jos nista nije zdravo ni pocelo, a mi smo seli za sto i postavili pravila! :lol: Moj jedini uslov za vezu je bio "ako te ne privlacim vise, daj mi do znanja" i "ako me prevaris, hocu to da cujem od tebe". Ja njemu jako verujem, ponekad i previse naivno, jer sam takva! On ima poteskoca, ali i on meni veruje. Za mene je oduvek prevara znak slabosti! Znam da necu da prevarim, a znam da nece ni on.
Iako su skorpije majstori varanja, ova skorpija ne moze da mi sakrije nista. (Ne zato sto mu branim ili neke takve gluposti, vec on zeli sam da mi isprica sta je i kako je bilo...) :) Nadam se da ce tako i da ostane da se ne bih vracala ovde i brisala post! :lol:
P.S. Meni su skorpije oduvek slabost.. Muske, zenske - nebitno. Duboko ih postujem i volim jer sa svakom skorpijom osecam neku tajnu vezu.

Sta je po tebi interesantno?
Kako jedna vaga-lav za sebe da kaze da nije interesantna :mrgreen:

Ja sam dupla skorpija i apsolutno sam verna kad sam u ozbiljnoj vezi, i kad mi je do nekoga stalo, sto naravno ocekujem i od druge strane...I generalno, skorpije su izuzetno kvalitetne i verne osobe, i kada su prijateljstvo i veza u pitanju, samo se ne otvaraju svakome, vec prema onome ko to zasluzi!!! A kada su u pitanju zli i bezobrazni ljudi, situacija je skroz obrnuta, oni prosto prirodno izvlace iz mene ono sto, opet, zasluzuju! Tako da su skorpije, zapravo, jako jednostavne. :)

Верна особа никада неће одговорити на овако глупо питање. Посебан бисер вашег поста је кад кажете да сте верни само кад сте у озбиљној вези. Шта значи за вас неозбиљна веза? Секс за ноћ није веза где је било каква верност примарна. Али то је погубност људи у том знаку који никад не могу да схвате праву суштину емоционалног док их неко не тресне метафорички јако по глави. Што се осталог написаног тиче, од партнера се не тражи верност, а поготово од партнера како кажете који је са вама у озбиљној вези јер озбиљна веза примарно прејудицира обострано поверење. Циркус. За плакање која уврнута логика.

A koji to znak, generalno nije?
Sta podrazumijevas pod kvalitetom?

zar vi mislite da su svi ljudi sa kojima na neki način imamo manje ili više intiman/emotivni odnos zaslužuju da se nazovu prevarenim, ili slaganim? meni to liči na precenjivanje... :lol:

ako prema bilo kome trebam da snosim neku odgovornost, to će biti prema sebi. a verna sebi podrazumeva i verna prema onome do koga mi je stalo. ostali ne zaslužuju ni laž. valjda je jasnije... ako nije, ebi ga. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
zar vi mislite da su svi ljudi sa kojima na neki način imamo manje ili više intiman/emotivni odnos zaslužuju da se nazovu prevarenim, ili slaganim? meni to liči na precenjivanje... :lol:

ako prema bilo kome trebam da snosim neku odgovornost, to će biti prema sebi. a verna sebi podrazumeva i verna prema onome do koga mi je stalo. ostali ne zaslužuju ni laž. valjda je jasnije... ako nije, ebi ga. :lol:
Ne ebi bogami, jer laz je laz bez obzira kakv je emotivni odnos izmedju tebe i slaganog.
Ako neko ne kaze istinu taj je slagao i tu nema mnogo filozofije.
Jedino sto je u tvom postu bilo pretjerano je to neko zasluzivanje koje istices - da se kod skorpije laz zasluzuje a kamoli prevara.
(jos mi je smijesno :lol: )

Poslednja izmena:
zasluživanje u smislu važnosti osobe... nisam ni očekivala da će svako skontati.
postoji više nijansi istine, postoji prećutkivanje, postoji zamena teza, postavljanje pitanja na pitanje, opet u cilju izbegavanja istine, ne/opravdane laži... i koja je razlika između ovoga i laži kao definicije? po meni nikakva, ali jeste u onome ka kome je usmereno, a to ide po zasluzi i nikako drugačije.

sad se seti jedne dame sa primenjene akadaemije kad mi skoro rece.. bila skorpija..kaze, miloje ti si huan miro za astrologiju i zacinila tu izjavu toplim i socnim poljupcem... problem je sto nije bila tipicna skorpija vec joj podznak dominirao.... bila strelica :)

Back