Sto je ova tema zatajila???

'Ajde malo da to promenim!
Evo ovako... Ja sam Lav u podznaku Vaga,
sto uopste nije interesantno, pogotovo kada vazduh dune u vatru!
U vezi sam sa Skorpijom (ciji je podznak Lav - jao meni) vec duze vreme.
Jos i pre nego sto smo se upoznali, prilikom nekog koncerta smo se samo pogledali i proradilo je nesto u meni, cula sam neko "klik" i nisam vise mogla da ga isteram iz glave. Nije ni on mene, ali to sam kasnije saznala.
Iako je skorpija jako dominantan znak, kao i lav, ne istice se u gomili - za razliku od lava. Voli to da radi spontano, dok lav voli da bude centar paznje i to pokazuje. Zanimljivo je da nasu vezu odrzava igra toplo-hladno, koju najcesce namece on. To meni nimalo ne smeta, naprotiv, volim i ja da se igram. Ali ume da mi zasmeta kada pocne da bude napadan i naporan. Onda mi to dodje preko glave i umem da se iznerviram iako znam da ne moram, jer nakon pet minuta se ponasa kao da se nista nije desilo.
Za sve ovo vreme dok smo zajedno imali smo problema samo u pocetku. Pokazivao je uzasnu ljubomoru prema svemu i svacemu, naprosto neiskontrolirane emocije, reci, recenice, misli... Posle pola godine se sve to vrlo promenilo - na moju radost i mada ume jos uvek da "provali" neku neartikulisanu rec, vise nije tako zagusujuce.
Jos nista nije zdravo ni pocelo, a mi smo seli za sto i postavili pravila!

Moj jedini uslov za vezu je bio "ako te ne privlacim vise, daj mi do znanja" i "ako me prevaris, hocu to da cujem od tebe". Ja njemu jako verujem, ponekad i previse naivno, jer sam takva! On ima poteskoca, ali i on meni veruje. Za mene je oduvek prevara znak slabosti! Znam da necu da prevarim, a znam da nece ni on.
Iako su skorpije majstori varanja, ova skorpija ne moze da mi sakrije nista. (Ne zato sto mu branim ili neke takve gluposti, vec on zeli sam da mi isprica sta je i kako je bilo...)

Nadam se da ce tako i da ostane da se ne bih vracala ovde i brisala post!
P.S. Meni su skorpije oduvek slabost.. Muske, zenske - nebitno. Duboko ih postujem i volim jer sa svakom skorpijom osecam neku tajnu vezu.