SKORPIONI,VERNI ILI NE

i ja iz istog razloga ne varam iako sam blizanac pa misle svašta i da varam i da lažem non stop.
a meni prosto nije stalo ni da varam ni da lažem bilo koga.

U potpunosti te razumijem. Isti stav imam.;)

Imam ja nekoliko drugarica blizancica super se slazem sa njima.
Jedna je bila vjerna svom decku, sve dok je on nije prevario, a sad ni jednog ne postuje i sve ih levati.
Dok ova druga potpuni kontrast, prevario je decko, ona sebe maltretira, i stalno iste greske ponavlja...

Ovo su dvije krajnosti, ne valja nijedna.:(

Y:
kako koji... škorpioni su odani, a to nema veze sa vernošću... niti se svaka "prevara" može nazvati prevarom.
samo budale rasipaju emocije na ljude koji to ne zaslužuju, a škorpija nikada ne može da zavoli osobu koja je slabija od nje...

Ovo si lupila izvini....ovo za slabiju osobu.
Muskarac skorpion za veze(mislim na duge i ozbiljne veze i brak) trazi iskljucivo slabije devojke,slabije od njega.Trazi veze u kojima moze da bude nadmocan,da izrazi svoj sadizam,svoju mracnu stranu.Ovo se prenosi i na sex tj krevet.Ako je devojka jaka,samostalna,ide gde hoce,ima svoje vreme,drustvo i svoje ambicije-neka u sirokom luku zaobidje muskarca skorpiona! U startu,jer je veza osudjena na propast.
Skorpion u vezi gusi,ogranicava partnera,pokusava da mu zarobi mozak-da ga kontrolise i igra se sa njima.Ceo njihov sistem zivljenja funkcionise po principu-odanost,izdaja,patnja,mucenje....
Velika doza potisnute destrukcije i sadizma..koja samo ceka da ispliva na povrsinu.
Sve to moze da istrpi devojka sa puno mazohizma u sebi,da usisa u sebe tu destrukciju,da ga saslusa i isprati u tim danima,...i veza se nastavlja.Tako onda mogu godinama da traju.Jedino poslusna(oni kazu odana i verna)tj''kuce devojka'' koja ce uvek biti tu-da ga prati na njegovom putu,saslusa njegove probleme i zalopojke.
Ambiciozna,vesela,smela.individualista.nasmejana i drustvena devojka-bolje da uopste ne pokusava jer je veza kratkog daha i osudjena na propast.

U sustini,ne isplati se ulagati neki trud u muskarca skorpiona(mislim na veze,i brak).Vise ces dati,nego dobiti.Ostaces istrosena i na kraju videti da nije vredelo-on se jednostavno nikada nece promeniti.
Oni su najsigurnija varijanta za prijatelja(divni i odani) i za sex.
Sve drugo je totalni gubitak energije i vremena.Zivot je suvise kratak da bi se petljao sa njima.....

Ovo si lupila izvini....ovo za slabiju osobu.
Muskarac skorpion za veze(mislim na duge i ozbiljne veze i brak) trazi iskljucivo slabije devojke,slabije od njega.

Ja pričam o fazi "zavoleti"... a kakve veze traži zavisi od nekih drugih faktora. I pričala sam o ženama... ako i dobije slabijeg, neće potrajati, niti će se javiti dublja osećanja, to garantujem. Ako se i jave, nekom greškom, ubiće i njih i deo sebe, opet pričam o ženi.

Trazi veze u kojima moze da bude nadmocan,da izrazi svoj sadizam,svoju mracnu stranu.Ovo se prenosi i na sex tj krevet.Ako je devojka jaka,samostalna,ide gde hoce,ima svoje vreme,drustvo i svoje ambicije-neka u sirokom luku zaobidje muskarca skorpiona! U startu,jer je veza osudjena na propast.

Ne nadmoćan, nego dominantan... i uvek traži borbu karaktera. Sadista u ovom slučaju podrazumeva i mazohistu.
Ako je devojka posvećena samo njemu, izgubiće interesovanje za nju, važi i za žene škorpije. To ume da bude opterećujuće.

Skorpion u vezi gusi,ogranicava partnera,pokusava da mu zarobi mozak-da ga kontrolise i igra se sa njima.Ceo njihov sistem zivljenja funkcionise po principu-odanost,izdaja,patnja,mucenje....

Tačno... samo, akcenat stavi na igru.
Poslednju rečenicu potpisujem.

Velika doza potisnute destrukcije i sadizma..koja samo ceka da ispliva na povrsinu.
Sve to moze da istrpi devojka sa puno mazohizma u sebi,da usisa u sebe tu destrukciju,da ga saslusa i isprati u tim danima,...i veza se nastavlja.Tako onda mogu godinama da traju.Jedino poslusna(oni kazu odana i verna)tj''kuce devojka'' koja ce uvek biti tu-da ga prati na njegovom putu,saslusa njegove probleme i zalopojke.
Ambiciozna,vesela,smela.individualista.nasmejana i drustvena devojka-bolje da uopste ne pokusava jer je veza kratkog daha i osudjena na propast.

I velika doza samodestruktivnosti.
Opet ti kažem da škorpion neće zavoleti nekoga ko će ga ispratiti u tim fazama, već nekoga ko će znati da ih neutrališe.
A poslušno = dosadno... kome treba tako nešto?

Ti imaš loše iskustvo, ili mi se čini? :lol:
Pretpostavljam da si u toj vezi bila ambiciozna i sva svoja... a i on hteo da bude sav svoj, pa nije išlo... :mrgreen:

U sustini,ne isplati se ulagati neki trud u muskarca skorpiona(mislim na veze,i brak).Vise ces dati,nego dobiti.Ostaces istrosena i na kraju videti da nije vredelo-on se jednostavno nikada nece promeniti.

Ako te voli, daće ti sve, ako te ne voli, uzeće ti sve.
Najveći je zayeb verovati da će se neko promeniti... ima veći: da si upravo ti ta kojoj će tako nešto poći za rukom. Ovo nema veze sa horoskopom.

Oni su najsigurnija varijanta za prijatelja(divni i odani) i za sex.
Sve drugo je totalni gubitak energije i vremena.Zivot je suvise kratak da bi se petljao sa njima.....

Prva rečenica je tačna.
Opet ti kažem, žao mi je što si ogorčena i što te je povredio... možda nije bio spreman za rasipanje emocija na nekoga ko to nije zaslužio. Bez uvrede, ali možda si previše davala, a to ume i te kako da bude neispirativno... Škorpion ne voli toliko da poseduje, koliko da osvaja. A što teže, to je i izazov veći... čim prestaneš da budeš izazov, doviđenja.

A vernost je stvar odluke.
Kad sve sabereš i oduzmeš, onaj koji ima konstantnu potrebu da vara nije ništa drugo, nego nesiguran... dok postoji i onaj drugi tip, koga svojim postupcima nateraš da te prevari. Ja sam expert u stimulaciji ovih drugih. :lol:

Ako ti kažem da će škorpion prevariti i ako voli i ako ne voli, možda će zvučati kontradiktorno i sebično, bezobzirno, ali je tako. Kad voli, iz straha da će on biti taj koji će biti povređen, a ako ne voli... pa, što da ne? :mrgreen:
I u većini slučajeva to neće nazvati prevarom, jer će teba okriviti da si je izazvala... što u sištini i jeste istina, ali ona koja njemu odgovara.

Да ли је неко веран или није, не зависи од Сунчевог знака, већ од владара 5. куће, планета у 5. , 7. куће и 8. куће, Венере и Марса.
Крените од тога да су фиксни знаци /бик, лав,водолија и шкорпија/ стабилни- верни.
Кардинални /ован,рак,вага, јарац/- хоће да шврљну кад се сморе у вези, браку.
Променљиви /близанци,девица,стрелац и рибе/- су нестални и хоће да варају.

Па сад укомбинујте.;)

Плус особе које су традиционалисти са јаким Сатурном и комбинацији са Венером и Марсом, оне ће теже варати....

Али нпр. ве90са и ве120са- никако није исто.
Ве90са- може бити и верна па чак и да трпи све и свашта, а може и да вара најхладнокрвније- што зависи од целог натала.
ве120са- верност

Код мушкараца обавезно гледајте самопоуздање јер недостатак истог ако потиче из петог или осмог поља терају у варање зарад сталног доказивања самом себи.

И тако...:)

Sto je ova tema zatajila??? :) 'Ajde malo da to promenim! :D

Evo ovako... Ja sam Lav u podznaku Vaga, sto uopste nije interesantno, pogotovo kada vazduh dune u vatru!
U vezi sam sa Skorpijom (ciji je podznak Lav - jao meni) vec duze vreme.

Jos i pre nego sto smo se upoznali, prilikom nekog koncerta smo se samo pogledali i proradilo je nesto u meni, cula sam neko "klik" i nisam vise mogla da ga isteram iz glave. Nije ni on mene, ali to sam kasnije saznala.
Iako je skorpija jako dominantan znak, kao i lav, ne istice se u gomili - za razliku od lava. Voli to da radi spontano, dok lav voli da bude centar paznje i to pokazuje. Zanimljivo je da nasu vezu odrzava igra toplo-hladno, koju najcesce namece on. To meni nimalo ne smeta, naprotiv, volim i ja da se igram. Ali ume da mi zasmeta kada pocne da bude napadan i naporan. Onda mi to dodje preko glave i umem da se iznerviram iako znam da ne moram, jer nakon pet minuta se ponasa kao da se nista nije desilo.
Za sve ovo vreme dok smo zajedno imali smo problema samo u pocetku. Pokazivao je uzasnu ljubomoru prema svemu i svacemu, naprosto neiskontrolirane emocije, reci, recenice, misli... Posle pola godine se sve to vrlo promenilo - na moju radost i mada ume jos uvek da "provali" neku neartikulisanu rec, vise nije tako zagusujuce.
Jos nista nije zdravo ni pocelo, a mi smo seli za sto i postavili pravila! :lol: Moj jedini uslov za vezu je bio "ako te ne privlacim vise, daj mi do znanja" i "ako me prevaris, hocu to da cujem od tebe". Ja njemu jako verujem, ponekad i previse naivno, jer sam takva! On ima poteskoca, ali i on meni veruje. Za mene je oduvek prevara znak slabosti! Znam da necu da prevarim, a znam da nece ni on.
Iako su skorpije majstori varanja, ova skorpija ne moze da mi sakrije nista. (Ne zato sto mu branim ili neke takve gluposti, vec on zeli sam da mi isprica sta je i kako je bilo...) :) Nadam se da ce tako i da ostane da se ne bih vracala ovde i brisala post! :lol:
P.S. Meni su skorpije oduvek slabost.. Muske, zenske - nebitno. Duboko ih postujem i volim jer sa svakom skorpijom osecam neku tajnu vezu.

Kao skorpija u podznaku u potpunosti sam verna ..bez obzira na nivo emocija...ne igram se tudjim osecanjima..i kada ne zelim sa nekim da budem to i kazem..ne zavlacim nikoga.....mislim da jesu u svojim emocija skorpije uglavnom iskrene i postene...

Poslednja izmena:

Back