doroti perkins
Zainteresovan član
- Poruka
- 124
Eh, bas jedva cekam to letovanje! Nego, taj miris borovine o kom svi pricaju, jel se to oseca na celom ostrvu ili samo na onoj Koukunaries plazi, tj. oblasti?
Sta je bre, Skijatladjani

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, bas jedva cekam to letovanje! Nego, taj miris borovine o kom svi pricaju, jel se to oseca na celom ostrvu ili samo na onoj Koukunaries plazi, tj. oblasti?
Sta je bre, Skijatladjaniniko ne zna gde se oseca miris borovine? Budem malo odsutna sa foruma i odmah mi padne tema, ne moze to tako, ajde brzo neko da odgovori
![]()
Купиш мужу...Sta je bre, Skijatladjaniniko ne zna gde se oseca miris borovine? .....
bio sam u oba... ali, kao mestanin,komsija,izvodjac radova... a ne kao turista.ako vam nesto znaci..pitajte..
Odlucili smo se za Korale,planiramo sutra da uplatimo. Da li je lepa plaza? Planiramo da uzmemo rent a car, ali ipak me zanima i kakva je plaza u samom mestu. Hvala na odgovorima.
izvinjavam se na kasnjenju. staracu se ubuduce, da mi se to ne ponovi..
odgovor; na plazama...kukunaries,banana,ag.eleni,vromolimnos je bas izrazen taj miris borovine i ima istog hlada.
na dosta drugih plaza ima borovine...ali je malkice udaljena(50-ak metara)
takodje u gradu...na poluostrvu Punta i kafeteriji Burzi,miris bukvalno opija....
Купиш мужу...
.... и има да осећаш сво време мирис боровине.![]()
Eh, sta znaci malo pretnje
Odgovor mi se mnogo svidja, obozavam taj miris. A super je i sto mirise u gradu, mi smo u Manolasu, pa cu svakog dana na to poluostrvoJedva cekam taj jun
![]()