Скандал у ОШ "Ђура Јакшић" у Београду

Da li podržavate ovakav vid nastave?

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Devojko, ja sam lektor-predavač na Katedri za romanistiku.Ti ne možeš da položiš ni prijemni za gimnaziju.Funkcionalno pismena.Zašto se ti meni izvinjavaš!?Samo je potrebno da uzmeš pravopis Klajna i Šipke, i sve ćeš ti to savladati.

i tu svoju titulu mozes da okacis macki o rep. zameras meni na zarezima, a gde su tebi razmaci? :D (ako cemo za svaku sitnicu da se hvatamo)
podji od sebe, pa tek tada druge ispravljaj! i vrati se na temu, a meni sve sto hoces mozes da napises vidljivo na profilu ili otvori blog o meni ili novu temu - ovde tome nije mesto.

i tu svoju titulu mozes da okacis macki o rep. zameras meni na zarezima, a gde su tebi razmaci? :D (ako cemo za svaku sitnicu da se hvatamo)
podji od sebe, pa tek tada druge ispravljaj! i vrati se na temu, a meni sve sto hoces mozes da napises vidljivo na profilu ili otvori blog o meni ili novu temu - ovde tome nije mesto.
Ne, grešiš! Ti si to opšte mesto, simbol prosvetnog uspeha i doslednosti.Naravno, i nevaspitanja.

Bože mili, odlazim sa teme, ovo je skandalozno.

Najbolji i treba da idu, sta ce oni u raspad drzavi poput ove?

:eek: Raspad i jeste zahvaljujući najobičnijim praznoglavim idiotima, bez ideje i bilo kog zdravo rezona,
ogrničenim i loše obaveštenim lezilebovićima sa najobičnijim kompleksom niže vrednosti i osećanjem večitog poraza...
Taj polusvet ili idiot jedino u čemu je dobar i može skrenuti pažnju jeste pljuvanje na vrednosti sebe i svoje nacije...

:eek: Raspad i jeste zahvaljujući najobičnijim praznoglavim idiotima, bez ideje i bilo kog zdravo rezona,
ogrničenim i loše obaveštenim lezilebovićima sa najobičnijim kompleksom niže vrednosti i osećanjem večitog poraza...
Taj polusvet ili idiot jedino u čemu je dobar i može skrenuti pažnju jeste pljuvanje na vrednosti sebe i svoje nacije...

Гаги пусти Ретардиња..

Па зар си спао на то да одговараш на постове некоме ко је интелектуално и у сваком другом смислу на нивоу Жике Обретковића.(уз дужно поштовање према Жики)

Ovaj, ako te neko nije obavestio, drzava se ne gradi patriotskim lupetanjima 'Kosovo je Srbija!' i 'Zivelo SrpBstvo!', niti su to bilo kakve vrednosti.

Poslednja izmena:
To što ti je napisala je uglavnom tačno.
Zarezi, zagrade... nije od suštinske važnosti.

Tim poslom se bavim svakog dana, znam koliko je važno gde ćeš staviti odredjeni znak interpunkcije.Ali, sada već pričam o stilistici.Uostalom, Ivo Andrić je odličan za učenje srpske rečenice.Zanemariću u ovom trenutku književni aspekat.Dakle, Ivo Andrić i laku noć.

Гаги пусти Ретардиња..

Па зар си спао на то да одговараш на постове некоме ко је интелектуално и у сваком другом смислу на нивоу Жике Обретковића.

Zika Obretkovic je za vas 'patriote' doktor kvantne mehanike i doktor neoplatonizma istovremeno.

Back