Bren
Elita
- Poruka
- 23.833
Zato im treba pojednostaviti lekcije: Patriote su retardi, dva metra od njih.
Hronična patologija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato im treba pojednostaviti lekcije: Patriote su retardi, dva metra od njih.
E, ja sam citao onaj njihov recnik stranih izraza.
Devojko, ja sam lektor-predavač na Katedri za romanistiku.Ti ne možeš da položiš ni prijemni za gimnaziju.Funkcionalno pismena.Zašto se ti meni izvinjavaš!?Samo je potrebno da uzmeš pravopis Klajna i Šipke, i sve ćeš ti to savladati.
 (ako cemo za svaku sitnicu da se hvatamo)
 (ako cemo za svaku sitnicu da se hvatamo)Pusti zareze i gramatiku. Pročitaj šta piše u postu.
Ja ga svaki dan čitam, jer Srbi ne smeju da dovedu svoj jezik u red, pa samo pamtim izuzetke.
Kao sto sam vec napisao: sto su se setili bas sad, a ova nastavnica to praktikuje vec 3 godine?Значи, пустили су буву да виде реакције људи?
Ne, grešiš! Ti si to opšte mesto, simbol prosvetnog uspeha i doslednosti.Naravno, i nevaspitanja.i tu svoju titulu mozes da okacis macki o rep. zameras meni na zarezima, a gde su tebi razmaci?(ako cemo za svaku sitnicu da se hvatamo)
podji od sebe, pa tek tada druge ispravljaj! i vrati se na temu, a meni sve sto hoces mozes da napises vidljivo na profilu ili otvori blog o meni ili novu temu - ovde tome nije mesto.
On ti je Paskalovac, njih zabole ona stvar za srpski jezik, ne znaju ni sve padeze.
i tu svoju titulu mozes da okacis macki o rep. zameras meni na zarezima, a gde su tebi razmaci?(ako cemo za svaku sitnicu da se hvatamo)
podji od sebe, pa tek tada druge ispravljaj! i vrati se na temu, a meni sve sto hoces mozes da napises vidljivo na profilu ili otvori blog o meni ili novu temu - ovde tome nije mesto.
Kakve veze imaju Pascal i srpski jezik?
Ajde ne lupetaj.
Kakve veze imaju Pascal i srpski jezik?
Ajde ne lupetaj.
Sve je povezano.Kakve veze imaju Pascal i srpski jezik?
Ajde ne lupetaj.
Najbolji i treba da idu, sta ce oni u raspad drzavi poput ove?
 Raspad i jeste zahvaljujući najobičnijim praznoglavim idiotima, bez ideje i bilo kog zdravo rezona,
 Raspad i jeste zahvaljujući najobičnijim praznoglavim idiotima, bez ideje i bilo kog zdravo rezona, Dakle, šta si hteo da mi poručiš?Ne razumem.
Sve je povezano.
Sve je povezano.
Raspad i jeste zahvaljujući najobičnijim praznoglavim idiotima, bez ideje i bilo kog zdravo rezona,
ogrničenim i loše obaveštenim lezilebovićima sa najobičnijim kompleksom niže vrednosti i osećanjem večitog poraza...
Taj polusvet ili idiot jedino u čemu je dobar i može skrenuti pažnju jeste pljuvanje na vrednosti sebe i svoje nacije...
Bilo bi ljubazno od tebe da mi objasniš svoj tajanstveni post, ali dobro.Nećeš.
ogrničenim i loše obaveštenim lezilebovićima sa najobičnijim kompleksom niže vrednosti i osećanjem večitog poraza...
Taj polusvet ili idiot jedino u čemu je dobar i može skrenuti pažnju jeste pljuvanje na vrednosti sebe i svoje nacije...
To što ti je napisala je uglavnom tačno.
Zarezi, zagrade... nije od suštinske važnosti.
Гаги пусти Ретардиња..
Па зар си спао на то да одговараш на постове некоме ко је интелектуално и у сваком другом смислу на нивоу Жике Обретковића.
Ne razumem zašto samu sebe citiraš?
Ne razumem zašto samu sebe citiraš?

Tim poslom se bavim svakog dana, znam koliko je važno gde ćeš staviti odredjeni znak interpunkcije.Ali, sada već pričam o stilistici.Uostalom, Ivo Andrić je odličan za učenje srpske rečenice.Zanemariću u ovom trenutku književni aspekat.Dakle, Ivo Andrić i laku noć.
Ovaj, ako te neko nije obavestio, drzava se ne gradi patriotskim lupetanjima 'Kosovo je Srbija!' i 'Zivelo SrpBstvo!', niti su to bilo kakv vrednosti.