Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.679
Čarli, kolači su predivni...
Ali,gde su recepti?
Znaš ono, s leva na desno....
Ali,gde su recepti?
Znaš ono, s leva na desno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam fascinirana kako je to uredno i lepo odrađeno!Evo nabrojacu vam pa ako nemate recepte, pisacu nekom prilikom, to mi je bas dosta da kucam
S leva na desno:sedmo nebo, carevo oko, kruskice sa smokvom, padobranci, urmice, ukrasne kuglice sa kajsijama i isleri- prva slika.
Druga slika: kongo stangle, bajadera, rozen torta i ruske kape.
Kome treba recept - neka trazi. Pozdrav.
pozdrav svima...duze vreme pratim temu o dekorisanju i divim se pelepim tortama..
posto ja vise pravim kolace nego torte, evo i mojih slicica
badem praline, kesten praline, minjoni, pomorandza kuglice, ratluk suzice
pozdrav svima...duze vreme pratim temu o dekorisanju i divim se pelepim tortama..
posto ja vise pravim kolace nego torte, evo i mojih slicica
badem praline, kesten praline, minjoni, pomorandza kuglice, ratluk suzice
Ovo je za sada, pisacu opet.
hvala puno!!
ja jos nemam 30, 24 zapravo ali mi vid isto nije najsjajniji..stvarno ;-)
nisu anci kolaci, pise domaci kolaci..postavila sam album sa slicicama www.domaci-kolaci.com pa jedan je sa kolacima a jedan sa cupcakes...za sad...bice jos..sitne kolace obozavam da pravim..i kad nemam narudzbine samo se pitam hoce li neko, radi mi se (za sada je jos hobi u pitanju, dodatni doprinos kucnom budzetu)..ali zato kad me uhvati frka onda !?#@ grmim na sav glas kako bi narod samo da jede a ja da padnem s' nogu, heheh
p.s. a temu o ukrasavanju pratim odavno, i odusevljavam se onim sto vidim...![]()
Hvala. A jel može Kongo štangle? Na slici mi deluju vrlo primamljivo.
Da pitam ovde apropo bajadera (i drugih kolača)-imam problema sa sečenjem kolača sa čokoladnom glazurom, kako to da izvedem a da ona ostane čitava? Imate li neki predlog? Štos, trik, bilo šta?
Imamo li recept za rusku pitu?pokusaj u kucnoj varijanti da taj deo malo zalijes mlekom,ali kasiku po kasiku na veci deo kolaca.Ali ti koji se tesko seku su najukusniji.ruska pita je kolac koji se em tesko sece em ni ne izgleda bog zna sta da bi ti ruka poletela na njega ali kad krenes ne znas da stanes.