neella
Primećen član
- Poruka
- 740
ja se izvinjavam slike su ogromne, smanjila sam ih ,stvarno neznam zasto moderatori neka uklone ako je problem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se izvinjavam slike su ogromne, smanjila sam ih ,stvarno neznam zasto moderatori neka uklone ako je problem
Trazim, trazim, ali nikako da nadjem, znam da je neko pisao . Treba mi recept za Rozen tortu (onu klasicnu) dobar i proveren. Mislim da je Unci pisala cak i recept za kore ako gresim ispravite me, a ako znate gde mogu da nadjem molim vas bas mi je hitnoooooo
Ma nemislim da pravim kore, ali znam da je bio recept sa sve korama, filom i onom rozom glazurom, ali nikako ne mogu da ga nadjem
Moja uža specijalnost su kolači, a u njih obavezno stavljam Rozen tortu.Pravim je po sledećem receptu:
Provreti 14 kašika šećera sa 230ml.vode ili mleka.Kada provri dodati 280gr.margarina i butera(pola i pola).Kada se istopi i počne da pušta penu skloniti sa vatre i dodati 350gr. mlevenih orahai 1-2 vanilin šećera.Ova mera je dovoljna za 8 gotovih korica.Glazura je fondan.
Naravno dobro je pritisnem pre nego što stavim fondan i bude odlična