SITNI KOLAČI

Od mene KLEMISSIMO KLEMŠNITE:) sa coolinarike
Jedino mi testo nije uspelo,pa sam filovala rozen kore,krema ja fantastična,mmmm
dsc04153.jpg

a evo i piškota(kolačića u flaši),ovo je isto jedan od prazničnih poklončića...ovu masu istreses u ciniju dodas jaje maslac oblikujes keksice i pečes,zanimljivo....Nazalost ostale flase nisam uspekla slikati:(
dsc04192.jpg

Ljubo, oduševljena sam tvojim kolačima.Interesuje me ko9ju čokoladu koristiš.Prelepi su.

Hvala puno na pohvali, a sto se tice cokolade koristim verovala ili ne kakao krem SL Takovo.
Ima mi odlican ukus cena super povoljna 250g 99din vidis kakav sjaj ima.
Cene su katastrofa orasi da ne govorim tesko se uklopiti da imam zaradu,ali ovo su samo probni uzorci da tako kazem ljudi su se odusevili dosta im je klasike.
Ovde zene nikakve novine ne unose,pa videcemo kako ce to da ide.

Goco, Dragice - fantasticne poklon ideje...ja bih bila odusevljena da dobijem ovako nesto..pa jos sve lepo upakovano..svaka vam cast obema, sto ste svoje, sto unosite nove ideje, sto se trudite da smislite nesto zanimljivo...u moru kopija Vas dve ste bas osvezenje...
izvinjavam se na ovolikom pisanju ali bas se odusevim kada vidim da neko u ovu pricu ulaze sebe zaista i trudi se da da neki licni pecat :D

Goco, Dragice - fantasticne poklon ideje...ja bih bila odusevljena da dobijem ovako nesto..pa jos sve lepo upakovano..svaka vam cast obema, sto ste svoje, sto unosite nove ideje, sto se trudite da smislite nesto zanimljivo...u moru kopija Vas dve ste bas osvezenje...
izvinjavam se na ovolikom pisanju ali bas se odusevim kada vidim da neko u ovu pricu ulaze sebe zaista i trudi se da da neki licni pecat :D

Hvala hvala hvala :)
ne znaš koliko mi (nam ) znači tvoja pohvala .. verovatno je to sve zato što živimo u drugoj zemlji, pa su potrebe i potražnje malo drugačije :)

Potrebe i potražnja za tako lepo upakovanim poklonima su i ovde ali trgovci koji sebe nazivaju menadžerima još uvek misle da su kolači samo vanilice, baklave i tulumbe pa smatraju da se ništa novo ne dešava izuzev njihovog učmalog sveta pa i neznaju da poručuju robu i nemaju pojma šta današnja žena u Srbiji može da napravi svojim rukama.
Valjda će se naći neko pametan i samo na osnovu ovog foruma znaće potrebe žena koje se bave ovim poslom pa makar i kao amateri.

Back