SITNI KOLAČI

attachment.php
ovako su bili upakovni

Prelepi sitni kolaci, kroz reputaciju pohvale, svaka cast.
Dok cekam da mi se fil ohladi za torticu evo da vam otkucam recept za savrsene stanglice, ja pravila posnu varijantu za Sv.Nikolu, a ako necete kao posan kolac onda naravno koristite mleko, drugu cokoladu a moze i puter i plazma. Ali i posne, bez svega nabrojanog su savrsene stanglice

DVOBOJNE LESNIK STANGLICE
300gr. kristal secera, 2dcl vode i 150gr, margarina prokuvati. U to dodati 300gr.mlevenog lesnika, 200gr. mlevenog keksa. Podeliti masu na dve dela i jednom dodati 100gr. otopljene cokolade.
Ovo je mera za malu oblandu, potrebno je tri lista.
Ja pravila duplu meru i koristila veliku oblandu.

2nhial5.jpg

Hello Kity, Irena11, Una, Jaco, Domaćice, Neella, Smeh, Jelenaana..... puno sam toga propustila, ako sam nekog izostavila neka ne zameri nije namerno, pa sada svima zajedno moje iskreno divljenje na predivnim kolačićima:snesko6:

Poslednja izmena:
Ovde sve izgleda super (kao i obično).
Bravo, devojke!
Ja sam juče imala dragu poset, pa sačuvala malo kolačića ( prošao post pa da može i da proba z;) - dakle akcenat je na ukusu :znamiguje:)

IMG_0019-1.jpg

Naravno, i Meda se priključio:

medinikolaci-1.jpg

Sta da vam kazem, sa medom sam se druzila lepo, bas lepo, a i sa onim drugim tanjirom, ne znam kojeg bi vise pohvalila:lol::lol::lol:
E sto izgledaju, a sto su ukusni;)

Uh, ovi kolacici su perfekni :)
Kako prijaju zimi ovi keksici,mmmmmmmmmm :)
Goco, mislim da je samo tebi Goran, omiljen kolac iz detinjstva, ima nas mLogo takvih:)
Ovo sa bademom mi se jako svidja:)
Irena, keksici fantazija :)
Goco, Irena, cekamo recopise i saljemo poljupce :)

P.S. obzirom da pijem trenutno, bas bi mi prijao neki keks :)

Back