Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.677
Smeh, moraš da znaš da Marfi nikada ne spava...
Ako išta može da krene naopako, krenuće...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smeh, moraš da znaš da Marfi nikada ne spava...Ako išta može da krene naopako, krenuće...
Smeh, moraš da znaš da Marfi nikada ne spava...Ako išta može da krene naopako, krenuće...
Ovo uvek treba imati na umu, al opet....
Joj Pota, šta nam radiš.
Juče sam kasno dobila jednu narudžbinu, nisam mogla da odbijem jer ta žena zadslužuje svaki utupak.
Uglavnom, stignem noćas oko jedan po ponoći, i računam da ću sve završiti za maksimalno 3 sata.
Kad ono - međutim.
Da ne davim... sve što je moglo da ide naopako - išlo je.
Epilog: nisam uopšte spavala (još sam zakasnila na posaošto ne volim)kolači su dovedeni u pristojno stanje, a ja pijem drugu Guaranu!
I sad još Pota sa ovim primamljivim receptima! samo mi je još to falilo!
A žerbo?Guarana je uchinila svoje...a ja se najela danas tih tvojih kolacha
Deca se odushevila sa onim kolachem od banana.
Ja sam se najela onih shtanglica od ekspandirane rize.
Moja snajka je pojela skoro sve one kinder shtangle ili kako je neki zovu bela bajadera,kaze snajka , kako joj ovako chvrsto stoji ovaj preliv beli, meni se sliva...a ja kazem...pa ko zna zna...
![]()
A žerbo?Njih niko nije pohvalio?
Ja im sinoć pojela krajeve...i baš su bile dobre! A u životu me čokolada za glazuru nije toliko namučila - taj dan nisam htela ni da ih probam iz besa
Da ne bude zabune, Jaca je dobila samo deo onih naručenih kolača (uvek i planiram da bude više, zbog mogućih nepredviđenih okolnosti), bilo bi više da je na vreme rekla da joj trebaju.
Pa ja pojela i zerbo
Rekoh ti da sam danas krmacharila...![]()
Poto, prelepo. Kako melješ badem tako sitno? Osećam da će moja Jeja poludeti za ovim kolačićima. Pravim ih prvom prilikom kad ne budem imala 18000 narudžbina.
@Smeh- ne znam zašto si imala problema sa čokoladom. Premia je ustvari Simka- meni je odlična, čak je i glazura veoma sjajna i kompaktna. a je posebno koristim u periodu posnih slava jer je posna. Ne sećam se da sam imala problema sa njom. Jedino ako im se topila ili stajala po zamrzivačima letos pa da pravi probleme...Možda je trebalo više ulja zbog većeg procenta kakaa.
Ja inače, kod takvih problema procedim čokoladu i dodam još malo ulja.
Inače, jes' da nije tema za ovde al da napišem. Ideina robna marka K+ - čokolada je Zvečevo. Fantastična je.
A o pehovima i KAD NEĆE NEĆE mogu posebnu temu da otvorim.
msneki, svaka cast!!! savrseni su!!! bas mi je drago da si ih pokusala napraviti a jos draze sto su uspeli!!!
meni je veoma žao, al ja od ovih "makarona" dižem ruke
jedina je još moguča varianta, da moraju da se peku na silikonu - što nisam probala jer nemam nako mali silikon da može u rernu
evo i zadnji 7x pokušaj, če završiti u kanti
al, čestitam svima ostalima![]()