SITNI KOLAČI

sliciceee...:-)
bice i recepata..i Veri dugujem cokoladne cupcakes...

a blizi se i Dan zaljubljenih....dobro, bar za nas koji radimo kolace i torte, jer treba unapred pripremiti ponudu, poslikati i ponuditi musterijama.. z:)
za sada ovo:

i jedna grupna z:lol:

p.s. klik za vece slike

Unchi bravo, bravo. Tvoji i mamamajini kolačići su najdekorativniji. SUPER.

Da li je prvi kolač sa cvetićem tzakozvana 'bela pita'?

Poslednja izmena od moderatora:
Devojke kolaci su divni evo ja sam bila malo vredna imala sam poruceno 30kg kolaca a sve je trebalo uraditi za dva dana pa posto nisam imala slike da postavim od pre evo ih sada
......
picture.php

ima malo vise slika zato sto su kutijice bile po pola kg a sve vrste nisu mogle u jednu z:poz:z:poz:z:poz:

Bravo i za Mikicu. :snesko5: Ideš dobrim putem, samo nastavi.

Domacice, kolaci su ti jako lepi i uredni:))
Na ovim crnim kuglicama je bela cokolada ili fondan?
Ako je bela cokolada, kako se topi? Meni se ona bela Gold, proizvodjac iz Paracina ili pretvori u tecnost ili u neku pastu sa gromuljicama i bez sjaja?!

Evo malo mojih kolača.Nisu ništa posebno interesantni,ali da ne kažete da mi kuhinja služi samo da mi laptop stoji u njoj.z:mrgreen:

A i ljudi božiji,umem da postavim te slike....

(...doduše ne sa laptopa,ali mora da je do njega,a ne do mene...z:mrgreen:

Mmmmmmmmmmmmmmm pa da se posluzimz:mrgreen:
Divni su, mljacnula bi ih, e a verovatno je do lap top-az:mrgreen:z:pz:pz:p

Da zato ti se prave gromuljice, meni se ustvari sva skupila u neku "dzombu", a onda sam probala da je istopim samu bez dodataka u mikro i super je ispala, a probacu da dodam ulje da vidim kako je, a predpostavljam da je dobro jer vidim na slici kolaca Zadovoljne domacicez;)Eto i ja da naucim neshto od njez:lol:z;)z:girl:

Majo, prelepi kolaci:))
Domacice, tebi za ovo "nisu nista posebno"blize:rtfm::rtfm:
kolaci su ti ne samo lepi vec jako uredni i perfektno iseceni:)
Ovaj kiks sa belom cokoladom sam i ja imala pre desetak dana kada smo nosile kolace deci sa posebnim potrebama, kako sam se iznervirala, kada sam videla da se ugrudvala:((
Sledeci put znaci ulje umesto margarina.
Unchi, je li kolac ovaj Maliva sa coolinarike, probala sam ga i stvarno je fenomenalan:), jos nesto ovaj prvi recept za cupcakes, to je za 12 komada u onom plehu za projice i kako ih punis, nekim spricem ili ih preseces?
Navukla sam se na ove kolace od kada imam kalupe!

jao gogo sto su lepi, bas si bila vredna..Majo takodje.

svadbene mufinse punim tako sto ih izdubim malo onom kasicicom za dinju, i posle punim spricem. a pleh je onaj za projice sa 12 rupa.

Poslednja izmena:
Uh, ne znam shta bih pre...sve je lepo i na izgled, a i na ukusz;)Ko vam kriv, ja dobila da probam, u stvari shta da probam, dobila da imamo par dana sitnih kolaca i sve su mmmmmz:)Morala sam danas da ih iznesem na terasu da ih ne gleda, kako prodjem krene mi ruk za njima, e sad su na terasi, pa kao i da ih nemaz:mrgreen:
Hvala Smehz:girl:z:girl:z:girl:

Ljudi moji,kada vam ja kažem da je do laptopa,a ne do mene,vi mi ne verujete.

LM,ja na ovoj krntiji vidim i sada sliku svojih kolačića,a laptop em što nije hteo da je postavi,em je ni sada nema na ekranu.Moja poruka stoji,i Jacina u kojoj je moju poruku sa slikom citirala,ali slike nema nigde!!!z:cry:z:cry:z:cry:

Ja sad odoh kod kumova na slavu,a vi gledajte da to nekako rešite dok se ne vratim...z:poz:

P.S.Ovo poslednje se najpre odnosi na Smeh i Unu,jer mi se čini da one barataju materijom.Ali mogu i ostale,ko god zna!!!

hmpf....ne znam do cega je, normalna je slika, vidi se..a kazes sa laptopa nece? a je l ti prikazije ostale slike ili ni jednu sliku nece da ti prikaze? p.s. lepo se provedi na slavi z:)

Vidim radilo se ovde! z:)
Nije ni čudo, kad su kolači toliko lepo urađeni... u ukus niko i ne sumnja. :super:

Hajde da vas i ja malo "počastim" z;)

Kapice... u dve "poze":

kapice-1.jpg

kapice1-1.jpg

kokos kuglice:

kokosbombice-1.jpg

rum kuglice:

rumkuglice-1.jpg

I rozen... (ne da sam prvi put u životu pravila nego nisam nikad ni probala, al' ispalo super)

rozen1-1.jpg

Malo "mix"-a

mix-1-1.jpg

Spremno za isporuku:

kkutija-1.jpg
A ništa od ovoga nisam smeo da pipnem do ISPORUKE! z:shock:z:cry:

Back