Panamaman
Iskusan
- Poruka
- 5.615
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
film je tuga
ali nazalost ...istina.
Nisi ti gicu razumeo .
drugo je on teo da kaze .
Film je neobjektivan,jer su navijaci ideoloski prikazani mnogo lose. msm nije to tako debilno kao sto su predstavili u filmu. A onaj deo da je to policijska i db-ova vojiska to jeste istina. Oni se kao bore protiv sistema,ali u stvari oni rade za sistem samo sto to ne shvataju.
Jos jedan politicki rad u korsit denacifikacije Srbije , to jest unistavanja, blacenja i nabijanja kompleksa Srbima .
Ko je yaj Srbin u opse koje bi pozdravljao ispod svastike . Takav prizor u sred Srbije , moze samo da postodo Srbe i to ozbiljno . A vec smo postidjeni i zbog onog sto je uciinjino ,i zbog onog sto nije .
Taj film je , lovac na medjunarodne nagrade . U toime , danasn auori su spremni da urade svasta .
ako zaista ima nekoh Srba koji pozdravljaju ispod svstika danas , to je onda mera nase bolesti i tave treba lovti i satirati .
Ne bih rekao da ovaj film blati Srbiju na ikakav način. Takvih neonacista ima u svakoj državi.
Ako ne veruješ u Srbe pod nacističkim zastavama svrati do Stormfronta nekad.
Pa ćeš se načitati i nagledati svega.
Meni se film dopao, malo je karikiran ali ipak prikazuje konfuziju u glavama takvih neonaci likova.
Evo Bio , sad i video neverovatnei gluposti, bljuvotine i gadarije . Najcesce prepisane i citirane sa americkih sajtova . Uzas jedan .
Samo nigde ne videh svastiku...
Mislis da ima u Srbiji takvih gluperdi koji bi i svastiku drzali na zidu ??????
Ako ima , sta mislis koliki je procenat takve omladine . Mislim , ako je bas veliki, ne mozemo da ih pobijemo . Al ako je bas mali , lako ce mo istrebiti ta gomna da nas ne brukaju .
Film je po mom misljenju jadan.. Toliko nelogicnosti ali apsolutno je prikzan trip maladih skinsa.... skins u srbiji lol....
Mozda mi se film nije svideo zbog same tematike ali j.b.g
Glavni glumac/ kako go da se zove / je veoma simpatican i iz nekog razloga me podseca na dragog mi moderatora....
I tako....
Evo, našao sam i sa svastikom:
![]()
Iza su zastave Krv i Čast Srbija i Combat 18 Srbija.
Film je sranje. ako se ovo i uopste moze nazvati filmom.
Zali Boze sat ipo vremana bacenih na ovo propagandno djubre.
Hvala, koleginice, ali ja sam lepsi.![]()