Šišanje (Skinning)

Одгледао сам филм... Потпуно јадно приказана патриотска сцена Србије...
На име Шведска, Америка, Велика Британија, Аустралија ставили су име Србија и тако направили наци сцену...
Доста негодовања на премијери у Колосеју,...

Потпуно јадно приказана патриотска сцена Србије

wtf? :huh: nemoj da mi mesas patriote i nacionaliste sa ovim olosem nacistickim! Nikakve oni patriote kao sto ti rece vec gomila mentola koja se przi na naci ideologiju i yebo ih Hitler sve

btw. gledao film u bioskopu i ok je mada sam i mogao da predvidim kraj i kako ce da se zavrsi...mada cuo sam od nekih ljudi da ta prica oko koje se film vrti nije bas 100% verodostojna al' to i dalje ne umanjuje cinjenicu da su ti likovi degeni.

To je jedan jeftin i pre svega naivan pokušaj prikazivanja te stvari.Takvu subkultulru je nemoguće ni približno verodostojno izbliza prikazati na pravi način.Nisu uspeli ni mnogo veći od nas:The football factory...ima primera koliko hoćete i svi su ispali u najmanju ruku smešni.To je jednostavno tako.Sve ostalo može da prođe ovako i onako,ali ovako nešto je prosto glupo raditi kod nas.Uostalom,kakvi bre skinhedsi, to ovde ni ne postoji kao problem ,u odnosu na stvarni problem ovih lažnih patriota,pravoslavnih nazovi fundamentalista,koji se kriju iza Crkve kao ispod mamine suknjice,a u stvari su pičkice male lopovske...njih treba izbrisati jednom za svagda,***** li im mamaicu ja klošarsko-lopovsku,pozivaju se na Svetoga Savu ali ustvari,, znaš kako brate NIKE je NIKE"!Ma ne čak ni njih nego roditelje te njihove,tu stoku bezrepu...aj preterao sam,ono (kako da ne?)Ne bitno lepo spavaj te, aj laku noć Srbijo,da Bog da se ne probudila više ovakva...

Mene nervira reditelj, tipična krajnje indoktrinirana neoliberalna njuška zadojena prezirom prema sopstvenom narodu i ljubavlju prema EU i Americi.

Najjače je kad je rekao za ove klince što su demonstrirali na ulicama zbog gej parade da su fašisti, jer je "to ta ideologija krvi i tla". Mislim, wtf?! Pročitao na wikipedii o tome šta je fašizam, napravio filmić i lupeta gluposti... i generalno, ovi koji barataju terminima poput "klerofašizam", "fašizam u Srbiji" itd. nemaju pojma o čemu govore, niti znaju kako je fašizam uopšte nastao. Ovo, naravno, ne znači da isti podržavam, daleko od toga, ali mi je jadno to etiketiranje mladih ljudi koji žive u beznadju "fašistima". Dok su oni lomatali petog oktobra skupštinu i palili RTS nisu bili fašisti, nego pravednici, a kad kordoni od 5000 policajaca mlate decu onda su oni "pravednici" a ta deca "fašisti". Mislim, DS, LDP, LSV, G17 plus, kojekakvi odbori za ljudska i manjinska prava etc, uništavaju ovu državu gore nego što je to Milošević radio.

Poslednja izmena:
Типична пропаганда против ретких противника либералног система у Европи.

Гледаћу, можда, ако ми падне на памет, када буде био доступан на нету, мада је јасно, с обзиром на ставове редитеља, да оно што видимо треба узети с добром резервом.

ne mozes nesto da dobro prikazes i napravis ako uzmes predrasudu i sve okarakterises kao lose. Pola filma ne postoji,scene su cenzurisane tako da ce biti shit sigurno,ali cu pogledati. Isti je to qrat\z kao American history X,Russia 88 i Romper Stomper. Krenu dobro i onda ubace politiku i naprave totalni shit. Treba prikazati sve kako je i sve je to dobro,ali se zavrsava kao u kriminalu sa nozem u stomaku ili na smrt prebijen ili padas na robiju,a ne neki idiotski krajevi tipa da se ljudi na kraju pokaju i kazu jao sta ucinih! Ili jesi ili nisi,nema tu kajanja!

Sviranje k**cu!Uostalom,postoji holandski film"Skin"sa tom tematikom i veoma sam zadovoljan kako je odrađen.
skin1.jpg

P.S.Glavnog lika ubijaju na kraju.:worth:

planiram da pogledam ovih dana na usput u koloseju
ne verujem da je guzva u ovim prepodnevnim terminima
priča mi deluje malo prozaično sudeći po onome što sa čuo, gud gaj, bed gajs, bla bla ali je poenta okej. realno 90% ce da proda svoje dupe i svoj integritet da bi imao neko prizananje i neku moć i da bi bio neki ******. al ljudima će biti primamljivija ona tamna strana, što ne čudi uopšte u ovoj raspaloj zemlji
na netu nema šanse da se nađe, pa ko kod nas snima filmove

Da li je neko gledao? Utisci?
Sta mislite o ovome?

i naravno posto su nam bioskopi i bioskopski sistem u zemlji rastureni tako da malte ne samo u beogradu mozete i gledati neku premijeru na vreme, ima li ko kakvih novosti u vezi linkova za download ili online watch?

Gledao triler odavno,napokon izasao.Verujem da ce dobro da ispadne kako trileri pokazuju :)

Kako može da ispadne dobro, kad je film pravljen od strane neoliberalno orijentisane osobe? Već vidim gomilu bespotrebnih moralnih i svih drugih pouka, upućenih nama, koji još nismo shvatili da su Tadić i Ćeda bolji od Koštunice i Šešelja.

More, marš u pizdu materinu.

Back