Mene nervira reditelj, tipična krajnje indoktrinirana neoliberalna njuška zadojena prezirom prema sopstvenom narodu i ljubavlju prema EU i Americi.
Najjače je kad je rekao za ove klince što su demonstrirali na ulicama zbog gej parade da su fašisti, jer je "to ta ideologija krvi i tla". Mislim, wtf?! Pročitao na wikipedii o tome šta je fašizam, napravio filmić i lupeta gluposti... i generalno, ovi koji barataju terminima poput "klerofašizam", "fašizam u Srbiji" itd. nemaju pojma o čemu govore, niti znaju kako je fašizam uopšte nastao. Ovo, naravno, ne znači da isti podržavam, daleko od toga, ali mi je jadno to etiketiranje mladih ljudi koji žive u beznadju "fašistima". Dok su oni lomatali petog oktobra skupštinu i palili RTS nisu bili fašisti, nego pravednici, a kad kordoni od 5000 policajaca mlate decu onda su oni "pravednici" a ta deca "fašisti". Mislim, DS, LDP, LSV, G17 plus, kojekakvi odbori za ljudska i manjinska prava etc, uništavaju ovu državu gore nego što je to Milošević radio.