odgledah i ja film

ugleda se na american history x, romper stomper, this is england(remek dijela)...al prvenstveno na american history x...a tu ima jedna caka...srbi nisu amerikanci...nacizam u srbiji je uvijeniji...sto je OK predstavljeno u liku onog akademika...i to da DB kontrolise navijace...i da se vecini **** za princip, no samo da se izdrkavaju...a da najnormalniji odu u *****...ovo ostalo-katastrofa...onaj haker koji se zove ne znam kako, ona njihova jazbina ala americke serije,opna klinka ,majn kampf...i one gusle na drzavnom prijemu... sve zivo prenabudzeno niti jedan lik nije autentican...ne mozes biti holivud, kad nisi holivud i bavis se problemom koji je domaci...
a i ovo je potpuno tacno...izmisljene podijele...dizelasi pisu latinicom,mi pisemo cirilicom...kretenizam teski...presmijesno je sto je vazio za kontroverzan...a vazio je za takav zbog kraja filma...jer svi znamo ko je u vladi ...kladim se da su ti koji su ga pozabranjivali reklamirali i slicno...zato je i ljigav...ako hoce da predstave to...neka krenu malo po turbo folku da istrazuju, baja mali knindza, ceca (ona se pojavljuje u jednom momentu...), pseudo intelektualci,akademici i slicno...e to bi bilo kontroverzno...jer je to istinito...pa tek onda na ovakve organizacije koje iako sam vidjala po beogradu, nikada nisu izgledali bas ovako(koji uopste nisu toliko prominentni koliko ovi 'folkeri')...ovako se ni u Americi neonacisti ne oblace vise...obicno mi smeta pretjerani domaci smek u filmovima ,al upravo to ovom filmu fali...a gluma je jos i ok...zato scenario,rezija,radnja,muzika,montaza...katastrofa i fuj...ocajna realizacija,promasena ciljna grupa...Kraj je dobar...gadja u poentu...al sve do toga...lose.
4/10