Šišanje (Skinning)

Koliko ja znam, taj film se snima vec nekoliko godina, tako da je verovatno tada bilo takvo oblacenje.

Da taj se film snimao od 2008 ili 2007,nije ni bitno koje tačno godine!Skinheda na utakmicam nema već više od deset godina!One koje vidimo na ulici su naloženi pankeri(a ni njih nema) željni dokazivanja!Sve u svemu,film koji je trebao biti snimljen pre deset i više godina,tada bi pogodio u metu!A sada podržani od kojekakvih mizernih organizacija sa sumnjivim paravanima,a ni neznaju da su sami sebi pljunuli za vrat!

ponedeljak, 31. oktobar u 21.20h na Prvoj TV

sisanje-bez.jpg

Film donosi priču o beogradskom srednjoškolcu Novici (Nikola Rakočević), šampionu u znanju matematike. Novica je uvučen u svet skinhedsa, opčinjen njihovim harizmatičnim vođom Reljom (Viktor Savić).

Pridruživanje bandi skinhedsa za Novicu pre svega znači uklapanje u školsko društvo, budući da ga većina drugara smatra knjiškim moljcem i štreberom. Uskoro će biti zatrovan rasističkim stavovima te grupe i nasiljem. Budući da je dobar u gotovo svakom poslu koga se prihvati, Novica ubrzo počinje da se penje na lestvici važnosti u grupi kojoj pripada...

Žanr: akcija, drama
Trajanje: 98 min
Produkcija: Srbija, 2010.
Uloge: Nikola Rakočević, Viktor Savić, Nataša Tapušković, Nikola Kojo
Režija: Stevan Filipović

http://www.prva.rs/sr/program/film/story/14295/Šišanje.html

Film je glup , ne dopada mi se .Verujem da ce ovaj sada sto se reklamira biti mnogo bolji , zabavniji .
Vrhunac gluposti je kada u filmu glavni lik dolazi u sukob sa rodjakom koji se preziva Filpovic , i proziva ga na osnovu da je to hrvatsko prezime .
Lose uradjen film , za totalno neupucene likove , bez ikakve logike .
Ali , verujem da ce ovaj novi biti jako dobar (Parada cini mi se ).

sisanje je po meni odlican film. sto se tice poslednjeg naseg dobrog filma(ko to tamo peva) uopste nisi upravu a lepa sela lepo gore? nebeska udica? kad porastem bicu kengur? klopka? cetvrti covek?

За Сисање не знам, али Шишање је површно, пропагандно, непрофесионално, дебилно ђубре са идотским заплетом и још идиотскијом разрадом ликова и сценариом који је толико глуп да је то страшно.

За Сисање не знам, али Шишање је површно, пропагандно, непрофесионално, дебилно ђубре са идотским заплетом и још идиотскијом разрадом ликова и сценариом који је толико глуп да је то страшно.
nemam cirilicu. svako ima pravo na svoje misljenje

Kao da ja govorim iz tebe.

Баш пре неки дан гледам исечке из овог филма и схватим да се ради о типичном антисрпском филму. Српски националисти су приказани као насилни, изопачени, параноични ликови па чак и нацисти. Која иронија!

Back