Wilmots
Domaćin
- Poruka
- 3.550
Moderna Pevacica je uvek u pravu.
Klanjam se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moderna Pevacica je uvek u pravu.
Koliko ja znam, taj film se snima vec nekoliko godina, tako da je verovatno tada bilo takvo oblacenje.
Овај филм би био голо ***** и да је сниман 1901 и 1991 и 2001 и 2201. Биће ***** и када наступи ледено доба.
Pripremi kesu za povraćanje i bensedin.U ponedeljak na prvoj pa cu pogledam
sisanje je po meni odlican film. sto se tice poslednjeg naseg dobrog filma(ko to tamo peva) uopste nisi upravu a lepa sela lepo gore? nebeska udica? kad porastem bicu kengur? klopka? cetvrti covek?
nemam cirilicu. svako ima pravo na svoje misljenjeЗа Сисање не знам, али Шишање је површно, пропагандно, непрофесионално, дебилно ђубре са идотским заплетом и још идиотскијом разрадом ликова и сценариом који је толико глуп да је то страшно.
За Сисање не знам, али Шишање је површно, пропагандно, непрофесионално, дебилно ђубре са идотским заплетом и још идиотскијом разрадом ликова и сценариом који је толико глуп да је то страшно.
Silno me interesuje, gde to ovaj film pogađa metu, pa ako te ne mrzi da obrazložiš?Meni je ok.
U pogledu zapleta i glume nije baš vrhunski, malo je over the top ali sve u svemu, u više navrata pogađa u metu tako da od mene dobija prolaznu.
Silno me interesuje, gde to ovaj film pogađa metu, pa ako te ne mrzi da obrazložiš?