Kada je trezan on je najdivnije stvorenje? Da li si svesna sta si rekla? Da li ti uposte i shvatas s kim imas posla?
Kako mozes da kazes da je najdivnije stvorenje kada je trezan? Ti izgleda njega i ne poznajes najbolje. Ili se trudis da ga opravdas alkoholom. Pa svi smo mi svesni da ljudi tek kada se napiju pokazu svoje pravo lice.
Meni je baka moja jednom davno rekla: Kada upoznas nekog momka koji ti se svidja prvo ga napij da vidis ko je.

Tada mi je to bilo jako smesno, ali to je istina. Ako ne umes da procenis nekog, napij ga i pokazace svoje pravo lice! Ti si videla njegovo pravo lice, i shvatila si ko je on u stvari. A to sto deluje kao dobrica dok je trezan to pokazuje
samo kolika je on kukavica. I sav svoj kukavicluk leci tako sto se izivljava na tebi!!! Dugo se vec nisi javila i nadam se da to znaci da si raskrstila s njim. Nemoj da ti pada napamet da mu prastas. Poznajem puno devojaka koje su imale slicne probleme. Posle prvog samara su bile prestravljene ali su mu i oprostile i to upravo objasnjavale istim recima kao i ti : "Ali on je takva dobrica kad je trezan" Kakva crna dobrica. On je skot i kad je trezan i kad je pijan! Sve one su posle imale prave nocne more dok se nisu oslobodile tih "dobrica".
Slazem se da treba da kazes roditeljima da imas problema s njim jer ce ti oni pruziti pravu podrsku i zastitu da se iz svega toga izvuces. Sto budes vise cekala teze ce biti.
Puno te pozdravljam i zelim ti sve najbolje!