SINOC ME JE UDARIO...

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
U stanju je da mi salje poruke preko mob.kojih ne zelim ni da se prisecam. Govori da ce mi upasti u kucu, da ce da me ubije…vecinom je takav kad je pijan. Sinoc me je udario! Zasto?! Ne postoji ni jedan razlog zbog kojeg treba udariti devojku! U pitanju su samo reci s’ moje strane. Ostavila sam ga ali plasim se da to ne menja mnogo stvari.
Moze li iko da mi kaze sta da radim?!

IGNORISI GA!!!!!!!!

Takvi likovi su u vecini slucajeva velike p.... , no kad si vec dozvolila sebi da trpis takve stvari, moj ti je savet da ako nemas drugu zastitu pozoves policiju, ali bez oklevanja, jer te je to i dovelo u takvu situaciju. Pozdrav uz neizmernu podrsku.

nikada nisam bila u takvoj situaciji ali kazem ti da to sto ti je uradio je katastrofa! Mora da je neki slabic kad mu je pesnica jaca strana! Nemoj vise da se vidjas sa njim,izbegavaj ga pa ce vremenom nestati! Budi jaka i hrabra i videces da ce se sve srediti!

Anonymous:
U stanju je da mi salje poruke preko mob.kojih ne zelim ni da se prisecam. Govori da ce mi upasti u kucu, da ce da me ubije…vecinom je takav kad je pijan. Sinoc me je udario! Zasto?! Ne postoji ni jedan razlog zbog kojeg treba udariti devojku! U pitanju su samo reci s’ moje strane. Ostavila sam ga ali plasim se da to ne menja mnogo stvari.

Ti verovatno ne zivis sama u kuci verovatno si sa roditeljima,pa zato i nece da ti upadne u kucu,a sto se tice puruka ti ih sacuvaj pa u policiji i oni to rese cas,a sta mislis nije tesko,imas argumenta za sve.Imaju automacki sta je pisao,a i njegov broj mobilnog.Dokaz je tu i to je to.Oni ce njega da pitaju,a ne ti da lupas glavom sta da radis.

Anonymous:

Defnitivno te ne voli cim te je udario. ZA TO NE POSTOJI OPRAVDANJE! :x ako nastavi da te uznemirava i preti trebalo bi da pozoves policiju. promenjen je zakon i on moze da naj... zbog toga sto ti radi. takodje bi bilo dobro da popricas sa nekim strucnjakom ko ce ti pomoci da se izboris sa tim stresom

Hmmm..neznam odakle da pocnem..prosla sam pakao..pametnog se lako rijesiti-budale ne!Isto je pio i bio nenormalan,cim sam ga upoznala(nije mi trebalo dugo)ostavila sam ga.Prjetio je i meni i roditeljima,bacio bombu pod balkon,vezao me za prugu da cekam voz dok mu nekazem da ga volim.Pratio me na svakom koraku,pravio scene gdje me god vidi.Udario me pred majkom(ko zna sta bi bilo da me nije spasila)imala sam samo 16 godina.U skolu sam isla sa suzavcem i "skakavcem".Matursko vece mi je pokvario.Otac je isao da ga ubije al ga nije nasao!Nikada nije bio trijezan upoznala sam ga na zurci nije mi bilo nimalo cudno sto je pjan(zurka).Zaletjela sam se i grdno pokajala.Sada imam 43 god i jos uvijek nocne more.
Odselili smo daleko odatle.Unistio je u meni sve.Strah da zavolim u meni je ostao jos godinama.Od trauma oporavila sam se uz strucnu pomoc ljecnika.Spasio mi je zivot.Imam dvije cerke obe treniraju borilacke vjestine,(zeljela sam sinove)Imam muza koji je najbolji covjek na svijetu.Kasno sam se udala.Majka mi je jedva ziva,stara i bolesna.Njoj se mogu zahvaliti sto je preduzela sve da me spasi.Pricaj svojim roditeljima sve-oni ce znati sta da urade!
Poz.prijateljica

pacenica:
Hmmm..neznam odakle da pocnem..prosla sam pakao..pametnog se lako rijesiti-budale ne!Isto je pio i bio nenormalan,cim sam ga upoznala(nije mi trebalo dugo)ostavila sam ga.Prjetio je i meni i roditeljima,bacio bombu pod balkon,vezao me za prugu da cekam voz dok mu nekazem da ga volim.Pratio me na svakom koraku,pravio scene gdje me god vidi.Udario me pred majkom(ko zna sta bi bilo da me nije spasila)imala sam samo 16 godina.U skolu sam isla sa suzavcem i "skakavcem".Matursko vece mi je pokvario.Otac je isao da ga ubije al ga nije nasao!Nikada nije bio trijezan upoznala sam ga na zurci nije mi bilo nimalo cudno sto je pjan(zurka).Zaletjela sam se i grdno pokajala.Sada imam 43 god i jos uvijek nocne more.
Odselili smo daleko odatle.Unistio je u meni sve.Strah da zavolim u meni je ostao jos godinama.Od trauma oporavila sam se uz strucnu pomoc ljecnika.Spasio mi je zivot.Imam dvije cerke obe treniraju borilacke vjestine,(zeljela sam sinove)Imam muza koji je najbolji covjek na svijetu.Kasno sam se udala.Majka mi je jedva ziva,stara i bolesna.Njoj se mogu zahvaliti sto je preduzela sve da me spasi.Pricaj svojim roditeljima sve-oni ce znati sta da urade!
Poz.prijateljica

Sta reci na ovo osim - strasno! I da se nadam da nijedna devojka nece osetiti na svojoj kozi nesto slicno!

Anonymous:

pROBAJ DA ODES KOD INSPEKTORA I OPOMENI GA DA JE NEDAVNO USVOJEN CLAN 118a, nikako da se krene s tim reformama......ili idi u Autonomni zenski centar.

Betty:
Anonymous:

pROBAJ DA ODES KOD INSPEKTORA I OPOMENI GA DA JE NEDAVNO USVOJEN CLAN 118a, nikako da se krene s tim reformama......ili idi u Autonomni zenski centar.

CLAN 118??? :?:

Stvarno nevidim sta je tu smesno.Gospodja vam je ispricala svoju zivotnu pricu.Primer svima sta sve moze da se desi devojci od 16 godina.Iz te price se lepo moze izvuci pouka da se sa svojim roditeljima resava i ono neresivo.Toliko.

Savete u svakom slučaju prihvataj samo od stručnjaka, ali moje mišljenje je da nikako nema bežanja, time mu samo potvrdjuješ svoj strah koji mu je neophodan! Naravno da sve svoje bližnje treba da upozoriš, ali obzirom na to da tvrdiš da je u treznom stanju sjajan, zašto to stanje ne iskoristiš da razgovarate o eventualnoim lečenju...ponudi mu i svoju pomoć! Ali, svakako pokaži zube, pokaži da nisi sama, da imaš podršku od prijatalja, roditelja...pokaži da se ne plašiš!
Samo oštro, ne dozvoli da postaneš "žena žrtva", kada to jednom dozvoliš, posle se iz toga teško izlazi!

Back