Hmmm..neznam odakle da pocnem..prosla sam pakao..pametnog se lako rijesiti-budale ne!Isto je pio i bio nenormalan,cim sam ga upoznala(nije mi trebalo dugo)ostavila sam ga.Prjetio je i meni i roditeljima,bacio bombu pod balkon,vezao me za prugu da cekam voz dok mu nekazem da ga volim.Pratio me na svakom koraku,pravio scene gdje me god vidi.Udario me pred majkom(ko zna sta bi bilo da me nije spasila)imala sam samo 16 godina.U skolu sam isla sa suzavcem i "skakavcem".Matursko vece mi je pokvario.Otac je isao da ga ubije al ga nije nasao!Nikada nije bio trijezan upoznala sam ga na zurci nije mi bilo nimalo cudno sto je pjan(zurka).Zaletjela sam se i grdno pokajala.Sada imam 43 god i jos uvijek nocne more.
Odselili smo daleko odatle.Unistio je u meni sve.Strah da zavolim u meni je ostao jos godinama.Od trauma oporavila sam se uz strucnu pomoc ljecnika.Spasio mi je zivot.Imam dvije cerke obe treniraju borilacke vjestine,(zeljela sam sinove)Imam muza koji je najbolji covjek na svijetu.Kasno sam se udala.Majka mi je jedva ziva,stara i bolesna.Njoj se mogu zahvaliti sto je preduzela sve da me spasi.Pricaj svojim roditeljima sve-oni ce znati sta da urade!
Poz.prijateljica