Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Vidi, vidi Majkija ? Ima neke karizme opasne
hmmmmm i oči boje čokolade? Mogao bi i ti malo gozu da namjestiš za spenking ?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi, vidi Majkija ? Ima neke karizme opasne
hmmmmm i oči boje čokolade? Mogao bi i ti malo gozu da namjestiš za spenking ?
Pa zene se pale na moc![]()
kaze se goozoo...Vidi, vidi MajkijaIma neke karizme opasne
hmmmmm i oči boje čokolade? Mogao bi i ti malo gozu da namjestiš za spenking
![]()

Uh još i pismenkaze se goozoo...![]()

vidi ti kakve sve informacije ima 007 zla Beba...Vidi, vidi Majkija ? Ima neke karizme opasnehmmmmm i oči boje čokolade? Mogao bi i ti malo gozu da namjestiš za spenking ?

Tab je tabPa sad zavisi od nivoa svesti zena, a i zavisi sta je zapravo "moc" i pravo bogatstvo i sta je nekome prioritet (nisu svi isti i nemaju svi iste zelje i potrebe), to je zapravo samo matriks,iluzija i stvar percepcije, recimo mozda neki budza, direktor, politicar, ministar ili predsednik ili vec ko dozvoljava sebe kao "mocnog" i kao nekakav autoritet ili neki primitivci na niskom nivou svesti i intelekta koji mu se dive i recimo on ili ta neka polupismena masa ga dozivljava tako dok recimo za vecinu ljudi je samo jedan smesan lik i predmet sprdnje.

Могао си мене ставити да нервирам Краљицу.ok ja cu prvi
@Neprilagođena ... zbog sissa
@Keva ... kontra svemu pa i sexu
@bakica ... jer je milfara
@86bogomoljka ... zato sto bi unistila tragove da smo se bludili
@Indigo3 ...je bi se duhovno uzvisili
@Paula da bi nervirao @srebrna kraljica
@Meduza22 da me vodi na tetoviranje
@Mimi-95 ops greska
@Danik ako pocnemo da gorimo samo ona ima vatrogasni aparat
gazdarice kafana ne spominjem jer su postale zlatne kakvi smo mi![]()
Могао си мене ставити да нервирам Краљицу.

A meni si rekao da sam ja tvoja simpatijaŠto se tiče odgovora na temu, imam ali ne smem da kažem koja je, da je ne kompromitujem jer je udata.![]()

A meni si rekao da sam ja tvoja simpatija![]()

Stvarno? A ja mislila da sam mu ja jedinaEh kojoj sve nije rekao![]()

Eto sad imamo.PucajNnnn da, skroz inovativno, nikada nismo imali temu ko vam se svidja na forumu

Zanimljivo.Bila je prošle godine i ova tema, sa malko više sexa u naslovu
https://forum.krstarica.com/threads/sex-sa-forumasem-forumasicom-da-ili-ne.926557/
Zašto ne mogu da ti pošaljem poruku?Могао си мене ставити да нервирам Краљицу.

Meh, meh - diplomatija.Imam simpatiju, al su mi muz i decko zabranili da se druzim![]()
Pitaj mene.Volim pametne savete, daklem, odoh da trazim cetvrtog i prelistam diplomatski prirucnik![]()
Imam simpatiju ali neću da kažem ko je.Dopisujemo se redovno a planiramo uskoro i da se vidimo uživo.Vidim da su se pojavile zanimljive teme na ljisu.
Ajde da i ja dodam jednu.
Pitanje je:
Da li imate simpatije na forumu?
Neku osobu koja je duhovita, elokventna, načitana, ljubazna ili šta god se vama sviđalo...
Pogledajte prilog 1177951
Da li ste je kontaktirali na pp i ostvarili kontakt?
Ako jeste, da li ste planirali da vam pp služe samo za lagano upoznavanje dok se ne vidite uzivo,
ili je vaš odnos samo virtuelni, bez namere za viđanjem uživo?
Ako stvarno želite da budete iskreni (u šta realno sumnjam) napišite da li u pp održavate odnos sa jednom ili više simpatija.
@Mean Baby i @tab503 znate već, da se ne ponavljam...