Simpatije na forumu

Hehe iskreno ne znam ni kako ijedna forumasica uopste izgleda, ni koliko ima godina odprilike ni nista ali recimo Neprilagodjena mi onako potencijalno mozda deluje kao jedna malko mracna slatka metalka. ;)
Nina moguce da je deluje isto kao neko ko bi mogao da mi privuce paznju u analognom svetu. ; )

Mada zaista ne znam ni jednu forumasicu niti sam sa bilo kim u nekom kontaktu i veoma je tesko i nezahvalno sad ovako napamet nagadjati bez bilo kakvih informacija o nekome.

Hehe iskreno ne znam ni kako ijedna forumasica uopste izgleda, ni koliko ima godina odprilike ni nista ali recimo Neprilagodjena mi onako potencijalno mozda deluje kao jedna malko mracna slatka metalka. ;)
Nina moguce da je deluje isto kao neko ko bi mogao da mi privuce paznju u analognom svetu. ; )

Mada zaista ne znam ni jednu forumasicu niti sam sa bilo kim u nekom kontaktu.

ni jednu jedinu ?! kako to jbt

ni jednu jedinu ?! kako to jbt

Pa ono nisam jos video ni jednu jedinu, nit sam sa bilo kojom u nekom kontaktu ili nesto (za te stvari koristim neke druge stranice, drustvene mreze, aplikacije ili sta vec a ne ovaj forum) i prosto nemam maltene nikakvih informacija ni o jednoj da bi sad na osnovu bilo cega mogao da razvijem neke sad posebne simpatije ili nesto.

ona nije forumasica :nono3:

Ma znam ;) (mada ko zna mozda je ovde incognito i mozda se krije iza nekog nick-a :P )
Mada eto jednom sam sa njom i imao jednu kracu privatnu prepisku preko instagrama pre nego sto su je organi gonjenja skembali (i to vrlo prijatnu) za razliku od ijedne forumasice :P.
Znas ono tesko je stvoriti bilo kakvu sliku o nekom pa makar i pogresnu sa maltene ono nula informacija.

Imam. Kontaktirala sam ga. Družimo se. I šta sad :lol:

I imam crush na Taba :rumenka:

konstrakta-ana-djuric.gif

Back