- Poruka
- 51.813
aj zbog kike i osmeha koji se ne vidi ali je sladaaaaaakE baš si me našao..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj zbog kike i osmeha koji se ne vidi ali je sladaaaaaakE baš si me našao..

To mi se više sviđa.aj zbog kike i osmeha koji se ne vidi ali je sladaaaaaak![]()
Joooj, ljudi,šta je tu ljubavi bilo 

Pa hvala, ako se zadesis u kraju mom, javi seKeva
Iako pijem samo vodu i kafu ali s kevom drmnula bi piFu
Njeno tipkanja mi uvjek ulepsa dan
A zašto? Ne misli se na muvanje i počinjanje nekog emotivnog odnosa...bar sam ja tako shvatila. Nego uopšteno čiji postovi te nasmiju, oraspolože...čiji stavovi su slični tvojima pa u slovo razumiješ šta piše i samoj sebi kažeš e upravo bi to napisala da sam umjela pronaći riječi.Nemam nekako mi to nije za moje godine
Hehe iskreno ne znam ni kako ijedna forumasica uopste izgleda, ni koliko ima godina odprilike ni nista ali recimo Neprilagodjena mi onako potencijalno mozda deluje kao jedna malko mracna slatka metalka.
Nina moguce da je deluje isto kao neko ko bi mogao da mi privuce paznju u analognom svetu. ; )
Mada zaista ne znam ni jednu forumasicu niti sam sa bilo kim u nekom kontaktu.
ni jednu jedinu ?! kako to jbt

ona nije forumasica@yioim
Ali eto kad si vec radoznao odacu ti malu tajnu, eto imam izvesne simpatije i slabosti ka jednoj bivsoj sekretarki mup-a specificne boje glasa koja je sad u istraznom postupku zbog trgovine uticajem ali ne bi da je imenujem radi ocuvanja privatnosti i diskrecije, ono ne mora bas sve da se zna.![]()
.gif)
to je, bre, Nina...taj je nick stoposto...@yioim
Ali eto kad si vec radoznao odacu ti malu tajnu, eto imam izvesne simpatije i slabosti ka jednoj bivsoj sekretarki mup-a specificne boje glasa koja je sad u istraznom postupku zbog trgovine uticajem ali ne bi da je imenujem radi ocuvanja privatnosti i diskrecije, ono ne mora bas sve da se zna.![]()

ona nije forumasica![]()
)
.to je, bre, Nina...taj je nick stoposto...![]()

ni manje ni vise nego TabaImam. Kontaktirala sam ga. Družimo se. I šta sad
I imam crush na Taba![]()

Imam. Kontaktirala sam ga. Družimo se. I šta sad
I imam crush na Taba![]()
Štoo? Šta fali? Palimo se na muškarce sa funckijomni manje ni vise nego Taba![]()

ni manje ni vise nego Taba![]()