Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Pogledaj na psihologiji...Ma ko hoce da se ubije??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj na psihologiji...Ma ko hoce da se ubije??
Nisi u toku? Oh... ČekMa ko hoce da se ubije??
Da, ti koji javno najavljuju ocekuju da ih neko spreci. Ko je resio samo to i uradi, na zalost..Suicid niko ne najavi, neće on niđe, naročito ne objavljuje to na forumima, nemaj brige Kraljice <3
Pa norrrmalno! To ti kažem, ironična sam bila...Suicid niko ne najavi, neće on niđe, naročito ne objavljuje to na forumima, nemaj brige Kraljice <3

Aham, taj lik. Da, interesantna pojavaPa norrrmalno! To ti kažem, ironična sam bila...![]()
Ja ne verujem kakve sam baljezgarije iščitala malopre![]()
Ali svejedno ima neku F šifru, s tim ko se i zezati može nije baš u vinklu.Pa norrrmalno! To ti kažem, ironična sam bila...
Ja ne verujem kakve sam baljezgarije iščitala malopre![]()
Saosećanje i uživljavanje tema, si vidla jbt...Aham, taj lik. Da, interesantna pojava

Samo još jedna atenšn droljaAli svejedno ima neku F šifru, s tim ko se i zezati može nije baš u vinklu.
More samo palamudi na sto strana kakav crni suicidKo objavljuje suicid?

Ja se nikad ne bih ubila u prolece, ali ne bih ni u zimu. Mozda jesen, kad krene ona bljuzgaI najmanje je samoubistava ljeti, najviše u rano proljeće. Krivo drveće.
Ja bih definitivno na leto kad krenu vrućinčineJa se nikad ne bih ubila u prolece, ali ne bih ni u zimu. Mozda jesen, kad krene ona bljuzga

Ljudskom oku je najdepresivnija slika golog drveća, rano proljeće-ni snijega, ni lišća ni behara na njemu. Statistički, najčešće u rano proljeće, istraživanja pokazala da je to razlog. Ali, to nije tema, izvinjavam seJa se nikad ne bih ubila u prolece, ali ne bih ni u zimu. Mozda jesen, kad krene ona bljuzga

Sta si ti zavrsila? Mnogo mudro zborisLjudskom oku je najdepresivnija slika golog drveća, rano proljeće-ni snijega, ni lišća ni behara na njemu. Statistički, najčešće u rano proljeće, istraživanja pokazala da je to razlog. Ali, to nije tema, izvinjavam se![]()
Psihologiju ali nemam dodira sa strukomSta si ti zavrsila? Mnogo mudro zboris
u poslu kojim se bavimI ja volim zimu!Meni je najdepresivnije kad ima 50+ stepeni a jesen i zimu ooobožavam i volim što sam naopaka
Imamo mi na Biljani Keller psihijatra, mozete da caskate strucno. Imamo i momu, on je momak za zenidbu...Psihologiju ali nemam dodira sa strukomu poslu kojim se bavim
Imamo mi na Biljani Keller psihijatra, mozete da caskate strucno. Imamo i momu, on je momak za zenidbu...
Hvala, ova ekipica koju sam srela u prvim danima mog prisustva ovdje i koji su, i neznajući da jesu, učinili da i ostanem tu, posve su mi dovoljni za zadovoljstvo na forumuImamo mi na Biljani Keller psihijatra, mozete da caskate strucno. Imamo i momu, on je momak za zenidbu...

Sta kokolis? Moma je najdivnije bice sa najseksi glasom, samo mu daj vremena