Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.601
I što me svi hoćete udati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I što me svi hoćete udati?
Neka hvala, na Biljanu ulazim samo kad me neko taguje.Sta kokolis? Moma je najdivnije bice sa najseksi glasom, samo mu daj vremena
Pa vakat jeI što me svi hoćete udati?![]()
Ne brini, ne dam ja tebeI što me svi hoćete udati?![]()

Što?Pa vakat je

Nekako, bilo bi nezgodno da te zene.I što me svi hoćete udati?![]()

Zezam se, ja sam sandzaklijka, mi se udajemo plafon do 28
Ne znam sta si im skrivila....I što me svi hoćete udati?![]()
Ima ovde dosta forumaša koji znaju i ko si ti i ko je momoa.Sta kokolis? Moma je najdivnije bice sa najseksi glasom, samo mu daj vremena
Ma ne brinem, sigurna sam, moju ruku tražiti moraju od @Zla Beba a ona me ne da lako!Ne znam sta si im skrivila....
Pa naravno, mi smo ti selebriti križeIma ovde dosta forumaša koji znaju i ko si ti i ko je momoa.
jakoPa naravno, mi smo ti selebriti križe![]()
I mi cemo da te malo drndamo, a ti pravac na Rupu.Mirni, danas su me izdrndali na onoj trans temi nemojte da puknem ovdje.

samo te malo štitiIImm.Mirni, danas su me izdrndali na onoj trans temi nemojte da puknem ovdje.

Oćeš da te izmasiram, Bebo?Mirni, danas su me izdrndali na onoj trans temi nemojte da puknem ovdje.
Nemoj ti meni Bebo, danas pišeš ko žensko, begaj bre.Oćeš da te izmasiram, Bebo?
Bebo, Bebo!
Bebo, Bebo, Bebo!
Pa: ko sam ja da razbijam iluzije nekome?Nemoj ti meni Bebo, danas pišeš ko žensko, begaj bre.
Bre i ijekavica ne idu zajedno.Nemoj ti meni Bebo, danas pišeš ko žensko, begaj bre.
@SilverStar vidiš.Sad će morati na informativni razgovor.Bre i ijekavica ne idu zajedno.
Šta ćemo sad?
*