gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Ovde sam prestao da čitam.A ja umesto u krevet otisla u kuhinju i napravila perverziju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde sam prestao da čitam.A ja umesto u krevet otisla u kuhinju i napravila perverziju
E ovaj bi jeo. PotpisujemKod patlidžana najviše volim to što ga ne jedem.
A zašto ne spavam, to ni moderacija ne zna.
Dajte mi malo sigurnosti i jednu lorkicu.
Zavisi u čemu ga poslužuješ.E ovaj bi jeo. Potpisujem

Kod mene sve kontra.Nisi bila tako perverzna onomad.
Čamčići![]()
Kud te ne upoznah sa 54.Kod mene sve kontra.
Kako sam starija tako sam perverznija![]()
Jesi, ti si duša od čoveka i znaš da ti želim sve najbolje, a to nije patlidzanKud te ne upoznah sa 54.
Doduše ne vredi, previše sam ja emotivan za te patlidžane.

I ja volim paznjuSamo još jedna atenšn drolja

I ja volim paznju![]()

Bas ti hvala. Sada mogu natrag na spavanje

Hahah ajde pa gudnajt i svitdrimsBas ti hvala. Sada mogu natrag na spavanje![]()
Imamo mi na Biljani Keller psihijatra, mozete da caskate strucno. Imamo i momu, on je momak za zenidbu...
To je tvoje misljenje. Znas kako kazu, misljenja su kao gu.zice, a neka bogami kao dlakavehipohonder kome treba mamica novijeg datuma proizvodjnje...ali je savladao vezivanje pertli
Ti bas ne volis sve zene pa im podmeces divno celjade ... nevaljalice jedna![]()
To je tvoje misljenje. Znas kako kazu, misljenja su kao gu.zice, a neka bogami kao dlakave![]()
Nije ona glupa da sve sama ne dozna ako je interesuje, a ocigledno ne.kad nekoga preporucujes moras da znas koje sve kvalitet poseduje
ali ne zaboravi i mane da spomenes![]()
Emi provodadzika bogte sta sve necu videti