Shta vas to rasplache?

Ja kad dobijem neku loshu ocenu,pochnem da plachem pred mojima,da bi oni mislili da sam tuzhna zbog te ocene..:)
jer ako pochnem da plachem necje me kazniti tj. necje mi uzeti ni fon,ni komp,ni nishta..:)

Prošle nedelje sam dobila prvu dvojku u celokupnom školovanju. Baš mi bilo žao, jer sam je dobila iz geografije na nemoj karti. I to na bojenju. I sad mi kvari rubriku u dnevniku:lol:
Nisam plakala, što bi?! Nikad nisam plakala zbog ocene.

Prošle nedelje sam dobila prvu dvojku u celokupnom školovanju. Baš mi bilo žao, jer sam je dobila iz geografije na nemoj karti. I to na bojenju. I sad mi kvari rubriku u dnevniku:lol:
Nisam plakala, što bi?! Nikad nisam plakala zbog ocene.

Ma ja palchem jer cje matorci da me smaraju...inache meni se yebe za ocenu jer sve mozhe da se popravi...:lol:...al to njima ne ide u glavu...

par puta sa dobila dvojku i to iz mate iako imam pet :lol:
a i par kecheva---naravno nezasluzhenih :)

Uf, kome kažeš. :roll:
Jedan moj drug skoro uvek plače zbog ocene, ali majke mi, ono... polako čoveče, a tek je početak godine i to je samo četvorka. :D

Ma to zbog ocene i nekako (nije mi normalno al ae)
al kad pochnu da plachu bez razloga,svi se skupe,i onda taj neko pola sata ke*a,necje da kazhe shto plache,i na kraju lupi razlog ''moj zhivot je sra*e'' ''ja nemam nikoga'' ''niko me ne voli''
kako bi mu shamarchinu slatko..:roll:

Back