Shta vas to rasplache?

mene rasplace kad vidim sta se desava sa zvezdom tj kakvi su kreteni sve u upravi sada.nekima to zvuci glupo ali stvarno je tako.... do pre mesec dana sam plakao za bivsom ljubavi i onda sam svatio da je glupo i prestao i onda se ona zagrejala i pocela da cima i zove al sad cu ja malda zavrnem slavinu. a kad bi razredna otisla iz skole svrsio bih joj sa prvog sprata na glavu dok izlazi iz skole...

mene rasplace kad vidim sta se desava sa zvezdom tj kakvi su kreteni sve u upravi sada.nekima to zvuci glupo ali stvarno je tako.... do pre mesec dana sam plakao za bivsom ljubavi i onda sam svatio da je glupo i prestao i onda se ona zagrejala i pocela da cima i zove al sad cu ja malda zavrnem slavinu. a kad bi razredna otisla iz skole svrsio bih joj sa prvog sprata na glavu dok izlazi iz skole...

ja planiram da upotrebim tu strategiju prema bivsem...juce uvece smo raskinuli posle 2 i po meseca veze... slomio mi je srce ...kao "smorilo me je sve,znaci ne ti,nego sve..ostacemo drugovi" a ja ga volim do besvesti....
:cry:

Chesto se rasplachem kada se neko izdere na mene, a uglavnom sam psihichki najjacha kad plachem, pa taj neko ipak na kraju spusti loptu i posle mirno razgovaramo o problemu.To shto nekim ljudima smeta moje plakanje, to je njihov problem:dash:I ja sam zhivo biće, imam pravo da plachem kada ne mogu da reshim neku neudomicu.
Kad sam bila mladja, chesto sam znala i da plachem kad ne mogu da uradim neki zadatak iz matematike:sad2:

Ja plachem kad me drmne nervoza... uglavnom je to kad sam preumorna. Kad sam u pmsu rasplache me sve zivo, od glupih emisija na tvu, filmova, knjiga, pesama, do razgovora sa razlichitim osobama. Tad se rasplachem i na lepe i na ruzne stvari. Redovno plachem na one dechije filmove sa zivotinjama (npr betoven, onda onaj badi pas kosharkash, onaj kit vili itd), kad je srecan kraj. Da, kenjkava sam i kad je ruzno vreme, a ja sama u stanu u NSu...
A malo pre me jedan mms mnogo raznezio... <3

Poslednja izmena:
ja planiram da upotrebim tu strategiju prema bivsem...juce uvece smo raskinuli posle 2 i po meseca veze... slomio mi je srce ...kao "smorilo me je sve,znaci ne ti,nego sve..ostacemo drugovi" a ja ga volim do besvesti....
:cry:

e sad ti ozbiljno kazem znaci znam iz iskustva..... odma nadji drugog zaboravi na njega ili pocni nesto da treniras uglavnom radi nesto da ne mislis na njega jer ako mislis trebace ti 6 meseci da prestane ta bol..... e a kad se on bude opet zagrejao a zagrejace se e ti tad vidi sta ti je bolje.....a najbolje je da odma nadjes drugog i da mu nabijas rogove....

kad ujutru pomislim da treba da ustanem ....i da je zima ...i da treba da se obucem i umijem i operem zube i i i obujem carape i pantalone i dzemperic i jaknu i na noge skije pa da dotalasam do cika zubeeeee......aaaaaaaaaaa vec placemhttp://forum.krstarica.com/images/smilies/cry.gif

Back