Mala chica
Početnik
- Poruka
- 30
Retardirano,ali plachem uz pesmu "I can't help myself" i od besa,obichno zbog neprawde.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juche sam u shkoli saznala da nam razredna ide iz shkole. Plakala sam neprestano 5 sati. Chesto plachem, pa chak i onda kada nema razloga.A da li vas rasplache neka pricha, pesma, mozda plachete samo zbog prozivljenih problema ili uopshte ne plachete? Iskreno, molim!

. . .a ovak'. .pa. . .hmmmm
)Ne znam ni sama... Ne plačem baš često, a na ivici plača sam obično zbog nepravde, ponašanja drugih... Zadnji put mi se plakalo kad sam čula da su 2 devojčice umrle baš mlade-sa 14 godina... Neki moji drugovi su ih poznavali i baš su se bili zbližili s njima... To mi je najveća tragedija-da neko umre mlad...![]()

Juche sam u shkoli saznala da nam razredna ide iz shkole. Plakala sam neprestano 5 sati. Chesto plachem, pa chak i onda kada nema razloga.A da li vas rasplache neka pricha, pesma, mozda plachete samo zbog prozivljenih problema ili uopshte ne plachete? Iskreno, molim!

)...
Keva spremala nesto i ja stojao pored, a ona sekla luk...i krenule mi suze

ja ne kontam kako neko moze da zaplace od muzike...to mi je tako debilski narocito musko kad place....

A najvise placem kad vidim hranu!!!!Placem od srece koliko mogu da je pojedem...naravno i pre sam je tamanila,ali sad mnoooogo mnooogo vise!!