Maya93
Domaćin
- Poruka
- 3.540
Rasplache me venchanje u goth stilu.....Aaaaa gde mi je seka pa da to ponove 
Venchanje iz snova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juche sam u shkoli saznala da nam razredna ide iz shkole. Plakala sam neprestano 5 sati. Chesto plachem, pa chak i onda kada nema razloga.A da li vas rasplache neka pricha, pesma, mozda plachete samo zbog prozivljenih problema ili uopshte ne plachete? Iskreno, molim!
Retko placem,a uglavnom je posledica besa,kad me neka osoba toliko iznervira da mi dodje da je zgromim.Posto to naravno,ne mogu, bes izlazi u vidu suza.
.
iiiisti slucaj.Kako bih volela da nije tako...
Obično uveče plačem, kad zaspu braća i tata, onda se sjetim majke i onda po sat -dva vremena plačem... Po danu mi dosta puta dođe da zaplačem, ali se suzdržavam da ne sjekiram oca i braću, jer su oni jako nervozni kad ja plačem... Uveče mi dođe tako... Ja sam spavala sa majkom dok je bila živa, i onda se nekad zaboravim pa se okrenem da je zagrlim, i onda svatim da je više nema, onda plačem...Ne mogu ništa da trpim, pa zbog sitnice se tako iznerviram i plačem.... Npr juče sam plakala sat vremena jer mi je tetka rekla da se ne vozim sa rolerima nekom tamo ulicom jer tuda brzo voze auta, i onda se ja nerviram zbog toga što se ona brine za mene, ali posle vidim da je u pravu, ali me to tako u trenutku iznervira...
Izbjegavam da plačem pred nekim drugim ljudima, sem pred svojom porodicom (tatom i braćom), jer ne želim da me iko sažalijeva, jer mrzim taj osjećaj..
Obično uveče plačem, kad zaspu braća i tata, onda se sjetim majke i onda po sat -dva vremena plačem... Po danu mi dosta puta dođe da zaplačem, ali se suzdržavam da ne sjekiram oca i braću, jer su oni jako nervozni kad ja plačem... Uveče mi dođe tako... Ja sam spavala sa majkom dok je bila živa, i onda se nekad zaboravim pa se okrenem da je zagrlim, i onda svatim da je više nema, onda plačem...Ne mogu ništa da trpim, pa zbog sitnice se tako iznerviram i plačem.... Npr juče sam plakala sat vremena jer mi je tetka rekla da se ne vozim sa rolerima nekom tamo ulicom jer tuda brzo voze auta, i onda se ja nerviram zbog toga što se ona brine za mene, ali posle vidim da je u pravu, ali me to tako u trenutku iznervira...
Izbjegavam da plačem pred nekim drugim ljudima, sem pred svojom porodicom (tatom i braćom), jer ne želim da me iko sažalijeva, jer mrzim taj osjećaj..
pa mnogi mi kažu kako se dobro držim, jer se toliko toga desilo, a ja sam se opet nekako izvukla iz toga... ostala normalna što je najvažnije...
sve zbog majke....
znam da ne bi voljela da me vidi kako neđe napolje plačem, dok se moje društvo veseli....
uvijek mi je govorila: ne daj da te iko sažalijeva... ti si zdrava, lijepa, pametna, imaš braću, oca, majku () i treba da živiš... treba da budeš uzor mnogima...
i vjerujte da me te riječi drže u životu...![]()