Sehnsucht
Domaćin
- Poruka
- 3.663
Jos se i ruga! C..c..c...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nervira se Copy zbog Alekse. I ne nervira se zbog toga sto ju je pogodilo sta on (ili njemu slicni )pishe.
Problem je u tome sto na ovom forumu, isto kao i u RL postoje dva arshina-jedan za zene drugi za mushkarce. Od prvog dana na ovom forumu citam i nerviram se zbog poruka raznih autora koji papagajski ponavljaju isti shablon:
"Zena je *****. Zene su manje vredne od nas i manje pametne. Mi smo bogovi i premije za te zivotinje koje -zato sto su zivotinje/zenke - nemaju osecanja a ni prava. Zbog svoje prirode zene nas ugrozavaju i mi mozemo da im radimo sta god hocemo zato sto se zapravo branimo. Mi smo bogovi i prave premije za njih i one sluze samo da ih iskoristimo i ne damo nishta zauzvrat-vec su dobile dovoljno samom "srecom" sto smo hteli da ih iskoristimo. Zene su ruzne,debele i glupe,dakle nemaju nikakvu vrednost.Zene sve rade zbog para a mi zbog emocija. (ovde im je uvek slaba tacka-kako emocije kad nismo vredne,tu se uvek sapletu pa priznaju radije da su oni naivni)"
E tako,mi zene to svakog dana slusamo/citamo od raznih mushkaraca.
To nije tuzni deo. Tuzni deo je ovaj:
Retko ko od ostalih mushkaraca se pobuni protiv takvog pljuvanja zenskog roda,a cutanje je odobravanje....Daje takvim upishancima krila: pa oni imaju ceo mushki rod iza sebe! Najjaci su! Mogu i da se razmecu dimenzijama svog obozavanog alata...
A onda dolazi finale....zene koje kazu ako se neka od njih i pobuni:nemoj da se nervirash,ko ih yebe, pa jeste da ima kucki medju nama...
Da, ima. Ima loshih zena. Ima i loshih mushkaraca. Vecina nas je ipak samo obican prosek koji zivi svoje male zivote.
Ali, ako neka zena slucajno napishe da se nekom od tih nadbica nije digao alat,eto ti svemirske katastrofe! Svi su pohrlili da stite jadnu bracu,i braca i sestre....
Ali onda postoji neshto drugo a to je na forumu slucaj: postoji nesto sto se zove javna rec.
Moderatori zato postoje,da sankcionishu ispade koji ugrozavaju OPSTI I JAVNI STAV ,a ne licni. Moze neko da mrzi zene,jevreje,crnce,bugare,dorcolce,penzionere,komshije...ali ne moze da to iznosi kao javni,opsti stav. A ako svi cute, znaci da je opsti stav da je to drustveno-prihvatljivo.
Zao mi je sto su neki bedni pateticni iskompleksirani stvorovi zasticena vrsta,zao mi je sto mushkarci ne shvataju da oni treba da nas zastite od takvih primeraka u svojim redovima jer time menjaju nacin razmisljanja sredine i stvaraju bolje uslove za ostvarivanje prava njihovih sestara, majki, devojaka,zena drugarica....
Da silovatelj ne bude potapshan po ledjima kao heroj, da muz nema pravo da zenu premlacuje....borba protiv takvih stvari pocinje kod JAVNE RECI i SANKCIJA za njeno krshenje.
Nema svrhe da mi zene kazemo takvom svoje....oni to i zele...RAT ZENAMA! Ali ako izgube podrsku vas muskaraca koji ne mrzite nas zene jer po prirodi stvari smo konstruisani da se volimo...dakle, ako izgude podrsku vecine i podrsku javnih lica koja mogu i trebaju da sankcionishu takvo ponashanje, e to ce onda da napravi ogroman pomak u nashem drushtvu......
E bre Pipi.
Pobunio bih se ja i stao na stranu zena.
Al' ne lezi vraze. Odmah ce da me proglase papucarom i p.izdom, bijednikom koji vam se slihta nebi li se ogrebao za neki snosaj itd.
Ne moogu, stvarno. Moram da odrzim svoju bijednu forumasku reputaciju.
To mi je bre sve sto imam![]()
Naravno, sve je OK što si napisala.Ne nervira se Copy zbog Alekse. I ne nervira se zbog toga sto ju je pogodilo sta on (ili njemu slicni )pishe.
O's da je otvorimo opet, onako zajednicki i udarnicki?![]()
Yebo temu!!![]()
ja sam mislila da sam banovana
i onda sam se uzbudila
mozda kad bi jos par puta bilo tako
mozda bi mi se procistila aurica i proradile čakrice