Shooto - MMA (Ultimate Fight)

E da hteo bih da pitam nesto, cini mi se da se te vec pominjali to al' nema veze.
Video sam par puta snimkove gde gariju se slomi noga dok udara protivnika. E sada neznam da li je to neko ovde ili negde drugde pomenu da je to nesto genetski, al na jednom stranom fourumu kazu da to moze svakom da se desi. Pa jel moze neko da mi kaze nesto o tome????

Malo slike pre vecerasnjeg UFC-a 65

2960-27-HughesStPierre.jpg

Fight Card

Matt Hughes vs Georges St. Pierre - mec za ww titulu

Tim Sylvia vs Jeff Monson - mec za hw titulu

Nick Diaz vs Gleison Tibau

Frank Mir vs Brandon Vera

Alessio Sakara vs Drew McFedries

Joe Stevenson vs Dokonjonosuke Mishima

Sherman Pendegarst vs Antoni Hardonk

James Irvin vs Hector Ramirez

Josh Shockman vs Jake O'Brien

Vasa predvidjanja?

Ja sam gledao dokumentarac "Rampage unchained" i vrlo dobro se secam da je davao urin na analizu. Ja koliko znam, vrsi se testiranje na mali broj droga. Ali sam ubedjen da svi uzimaju hemiju. Ko hoce da gleda vrhunski sport gde sportisti ne uzimaju hemiju, nek gleda bocanje na ledu, za badmington vec nisam siguran, verovatno su i oni poceli sa hemijom.

TONI '90:
Minoutouro conquers the gold medal in the South American Games

Rogério (Minotouro) Nogueira showed an spectacular Boxing performance and proved he can be a great name also in this sport. The fighter just conquered the gold medal in the South American Games (Boxing), early this night in Buenos Aires.

Minotouro faced the argentinian Marcelo Ponce in the finals and won the combat by 22 to 5. It was the first Brazilian gold medal in this games.

Rogerio is the champion in the heavy weight division (over 91kg).
And there were some guys badmouthing his boxing skills, saying his footwork is crap...
As the Brazilian boxing champ in the HW, he just got his name in the list for the olympic games, representing Brazil, as he already classified to the Pan-Am Games...

Ovo sam zaboravio da prokomentarisem. Znaci, kad sam prvi put cuo, pao sam na dupe! Stvarno sam potcenjivo ovog coveka. Svaka mu cast!

Optimus:
Ja sam gledao dokumentarac "Rampage unchained" i vrlo dobro se secam da je davao urin na analizu. Ja koliko znam, vrsi se testiranje na mali broj droga. Ali sam ubedjen da svi uzimaju hemiju. Ko hoce da gleda vrhunski sport gde sportisti ne uzimaju hemiju, nek gleda bocanje na ledu, za badmington vec nisam siguran, verovatno su i oni poceli sa hemijom.

sve ja to znam i razumem, ali mi nije jasno da ne postoji nikakvo testiranje... ne mogu da verujem da im bas sve tolerisu... da bukvalno moze da dodje "izgudran" na mec... to ne verujem... a, za badmington :D da, i oni su poceli sa hemijom... otprilike u isto vreme kad i sahisti...

gnjec:
e ljudi...sta je sa mma tracker-om?
Proveri mejl na koji si se registrovao. Postoje razlozi zasto se na tracker uclanjuje samo pomocu pozivnica i zasto se stavljanje adrese trackera na javnim forumima kaznjava izbacivanjem sa trackera. Dakle, jucer je izgleda bio "Dan D". Uglavnom, adresa trackera je promenjena - novu adresu su poslali na mejlove korisnika. Koliko sam mogao da procitam, ovo nije bilo planirano. Izgleda da su pokusali da ih ugase. U postojecim torentima koje seedujes, moraces da promenis adresu (objasnjeno je na sajtu). Zbog svega ovoga, danas znatno manji broj ljudi seeduje fajlove (nudi ih za download). Najvaznije je da tracker i dalje postoji i da ce nas sutra cekati novi UFC, kao i uvek :)

UFC 65 "Bad Intentions" results

ufc65oy5.jpg

James Irvin Vs. Hector Ramirez ... TKO R2
Jake O'Brien Vs. Josh Schockman ...UD
Antoni Hardonk Vs. Sherman Pendergarst ... KO R1
Nick Diaz Vs. Gleison Tibau ... TKO R2
Joe Stevenson Vs. Dokonjonosuke Mishima ...SUB R1
Alessio Sakara Vs. Drew McFedries ... TKO R1
Brandon Vera Vs. Frank Mir ... TKO R1
Tim Sylvia Vs. Jeff Monson ... UD
Matt Hughes Vs. Georges St. Pierre ...TKO R2

Gospodo izvinite na smetnji,ali potrbna mi je informacija da li znate ista o seminaru ADCC koji ce biti odrzan u BG 27.28.i 29.11.2006. godine. Naime pozvan sam na taj seminar ali ne mogu da pronadjem na internetu detalje o tome pa ne bih da se zaletim na nesto sto ne vredi.
Unapred zahvalan Dragan Pesic :shock: , Republika Srpska

GSP je fantastichno odradio borbu, jedino sto su i Hjuzova jaja pretrpela stetu u dva navrata :) Pobedu je proslavio kao pravi sampion, pokazao maximalan respect prema Hughesu i prakticno mu obecao revans. Pitanje je samo da li ce se to dogoditi, s obzirom da je Hughes jos ranije najavio da namerava da se uskoro penzionishe.
Tim Sylvia je pobedio u dosadnoj borbi, na kraju nisu imali sta da prikazu kao highlight.
Brandon Vera je zabelezio impresivnu pobedu, kao i Antoni Hardonk.
Ukratko, dobar event, ja sam uzivao.
Razmisljao sam o tome kako su vecina sampiona koji su u prosloj godini nosili titulu, ostali bez nje: Arlovski, Hughes, Franklin. Ostao je josh Liddell, koji titulu brani u decembru, nadam se da ce je on zadrzati, jer mi je ipak jachi lik od Tita. Nemojte sad da me flejmujete zbog ove izjave :-P U svakom slucaju, dobro da se borbe za pojas odrzavaju, za razliku od Prajda, gde LHW sampion Wanderlei Silva nece ni braniti pojas u ovoj godini, a izgleda da ce i druga borba Fjodora, za Novu godinu, biti non title match.

Djoni ja bih pre voleo da Chuck izgubi titulu . . . hehe . . . eto skoro svaka UFC divizija izgubila sampiona tj dobila novog jos samo LHW i sve 5 ! Ja isto mislim da bi PRIDE trebao da ima cesce odbrane titula svojih sampiona . Nadam se da ce GSP vladati UFCom , pa onda da nabaci koju kilu pa da predje u Pride

GSP nije tipican 'oktagon fighter' , to se moze reci za Hughesa ili Tita ali za GSP nikako . Debilan ring ? ? ? ovo ne bih komentarisao . . . Sto ne bi rizikovao, dve prepreke
(glavne i jedine - BJ i Hughes) u UFCu je vec preskocio , tamo konkurenciju neku vise nema , mislim da bi mogao zaraditi u Pride-u mnogo vise ,ljudi bi ga vise cenili , ne bi se nalazio u odvratnim situacijama da mu cela dvorana zvizdi samo zato sto je kanadjanin da ga vecina ne voli ,iako je neverovatan borac iako uvek pruzi dobar mec, iako odaje utisak kulturnog i lepo vaspitanog coveka . . . cekaj bre pa sta on radi u UFCu ? ? ?

Slične teme

Back