markidjani
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
Znas i sam da je danas u profi sportu doping regularna stvar.Ne podrzavam ali pare su pare.
STETA
STETA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TONI '90:Minoutouro conquers the gold medal in the South American Games
Rogério (Minotouro) Nogueira showed an spectacular Boxing performance and proved he can be a great name also in this sport. The fighter just conquered the gold medal in the South American Games (Boxing), early this night in Buenos Aires.
Minotouro faced the argentinian Marcelo Ponce in the finals and won the combat by 22 to 5. It was the first Brazilian gold medal in this games.
Rogerio is the champion in the heavy weight division (over 91kg).
And there were some guys badmouthing his boxing skills, saying his footwork is crap...
As the Brazilian boxing champ in the HW, he just got his name in the list for the olympic games, representing Brazil, as he already classified to the Pan-Am Games...
Optimus:Ja sam gledao dokumentarac "Rampage unchained" i vrlo dobro se secam da je davao urin na analizu. Ja koliko znam, vrsi se testiranje na mali broj droga. Ali sam ubedjen da svi uzimaju hemiju. Ko hoce da gleda vrhunski sport gde sportisti ne uzimaju hemiju, nek gleda bocanje na ledu, za badmington vec nisam siguran, verovatno su i oni poceli sa hemijom.
Proveri mejl na koji si se registrovao. Postoje razlozi zasto se na tracker uclanjuje samo pomocu pozivnica i zasto se stavljanje adrese trackera na javnim forumima kaznjava izbacivanjem sa trackera. Dakle, jucer je izgleda bio "Dan D". Uglavnom, adresa trackera je promenjena - novu adresu su poslali na mejlove korisnika. Koliko sam mogao da procitam, ovo nije bilo planirano. Izgleda da su pokusali da ih ugase. U postojecim torentima koje seedujes, moraces da promenis adresu (objasnjeno je na sajtu). Zbog svega ovoga, danas znatno manji broj ljudi seeduje fajlove (nudi ih za download). Najvaznije je da tracker i dalje postoji i da ce nas sutra cekati novi UFC, kao i uvekgnjec:e ljudi...sta je sa mma tracker-om?
vuktara:slike sa treninga