Shooto - MMA (Ultimate Fight)

huhyee:
E, ja nemam iskustva sa MMA, sve sto znam sam citao na netu i na forumu od vas i odusevljen sam. :D Imam iskustva sa borilackim vestinama i ranije kada sam gledao UFC na Sport Klubu sam gasio ton zbog likova koji komentarisu, a ocigledno nemaju pojma... (bar po meni, to sam primetio i za komentare za boks) Svaka cast za ovo veceras... Trebalo je da dodje tamo neko ko zna sta prica, a ne samo da nagadja nesto bezveze :D Ali zapao ti je bolji lik, onaj drugi je bio veci smarac... :D Aj samo ako nije problem opet napisi u kojim terminima ima UFC na Sport Klubu. Veliki pozdrav i puno srece samo nastavi tako!!!

Hvala i drago mi je da ti se svidelo.

Repriza ovog od danas ce biti u Nedelju kasno uvece posle NFL-a. Verovatno negde oko 00.00 - 01.00.

Danas su isekli mec Zikic - Miller skoro na samom pocetku iz nepoznatih razloga. Valjda se vise nece desavati.

Zaboravio sam na emisiju, pa sam se ukljucio tek u 18.30h i za ovo sto sam gledao mislim da je bilo sasvim ok. S tim sto je i drugi komentator odradio posao vrlo solidno. Sigurno da je i Marku malo nezgodno kad mora ponegde da ga ispravlja, kao za ono "side mountain" :lol: , ali verujem da ce on, radeci sa Markom, vrlo brzo steci sasvim solidno znanje. Ovo je vec mnogo mnogo bolje od komentara Prajda na Eurosportu u subotu (eh, to je bio komentar... :) ) Vidim i da ste vec stavili i reklamu za CDS tim u terminu emisije :)

Btw. raspored programa na Sport Klubu mozete naci ovde

E ******* . . . ne verujem da sam zaboravio na emisiju . . . Mark izvini, potrudicu se da neko drugo izdanje pogledam pa . . . e bas mi krivo . . . mada verujem da si bio odlican .Ako ne shvate poteze Ti im pokazi sta je jedan agresivan G'n'P'

Toni evo slike brace Emelianenko , kao sto se vidi ovaj mali hm i nije bas mali :p
ivanfedorfatheraleksbu9.jpg

huhyee dobrodosao u nasu malu druzinu . . . slobodno postuj sto vise pitaj sta Te zanima i uzivaj !

Boba_N_S:
E ******* . . . ne verujem da sam zaboravio na emisiju . . . Mark izvini, potrudicu se da neko drugo izdanje pogledam pa . . . e bas mi krivo . . . mada verujem da si bio odlican .Ako ne shvate poteze Ti im pokazi sta je jedan agresivan G'n'P'

Toni evo slike brace Emelianenko , kao sto se vidi ovaj mali hm i nije bas mali :p
ivanfedorfatheraleksbu9.jpg

huhyee dobrodosao u nasu malu druzinu . . . slobodno postuj sto vise pitaj sta Te zanima i uzivaj !

Zamisli da imas takve sparing partnere kod kuce. Ili ces postati borac ili ces se brzo odseliti :lol:

Brazilian Jiu Jitsu & Submission Wrestling Seminari

Leo Neves

POŠTOVANI PRIJATELJI ,

Pozivamo vas da prisustvujete Brazilian Jiu Jitsu Seminarima pod vodjstvom Leo Nevesa, koji ce biti održani u Kuli od 10.11. do 12. 11. 2006.

Leo Neves Crni pojas BJJ Leo Neves Team Rezultati:

2 x Paulista – Šampion Države Sao Paolo
3 mesto na prvenstvu Brazila
3 x Univrzitetski prvak Brazila
Šampion Aliance
Apsolutni evropski šampion London 2000
3 mesto na Pan Američkim igrama 2002
Extreme Fighter Champion 2002
Scandinavian Submission Wrestling Champion 2003.
3 mesto place Submission Wrestling 2004.
1 mesto Kaisho Cup Submission Wrestling 2005.
1 mesto Vale tudo EVT Danmark 2005
2 mesto Black Belt Challange/ Kaisho 2006
MMA record 1- 0 -0

KULA
10. - 12. 11. 2006.

Petak, 10. 11. 2006.
Submission Wrestling – No Gi Trening od 20:00 h do 22:00 h
Cena treninga : 10 eura

Subota, 11. 11. 2006.
Brazilian Jiu Jitsu – Kimono - Gi Trening od 18:00 h do 20:00 h
Cena treninga : 10 eura

Nedelja,12. 11. 2006.
Brazilian Jiu Jitsu – Kimono - Gi Seminar od 12:00 h do 15:00 h
Cena seminara : 15 eura

Nedelja,12. 11. 2006.
Submission Wrestling – No Gi Seminar od 17:00h do 20:00h
Cena seminara : 15 eura

Seminari će se održati u prostorijama Mixed Martial Arts Fight Centra “Kula”
Maršala tita 192(DVD),Kula
Organizator Mixed Martial Arts Fight Centar “Kula” i “Constrictor Jiu Jitsu Team”, Kula

Cene sa popustima :

1.2 Treninga: 15 eura
2.Gi + No gi Seminar : 25 eura
3.Trening + Gi ili No Gi Seminar 20 eura
4.2 Treninga + Gi +No Gi Seminar : 35 eura
5.Gledaoci : 5 eura – trening ili seminar

Uplata se izvršava na dan seminara pre početka treninga !

Informacije :

Dejan Tešić 063 10 50 979

Sportski Pozdrav !

Organizacioni Tim

Cekaj koji je tacan naziv ?
Ako je KICK-FIGHTERS , onda ljudi pogledajte to ako mozete ,ja je imam kuci . . . Jedan sjajan dokumentarac , prica se vodi oko boraca u K1 MAX diviziji.Uglavnom je akcenat na John Wayne Parr-u , Masatu i Buakaw-u . Ima malo o treningu , malo o nacinu zivota . . . jedan veoma prijatan dokumentarac . Medjutim radjen u produkciji Discovery-a . Ne znam da li je to isti film ali vredi pogledati . Samo da ne zaboravim kao na sve sto zaboravljam

Pozdrav od Lea za ekipu sa foruma!

Veceras Margarida vs. Macaco !!!! http://www.tatame.com.br/

quinta-feira, 9 de novembro de 2006

Wand x Arona in Show Fight 5

The Show Fight 5 will take place tonight at Ibirapuera Gymnasium, in São Paulo. The event has all the ingredients to be a real show. A corner combat between BTT will be held. Wanderlei Silva will be Jorge Patino Macaco corner and Ricardo Arona will be helping Fernando Margarida in his corner.

Macaco will face Fernando Margarida in one of the most exciting bouts of the night. Other great bouts will take place in São Paulo in some hours. Names as André Galvão, Gabriel Napão, Ruan Jucão and Eduardo Maiorino will be part of the show. Check out the complete card:

COMPLETE CARD (subject to change):

Show Fight 5

Ibirapuera Gymnasium, São Paulo

Thursday, November 9th, 2006

BJJ:
- Gabriel Napão vs. Gabriel Vella;

Submission:
- André Galvão vs. Paulo da Silva;

Boxing:
- Pedro Otas vs. Rafael Zumbano;

Muay Thai:
- Luiz Sorriso vs. Fernando Maestro;

Feminine MMA:
- Michelle Tavares vs. Yasmin Tahira;

Other Bouts:

- Thiago Silva vs. Dino Pezão;

- Assuério Silva vs. Eduardo Maiorino;

- Fernando Margarida vs. Jorge Patino Macaco;

- Roan Jucão vs. a Japanese fighter;

Super fight:

- Eduardo Pamplona vs. José Pelé Landy.

gnjec

Potpuno si u pravu za dikciju. Kamenimi je vec skrenuo paznju da akcentujem poslednju rec sto i ne zvuci dobro. Pokusacu vise da se opustim i da to zvuci prirodno.

Margarida VS Macaco - extra!

Dali je to Margaridin debi u MMA? Ako jeste ne znam koliko je pametno da odmah radi sa iskusnim borcem kao sto je Macaco.

Boba_N_S:
Cekaj koji je tacan naziv ?
Ako je KICK-FIGHTERS , onda ljudi pogledajte to ako mozete ,ja je imam kuci . . . Jedan sjajan dokumentarac , prica se vodi oko boraca u K1 MAX diviziji.Uglavnom je akcenat na John Wayne Parr-u , Masatu i Buakaw-u . Ima malo o treningu , malo o nacinu zivota . . . jedan veoma prijatan dokumentarac . Medjutim radjen u produkciji Discovery-a . Ne znam da li je to isti film ali vredi pogledati . Samo da ne zaboravim kao na sve sto zaboravljam

Ne znam da li je to ono sto sam ja gledao na Discovery, ali ako jeste onda je ekstra emisija. Ajde me jos obraduj pa reci da si na SBB-ovom hubu da skinem to od tebe. :D Zanima me da li mozda znate kada ima Muay Thai? Svaki put kada sam gledao sam bio odusevljen brzinom Tajlandjana... Dok bi ja njega jednom udario rukom on bi mene tri puta nogom :D Poslednji put sam skoro gledao na Euro Sportu Tajland VS Holandija... Samo im fali patrer Brazilskog Jiu Jitsu i eto savrsenog borca :D

e momci ovo je tema o mma...nemojte previse da skrecete sa teme...ne zelimo da izgubimo kontinuitet

@bograta2

ma ok...imas ti pravilnu dikciju...ali ovako preko tv-a si zvucio totalno zbunjen, kao sto rekoh 100% zbog treme...ali kao sto shootermma rece...da se jos malo ispraksujes i bices super komentator :)

tako da kada se za nekih 10 godina penzionises zavrsices ko randy :) :P

Margarida debuts with surprising win
To Fernando Margarida, the first time is already unforgettable. Premiering in mixed martial arts against the experienced Jorge “Macaco” Patino, the 2001 world Jiu-Jitsu champion was able to control the action throughout most of the bout held yesterday at Show Fight 5, in Sao Paulo. When the time ran out, Margarida was declared winner by unanimous decision.

Jos jedan BJJ borac u MMA,nice

Slične teme

Back