***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Popi jedan PrimiCel ..dobar je za glavu ..axaxax
ti pio pa preporučuješ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popi jedan PrimiCel ..dobar je za glavu ..axaxax
BINGO !!![]()
Napokon jedan Pametan Lik
To i pokusavam da im objasnim ..kakve se Hot Ribe i Lepotice kriju po Netu![]()

kol'ko se razlikuje od sheme sa nekim odavde...? Mis'im, svi smo ljudi, jel'te, tu nema nekih velikih razlika... al' npr. nekako mi je drugachije razgovarati o ljubavi i voleti nekoga na maternjem, i na stranom jeziku... bez obzira koliko ga dobro znash... :S nekako je uvek lakshe izraziti se na jeziku kojim si govorio kao dete...
ima li razmisljanja?![]()
Sto se tice sema sa strancima to nase ribe najbolje znaju tako da ja ne bih mnogo da ******im na tu temu...ortak mi je bio vodic u turistickoj agenciji..najvise Turska, ne mozete da verujete koliko su nase ribe promiskuitetne u inostranstvu, kao da im se ukljuci opcija (jasamkurvetina) i to sa takvim dziberima da je to neverovatno..a kad se vrate u Srbiju glume ludilo i finocu...![]()

ti pio pa preporučuješ?![]()

winkTrenutno sam u vezi sa Holandjaninom. Imala sam veze sa strancima i vec sam navodila kakav je ko. Eto, konkretno Teo je u pocetku bio veoma navalentan. Mi se znamo od pre, ali on nije hteo da se smuva sa mnom, jer sam bila maloletna, a on je tada imao zenu, to je bilo pre 10 godina i bas je bio ogranicen. Sada je drugacije. Od kada sam mu rekla da sam nevina i da ne mogu da imam seks pre braka, smirio se. Verili smo se i treba da proslavimo njegov rodjendan, a vec smo mesec i po dana u vezi. On je malo neobrazovan. Ne zna gde je Srbija i misli da se ovde vodi rat. Nervira me zato sto je ogranicen.

xaxaLOL
A..odakle je taj lik ..Zambija ??!??!xaxa
glava me boli. rekoh da spamujem temu, možda me prodje![]()
Ma, jok. Znamo se jos iz '90.tih sa Ibice, on je tamo bio DJ. A sada smo se ponovo sreli an Arubi.
)...
Lukrcija???
Si bila napuhana kod biranja novog avatara???

nemam pojma. odjednom me zabole glava
de si bre ti Gilko, šta ima novo?![]()

Aha..... ..Understund u![]()
)
Jos je DJ ili ?
lepo se razlikuje.
al za svaki slucaj imaj istetoviran grb Karadjordjevica preko celih ledja da se zna odakle dolazis i kakve strasti vuces

Bio sa Nemicom,dok sam jos bio zivkol'ko se razlikuje od sheme sa nekim odavde...? Mis'im, svi smo ljudi, jel'te, tu nema nekih velikih razlika... al' npr. nekako mi je drugachije razgovarati o ljubavi i voleti nekoga na maternjem, i na stranom jeziku... bez obzira koliko ga dobro znash... :S nekako je uvek lakshe izraziti se na jeziku kojim si govorio kao dete...
. Mnogo mocna stvar

sta to znaci...razgovarati o ljubavi?kol'ko se razlikuje od sheme sa nekim odavde...? Mis'im, svi smo ljudi, jel'te, tu nema nekih velikih razlika... al' npr. nekako mi je drugachije razgovarati o ljubavi i voleti nekoga na maternjem, i na stranom jeziku... bez obzira koliko ga dobro znash... :S nekako je uvek lakshe izraziti se na jeziku kojim si govorio kao dete...
jel to ono ti si sunce mog jutra kad otvorim vrata balkona i pogledam ka istoku