korisnički
Aktivan član
- Poruka
- 1.998
Ja te nisam to pitao, nego kako ti zamišljaš u toj specifičnoj situaciji da se dešava...mada nema veze, pošto nije nešto kreativna priča.Bog obecava da se oziviti svaku osobu koja je zivjela na zemlji, kako bi im sudio na sudnjem danu....ne brini se, makar cijelo telo nestalo, Bog ce oziviti iznova tijela.
To bi trebalo da ti ukaže da je neko samo izmislio ono što je mogao da izmisli u tom trenutku...ono što mu je bilo poznato.u paklu ne.
Kombinovao ono što mu je bilo znano.
Ali je argument jednako ubedljiv za one koje ne možeš da plašiš pričama o nebeskoj Baba Rogi.Bog nije svestenik ni bart simpson....
Neubedljiv.
To opet nije fer prema tim stvorenim da služe...još jedan primer nedoslednosti.o onima koji su u Raju su sluzba onima koji dodju u Raj....znaci konobari Rajski su u Raju, oni ce sluziti hranom i picima stanovnike Raja, zene koje su tamo stvorene su stvorene da budu supruge muskarcima koji budu imali vise zena itd
Ti pričaš na osnovu svog verovanja, a ja na osnovu onoga što pišeš.ti donosis zakljucke iz nenznaj ai na osnovu nagadjanja, dok ja ti ovdjke prica na osnovu objave....oslanjam se na Boziju objavu....tako onda da znas, manje price sta jeste i nije prakticno a nemas sve potrebne info za validne zakljucke.
Moji zaključci su logični (mada ti ne razumeš zašto), a tvoje premise nedokazane...pored lošeg zaključivanja.
Ja ti govorim šta logički nužno sledi iz tvojih nedokazanih premisa.