luckastalutkica
Ističe se
- Poruka
- 2.931
maja79:evo kako stoje stvari.u braku sam tek sest godina i nesto u zadnje vreme imam odlicnu fantaziju.volela bih da u sexu imamo i trecu osobu takozvana trojka.pricali smo o tome,zezali se kao ali mene to iskreno pali kao ideja.pa sada ko ima iskustvo sa tim sta misli.ono plasim se da se ne pokajem,da mi to ne promeni bracnu harmoniju i tako...ipak zivim u proviciji ali je to izvodljivo,imam i drugaricu i plan ali jos uvek se dvoumim.
Ako se dvoumis nemoj to da radis.A ako ti je i zivot igra onda ti je i seks igra, onda ti je sve igra, i odgajanje dece i prijateljstvo i ljubav, ako ti je zivot igra, onda ti je i sve to igra.Ali ako se dvoumis nemoj to da radis.
Igre imaju svoja pravila i red, koja su mnogo jasnija nego u zivotu.Zasto neki mrze kad se zivot ili seks poistoveti sa igrom? U igri je mnogo jasnija i pobeda, kao i ciljevi, a sve je u nekom zezanju i bez ozbiljnosti i teskoca koje ljudima srecu kvare, sto je to toliko strasno ako neko kaze da njemu zivot i seks predstavljaju igru?
...e, ajde kazi mi kako si dosla na idelu sa kojom devojkom bi probala sve ovo? Mislim, jesi li osetila nesto pozitivno sa njene strane, ili...?