sex-igra ili...

maja79:
evo kako stoje stvari.u braku sam tek sest godina i nesto u zadnje vreme imam odlicnu fantaziju.volela bih da u sexu imamo i trecu osobu takozvana trojka.pricali smo o tome,zezali se kao ali mene to iskreno pali kao ideja.pa sada ko ima iskustvo sa tim sta misli.ono plasim se da se ne pokajem,da mi to ne promeni bracnu harmoniju i tako...ipak zivim u proviciji ali je to izvodljivo,imam i drugaricu i plan ali jos uvek se dvoumim.

Ako se dvoumis nemoj to da radis.A ako ti je i zivot igra onda ti je i seks igra, onda ti je sve igra, i odgajanje dece i prijateljstvo i ljubav, ako ti je zivot igra, onda ti je i sve to igra.Ali ako se dvoumis nemoj to da radis.

Igre imaju svoja pravila i red, koja su mnogo jasnija nego u zivotu.Zasto neki mrze kad se zivot ili seks poistoveti sa igrom? U igri je mnogo jasnija i pobeda, kao i ciljevi, a sve je u nekom zezanju i bez ozbiljnosti i teskoca koje ljudima srecu kvare, sto je to toliko strasno ako neko kaze da njemu zivot i seks predstavljaju igru?

maja79:
evo kako stoje stvari.u braku sam tek sest godina i nesto u zadnje vreme imam odlicnu fantaziju.volela bih da u sexu imamo i trecu osobu takozvana trojka.pricali smo o tome,zezali se kao ali mene to iskreno pali kao ideja.pa sada ko ima iskustvo sa tim sta misli.ono plasim se da se ne pokajem,da mi to ne promeni bracnu harmoniju i tako...ipak zivim u proviciji ali je to izvodljivo,imam i drugaricu i plan ali jos uvek se dvoumim.

Ako je i tvoj muž za .. ne vidim prepreku i razlog za dvoumljenje. Bitno je da ste svesni svojih osećanja i svojih želja .... kao i potrebe da ih realizujete i ne kočite se u tome ...

luckastalutkica:
Ako se dvoumis nemoj to da radis.A ako ti je i zivot igra onda ti je i seks igra, onda ti je sve igra, i odgajanje dece i prijateljstvo i ljubav, ako ti je zivot igra, onda ti je i sve to igra.Ali ako se dvoumis nemoj to da radis.

Igre imaju svoja pravila i red, koja su mnogo jasnija nego u zivotu.Zasto neki mrze kad se zivot ili seks poistoveti sa igrom? U igri je mnogo jasnija i pobeda, kao i ciljevi, a sve je u nekom zezanju i bez ozbiljnosti i teskoca koje ljudima srecu kvare, sto je to toliko strasno ako neko kaze da njemu zivot i seks predstavljaju igru?
zar u ovom ludom vremenu nije sve igra?a sex je najeftinije zadovoljstvo i zato ga svi maksimalno upraznjavaju.mislim da danas sve je moguce i nista nije nemoguce.tako da jos uvek se razmisljam i cekam da se desi.pa mozda to i nije tako strasno kao sto se meni cini.

Ocean_state:
Ma shto bi ti nju. Ipak to prerasta u neshto drugo. Da je mozhda pipkash i tu i tamo poljubish to da. E i nemojte samo njega da zadovoljavate.
E mozhete obe da mu oralishete. Ono zajedno. Bez chekanja na red.
Relax just do it, when you wanna go trou it.
Relax just do it, la la la la la laaa
e jedino sto ima su dobre sisice,a mogla bih tu malo da ispipam i nista vise.posto inace volim kad neka riba ima dobre sise da pipnem.oduvek sam bila pomalo bi a sad moram i da to sebi dokazem.malo sam zastranila izgleda?

maja79:
zar u ovom ludom vremenu nije sve igra?a sex je najeftinije zadovoljstvo i zato ga svi maksimalno upraznjavaju.mislim da danas sve je moguce i nista nije nemoguce.tako da jos uvek se razmisljam i cekam da se desi.pa mozda to i nije tako strasno kao sto se meni cini.

Ja ce cesto cudim koliko narodu treba nesto crtati, oni u sustini, mase narodne, mogu da razumeju znacenje reci i recenice, ali oni uopste da povezuju stvari koje cuju i praksu u zivotu, mogu da ponavljaju recenice i teorije, ali uopste dok im se nesto ne nacrta ne kapiraju.Isto kao i ova prica o seksu u braku sa trecom osobom, svi ce o tome znati nesto da kazu ovde, nesto sto su od nekoga culi da ponove, nesto da ubace iz svoje glave ali kod naroda to ide bas upravo tako kao sto si ti rekla, sta god razmisljali i pricali, uvek sacekaju da im se nesto desi i onda urade proizvoljno nesto sto nikakve veze nema sa nekom idejom koji su culi i koja im se svidela.

Zato ja volim onu pesmu u kojoj je opisano koliko sam ja razlicita od drugih, to je ona pesma koja ima mnogo strofa, a pocinje "Nemoj vise da mi uputis ni jedan pogled, cak i ako bi smeo...." za one koji mogu da razumeju bez crtanja.

maja79:
e jedino sto ima su dobre sisice,a mogla bih tu malo da ispipam i nista vise.posto inace volim kad neka riba ima dobre sise da pipnem.oduvek sam bila pomalo bi a sad moram i da to sebi dokazem.malo sam zastranila izgleda?
Sad je meni jasno... Tebi treba muz u krevetu samo kao opravdanje ili kao izgovor... Znas sta, prekini tu saradu odmah i sama ti otidji to tvoje drugarice... bice vam lepo... On bi vam ionako samo smetao...

Cupavka:
Svidja mi se ovo... :) ...e, ajde kazi mi kako si dosla na idelu sa kojom devojkom bi probala sve ovo? Mislim, jesi li osetila nesto pozitivno sa njene strane, ili...?
ma ona je dobra za neki pocetak,dok malo ne steknemo iskustvo ako tako moze da se kaze.ona je dok sam ja jos bila nevina imala razna seksualna iskustva.mislim da je cak imala devojku i decka u isto vreme.mi smo drugarice jos iz osnovne,ja ovo svojim najboljim drugaricama ne bih smela ni da pomenem.jos uvek razmatramo tu mogucnost a za vikend je zovem da se vidimo.mozda mi se i ne svidi,osim sto se promenila fizicki ko zna mozda se i primirila.mozda vise nije u tom fazonu mada...

maja79:
ma ona je dobra za neki pocetak,dok malo ne steknemo iskustvo ako tako moze da se kaze.ona je dok sam ja jos bila nevina imala razna seksualna iskustva.mislim da je cak imala devojku i decka u isto vreme.mi smo drugarice jos iz osnovne,ja ovo svojim najboljim drugaricama ne bih smela ni da pomenem.jos uvek razmatramo tu mogucnost a za vikend je zovem da se vidimo.mozda mi se i ne svidi,osim sto se promenila fizicki ko zna mozda se i primirila.mozda vise nije u tom fazonu mada...
Izvataj se ti prvo sa njom da vidish kako je. Pa nakon nekog vremena se ponovo izvataj sa njom. I tako dok vas tvoj muzh ne uhvati a onda da ga uteshite ga pozovete na grupnjak.

maja79:

Ti se to nudis?

Pokvarice ti svakako bracnu harmoniju, ali ako ti ne smeta sto ti dragi pisha u lavabo, mislim da ces i ovo preziveti!

:D:D

Moze da bude dobro,ali moze da se dogodi da se neko od vas troje oseca zapostavljeno ..
Pitanje je i kako ces se posle svega toga ponasati prema drugarici.. A i mnogo razmisljas o svemu tome,znaci da nisi sigurna sta zelis,pa je mozda bolje da sacekas..
Neke fantazije su ipak sladje i lepse dok se ne ispune! ;)

Nadam se da sam ti bar malo pomogla..

Back