A
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

maja79:pa mislila sam na zensko za sada,a posle sta znam.jos sam nesigurna u vezi toga i sve sto vise razmisljam sve mi je manje do toga.ali bilo bi odlicno pretpostavljam.

rei_zulu:sta bre posle ??reci momku da puca sebi u glavu ako to dozvoli :shock:
pa nadaj se i dalje!mozda te i iznenadim a mozda te i ubacim u trojku?nego mnogo si mali,cekacu te da porastes(kiriku)Aleksej_BASO:Uh... a mi se taman ponadali......![]()
maja79:pa nadaj se i dalje!mozda te i iznenadim a mozda te i ubacim u trojku?nego mnogo si mali,cekacu te da porastes(kiriku)
Mozda tu kada i ti, jer smo generacije.. 

maja79:evo kako stoje stvari.u braku sam tek sest godina i nesto u zadnje vreme imam odlicnu fantaziju.volela bih da u sexu imamo i trecu osobu takozvana trojka.pricali smo o tome,zezali se kao ali mene to iskreno pali kao ideja.pa sada ko ima iskustvo sa tim sta misli.ono plasim se da se ne pokajem,da mi to ne promeni bracnu harmoniju i tako...ipak zivim u proviciji ali je to izvodljivo,imam i drugaricu i plan ali jos uvek se dvoumim.
ma mladi smo naravno,ali ja volim jos mladje!Aleksej_BASO:Porasti vise necu od ovih (skoro) 180 koliko imam hahaha, davno sam zavrsio da rastem...Mozda tu kada i ti, jer smo generacije..
Aaaa to hoces da kazes kako smo mi mladi??? Jups, sili mi, nisam odmah shvatio!!!
Pa znas kako, sto da ne trojkica, ja sam zaVredi probati, a necu razocarat
![]()
maja79:ma mladi smo naravno,ali ja volim jos mladje!
To je stav koji i ja podrzavam, zapravo i ja volim mnogo starije od tebe-nas, ali opet...
Ne bih ti gledao u zubice!!! 

a ja nesto mislila da si veci.Aleksej_BASO:Porasti vise necu od ovih (skoro) 180 koliko imam hahaha, davno sam zavrsio da rastem...![]()
!!pa da moj muz je od mene stariji 9 godina i to je ok.ali sam mislila na sex ipak mlado to moze 5 puta za vece.kapiras?a nikada ne bi se zabavljala ili udala za nekog balavca naravno.Aleksej_BASO:Cenim!!!To je stav koji i ja podrzavam, zapravo i ja volim mnogo starije od tebe-nas, ali opet...
Ne bih ti gledao u zubice!!!
(Iskreno mislio sam da volis starije)
maja79:pa da moj muz je od mene stariji 9 godina i to je ok.ali sam mislila na sex ipak mlado to moze 5 puta za vece.kapiras?a nikada ne bi se zabavljala ili udala za nekog balavca naravno.

Nadam se da ce me tako sluziti i kaba budem "matorac".