Quantcast

Sex i komunizam.

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.023
ne znam bas tacno sta je komunizam, bila sam mala, ali mi je ideja jako privlacna, mada je cista utopija. nekako, da bi se ostvario, ljudska svest boi trebalo da bude na nenormalno visoko razvijenom nivou.
 

®

Buduća legenda
Poruka
31.755
Je l' ima ovde malo starije populacije da kazu nama mladima da li je u to vreme bilo gej parada i slicnih stvari?
U vreme seksa i razonode... Čudno neko vrijeme... Bilo i – taman fino – te je prošlo. Kako koga, doduše ;)

Naravno da kodeksi datog društvenog uređenja uveliko utiču i na pristup i poimanje seksualnosti. Naturalno, instinktivno, fiziološko u ljudima, ne samo u domenu strastvenog i požudnog, odavno se medijski deformišu i razvodnjavaju. Biti in, pratiti nekakve aktuelne trendove u svemu i svačemu, pošast je koja se prima kod većine savremenika nametanih „pravila“ ponašanja. Te ovakve, pa onakve frizure, te leviske, muške kajle i tetovaže, te go ženski pupak... kafanski dnevnopolitički impulsi... i još svašta neštA... nalaze svoje sljedbenike gotovo nepogrešivom preciznošću i s izvjesnošću da će imati masovni odjek.

Homoseksualizam nije istorijsko dostignuće sadašnjosti. Kažu da se smatralo čašću biti probran međ mlađanim muškatinima da te grčki filozofi u orgijama pročačkaju svojim spolovilima. Dokolica i zasićenost uobičajenim, kao da navode na nakarade i protivprirodno. Moj utisak. Moj doživljaj masovne i agresivne alijenacije u vremenu današnjem.

Apokaliptični zamasi čovječanstva, kao samuraja mačem, pri harakiriju.

I hope so :)
 

Dragantaur

Iskusan
Banovan
Poruka
6.867
Je l' ima ovde malo starije populacije da kazu nama mladima da li je u to vreme bilo gej parada i slicnih stvari?
Svakog 25. maja...velika gay parada...sa falusom koji je kruzio sirom ex SFRJ....a sve je to imalo jednu suptilnu poruku...Uvalio sam vam kurchinu i jos mi cestitate

A za malo mladje...Titovi pioniri oliceni kros SRS, SPS, DS, DSS jos uvek nose senku Titove kurchine i karaju nas u mozak i po dzepovima
 
Poslednja izmena:

Top