sex i grad i vi

Ma najbolje bi bilo čim se udamo (što pre to bolje), oma da rodimo čopor dece i do kraja života budemo samo mame, supruge, posle bake koje kuvaju spremaju dočekuju potomke, i još da budemo srećne i zadovoljne:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A zasto molim te ne bi mogle da budu srecne te zene??? ajde mi objasni... dobra zena, majka, jednog dana baka... sta joj to po tebi fali???:dontunderstand:

Zamisli da docekas decu i unucice i JOS budes srecna???:dash:

U pravu si, ne mogu razumeti... i ne zelim ... jer ta scena mi je ufff... teska...
Da zamislim svoju babu sa nekim...:nono::nono::nono:

Ili roditelja... jednostavno ne mogu...:sad2:

Pa eto. Tu se razlikujemo. Ja mislim da je moja mama , kao i moja baka...covek od krvi i mesa...i ne mogu sebicno ocekivati da samim tim sto imaju mene, i ljubav od mene...automatski budu "operisane" od bilo kakve potrebe za drugim bicem, koji bi im svakako pruzio neku drugaciju ljubav i srecu.
Ja im to istinski, i zaista od srca zelim.

Pa eto. Tu se razlikujemo. Ja mislim da je moja mama , kao i moja baka...covek od krvi i mesa...i ne mogu sebicno ocekivati da samim tim sto imaju mene, i ljubav od mene...automatski budu "operisane" od bilo kakve potrebe za drugim bicem, koji bi im svakako pruzio neku drugaciju ljubav i srecu.
Ja im to istinski, i zaista od srca zelim.

Izvini sto pitam, ali gde su ti tata i deda?

U braku sam podosta godina, imam dva odrasla sina i muža naravno, i do nedavno i svekrvu.
Kada sam se udala sa 22.g. imala sam prelepu dugu kosu, pa skoro do struka, svekrva mi je pila mozak svakodnevno da se ošišam na kratko, jer sad sam udata žena. Nisam pristajala pa dobrih 3 meseca, a tada je i moj dragi stao na njenu stranu, pa sam, mira radi ošišala svoje loknice, u koje se ON prvo i zaljubio.
Sada mi sinovi ponekad prebace što se zamajavam sa kompom, jer im kuvam samo tri puta nedeljno, a svaki ima svoju "bračnu durgaricu" (koje me, hvala im do neba, baš podržavaju), al miji mi dragi sinovi misle da ja sa 50 i nekom više nemam prava ni na šta drugo do da i dalje budem samo supruga, mama, jednom baka, i gotovo:o:o:o

A zasto molim te ne bi mogle da budu srecne te zene??? ajde mi objasni... dobra zena, majka, jednog dana baka... sta joj to po tebi fali???:dontunderstand:

Ne zameram nikom ko želi tako da proživi svoj vek, al' neka ni meni niko ne zameri što posle dugogodišnjeg vaspitavanja i školovanja sinova, sad su odrasli falim te bože, al ne priznaju da sam i ja, imam malo prava i na svoj život, mislim da se družim, zabavljam sa prijateljicama, i joooooooooooooš mnogo toga.

Ovaj nas razgovor me podsetio na onu epizodu gde Sara i Miranda razgovaraju na ulici...nakon su bile na nekoj proslavi veridbe ...i jedine su tamo bile bez decka/muza...
Da li im drugarice zavide jer su slobodne...provode se i zive svoj zivot...ili im je u njohovom drustvu neprijatno i ne znaju sta bi im rekle ( sazaljevaju ih )..
Na kraju epizode su ipak shvatile da im zavide :)

ma briga te,treba samo od pocetka izgraditi takav imidz,mada nikad nije kasno
nikad nisam glumila veliku domacicu,moji ruckovi su ukusni(bar nama a i gostima) ali spremljeni s lakocom,ono dok se peku paprike u rerni ja forumasim :) ako mi se skita necu da perem prozore,u familiji muzevljevoj imam slucaj da je zena od ulaska u familiju gradila imidz domacice,e kad se ona probudi bice joj tesko da navikne druge da nije samo domacica:lol:
zato ne obaziri se ni na decu
i da,sto je keri sponzorusa? ko nju finansira?ja to nisam primetila u seriji

ma briga te,treba samo od pocetka izgraditi takav imidz,mada nikad nije kasno
nikad nisam glumila veliku domacicu,moji ruckovi su ukusni(bar nama a i gostima) ali spremljeni s lakocom,ono dok se peku paprike u rerni ja forumasim :) ako mi se skita necu da perem prozore,u familiji muzevljevoj imam slucaj da je zena od ulaska u familiju gradila imidz domacice,e kad se ona probudi bice joj tesko da navikne druge da nije samo domacica:lol:
zato ne obaziri se ni na decu
i da,sto je keri sponzorusa? ko nju finansira?ja to nisam primetila u seriji

Zato sto se ocigledno nije zaljubila u Zverku zato sto je on dobar prema njoj... vec zbog neceg drugog... vec sam napisala...

Ne zameram nikom ko želi tako da proživi svoj vek, al' neka ni meni niko ne zameri što posle dugogodišnjeg vaspitavanja i školovanja sinova, sad su odrasli falim te bože, al ne priznaju da sam i ja, imam malo prava i na svoj život, mislim da se družim, zabavljam sa prijateljicama, i joooooooooooooš mnogo toga.

Zvucace mozda bezobrazno... ali deca su te stavove stvorili u porodici... znaci u kucnom vaspitanju...

Tebe nikada niko nije povredio , a ti presla preko toga..neovisno o tome koliko je $$$ imao u dzepu?

I ako mogu jos jedno pitanje...:)
Zasto sve posmatras kroz prizmu novca?
Primetila sam da se on provlaci u (skoro pa svim) tvojim postovima na ovu temu ..bilo da je rec o ovoj seriji, bilo da je rec o ljudima van serije...
"svi su oni sa tim nekim love radi,..."
Mislimmmmm da se ne projektujes malo ?:)

Zvucace mozda bezobrazno... ali deca su te stavove stvorili u porodici... znaci u kucnom vaspitanju...

Nije bezobrazno, samo balkanski. Mislim ako ne razumeš potrebe drugih ljudi da budu samo svoji, pa ni ti nisi zaslužio da budeš svoj i ničiji više. A volim da citiram Kineze, stare Kineze:
U staroj Kini postojao je zakon da kada žena napuni 40.g. ima pravo da u skladu sa svojim mogućnostima, odluči da li će ili neće živeti sa svojim dotadašnjim mužem, da li će ili neće biti samo majka i supruga ili će krenuti kud joj volja i finansije dozvoljavaju. U staroj Kini, pre više od 5 vekova. E to je moja maxima.

U pravu si, ne mogu razumeti... i ne zelim ... jer ta scena mi je ufff... teska...
Da zamislim svoju babu sa nekim...:nono::nono::nono:

Ili roditelja... jednostavno ne mogu...:sad2:

cekaj cekaj! ti zastupas stav jednom udata sta god bilo uvek udata, cnaci monogamija pa makar nesrecna? ili svi moraju da se nadju u jednom braku?

ne kapiram zasto neko da se ne zaljubi i da ne zavoli u 60-oj?

ti si bre klonirani patak..mrzitelj zena..samo zenska verzija ..s jedne strane ti nista ne bi trepela i boze kako je ta keri fuj, ali bez pardona pljunes svaku zenu koja spomene bilo sta osim svoje uloge majke i domacice
ti ili si ozbiljno flipnula, ili nas sve gadno zahebavas:think:

Ma ne pravdam se, nego me nervira dvoličnost, svi oni koji danas misle da mame celog života moraju da budu samo mame, a znam ih podosta, kad "odrastu" nikako neće da shvate da treba da ostanu samo mame.
Ako je mama načisto sama sa sobom da ima prava da bude i nešto drugo, onda nije bitno ako to ne kapiraju čak ni (tridesetogodišnja :mrgreen: ) deca.
Ne treba im ništa objašnjavati, samo :D na licu. To će im biti odlična škola da kada i sami obave najveći deo svog roditeljskog posla znaju da IMAJU PRAVA na sebe.

Ako je mama načisto sama sa sobom da ima prava da bude i nešto drugo, onda nije bitno ako to ne kapiraju čak ni (tridesetogodišnja :mrgreen: ) deca.
Ne treba im ništa objašnjavati, samo :D na licu. To će im biti odlična škola da kada i sami obave najveći deo svog roditeljskog posla znaju da IMAJU PRAVA na sebe.

E baš lepo rečeno, al ajde ti to objasni mojim (tridesetogodišnjim) sinovima, a i ovima što me baš da ne kažem pljuju:D:D:D

Back