sex i grad i vi

A sto ti Rasto mislis da je nenormalno nositi cipele od npr 500 evra?
Pa sta ako 99% ne može da kupi veš mašinu?
99 % ne zna ni sapun da koristi , pa neću ja valjda da se ugledam i ravnam sa njima...
Gledam u one bolje i uspesnije od sebe sa njima se poredim. Njima težim !

Da imam 3000 dolara ladno bi platila cipele toliko, jer to bi znacilo da imam i za sve ostalo što imaju normalni ljudi u normalnim zemljama, i hvala bogu da dodje taj dan !

Samo još u Srbiji je nenormalno biti drugačiji, imati nešto i ne skrivati se !
Samo ovde moraš da ćutiš ako nosiš skup sat ili cipele jer pobogu drugi nemju pa da se ne osećaju inferiorno...cvrc !

Kad već pitaš za stanje u mom cipelarniku, evo kratak raport ... još uvek kupujem najbolje što mogu ...u mom cipelarniku ima komada od 20 evra al i onih od 500 i više evrića...nema to veze sa kompleksima...

Nosim ono što mi se svidja ...to što nije po meri prosećnog stanovnika Srbije ...***!

A sto ti Rasto mislis da je nenormalno nositi cipele od npr 500 evra?
Pa sta ako 99% ne može da kupi veš mašinu?
99 % ne zna ni sapun da koristi , pa neću ja valjda da se ugledam i ravnam sa njima...
Gledam u one bolje i uspesnije od sebe sa njima se poredim. Njima težim !

Da imam 3000 dolara ladno bi platila cipele toliko, jer to bi znacilo da imam i za sve ostalo što imaju normalni ljudi u normalnim zemljama, i hvala bogu da dodje taj dan !

Samo još u Srbiji je nenormalno biti drugačiji, imati nešto i ne skrivati se !
Samo ovde moraš da ćutiš ako nosiš skup sat ili cipele jer pobogu drugi nemju pa da se ne osećaju inferiorno...cvrc !

Kad već pitaš za stanje u mom cipelarniku, evo kratak raport ... još uvek kupujem najbolje što mogu ...u mom cipelarniku ima komada od 20 evra al i onih od 500 i više evrića...nema to veze sa kompleksima...

Nosim ono što mi se svidja ...to što nije po meri prosećnog stanovnika Srbije ...***!

Ponavljam, ali ovog puta sam siguran da ti ne pripadash tom sloju stanovnika, stoga prichash o situacijama u kojima se josh nisi nashla, tako da nisi stigla da budesh "nenormalna" za svoje okruzenje jer nosish sandale od 3000 dolara.

E sad, prvo da ti objasnim par stvari (e i da ja nekom nekada objasnim neshto)

Kada ljudi imaju 3000 dolara, ne kupe cipele od 3000, nego kupe od 300. Ti si jedna od onih koje bi kupile mechku od 250.000 evra da imaju 250.000 evra. To shto zive u shupi, to naravno nije bitno. Ja sam apsolutno siguran da je tvoja cerka zrelija od tebe.

Ne kazem da bilo ko treba da krije skupu stvar, mislim, ja je prvi ne krijem, ali da pomenem tu glupost da i onaj ko ima 10 puta manju platu od mene treba da kupi isti sat jer je dobar i vredi te pare, to mi se josh nije desilo. Taj treba da kupi neshto shto mu treba, jer se sa potrebnim novcem zadovoljavaju potrebe, a sa nepotrebnim luxuz. Opet napominjem, nemoj pogreshno da me shvatish, apsolutno sam pristalica skupih stvari i ne verujem u jeftin kvalitet, ali ovo shto ti prichash je jedna potpuna budalashtina i apsolutno sam zgranut da takve stvari ispadaju iz tvoje tastature. Sa druge strane, malo smanji dozu sex i grada koju gledash, u svim normalnim zemljama ljudi prate popuste, kupuju tako da kupovina ima smisla i sl. Ne zaduzuju se bez pokrica poput tvojih junakinja iz serije za smrdljive cipele i zivot im se ne sastoji od toga. Ok, mozda nekima od 16 godina. Chisto ajd' malo na zemlju da se spustimo.

da me pogresno ne razumete - neka svako trosi svoj novac kako zeli (ja bih prva otsrafila glavu nekome da pametuje na temu kuda ide moja zarada).
ja kupujem stvari koje vrede. ne one koje kostaju.
i da imam velike novce moje bi kupovine odece isle samo do te granice.
koliko nesto vredi (a to se otprilike zna, svila je svila, pamuk je pamuk, a sintetika je sintetika). ne potcenjujem dizajn, i to neko treba da plati, ali ga i ne precenjujem, narocito u oblasti odevne mode..

Ček ček...a na osnovu čega ti sudiš o mojim kupovnim moćima i navikama ?
Što misliš da se zadužujem bez pokrića?

Mislim da si stekao krivu sliku ...Ja vrlo dobro znam koje su moje mogućnosti , i kako se u okviru njih krećem...Imaš pred sobom jednu racionalnu ženu, koja jako dobro zna svoj nivo...Nit bi kupila auto za sve pare, nit živim u šupi...naprotiv !

... volim da trošim i ne bojim se da ću da ostanem gladna, još imam dve ruke, malo mozga u glavi i spospobnost da se snadjem ...

Moji kriterijumi nisu jednaki tvojima, što ne znači da su neispravni ...

To ne volim kod ovog forumskog ćaskanja, ako nisi isti kao i ja i ne misliš isto onda grešiš...
Nema šanse da se nekom dokaže suprotno ko je zakucao da je u pravu...

Zato rasto...cenim tvoje mišljenje , fino ti to obrazlažeš, al na žalost ...nije primenljivo na mene...

JOš večeras kad se vratim iz bioskopa , pošto odgledam sex i grad ...reći ću ti, koliko je moj život različit od njihovog..

Do tad ..:kiss:

da me pogresno ne razumete - neka svako trosi svoj novac kako zeli (ja bih prva otsrafila glavu nekome da pametuje na temu kuda ide moja zarada).
ja kupujem stvari koje vrede. ne one koje kostaju.
i da imam velike novce moje bi kupovine odece isle samo do te granice.
koliko nesto vredi (a to se otprilike zna, svila je svila, pamuk je pamuk, a sintetika je sintetika). ne potcenjujem dizajn, i to neko treba da plati, ali ga i ne precenjujem, narocito u oblasti odevne mode..

Upravo tako...I da dodam...ono što meni vredi verovatno ne i tebi, i obrnuto...
I nije podložno kritici ni komentarisanju...

Aman ljudi, ja samo pricham da potpuno pogreshna kombinatorika vodi onoga ko lupi i ostane ziv da je Manolo jeftin i da je to chisto licemerje.
Manolo je preskup, pogotovo za ono shto pruza, Mirka ima pare za isti i svidja joj se i boli te tuki shta ce ko da kaze. To je skroz ok.
Breitling je do jaja i koshta kao svetog petra kajgana, ali imam ga na ruci i bole me bash. I to je ok.
Manolo i Breitling su sica. To nije ok.

Sasvim se slazem...ima ljudi koji luduju za markom...nekima je vazna udobnost..nekima nesto trece...svako treba da trosi svoje pare onako kako misli da je najbolje za njega i da udovolji sebi. Jer najvazniji je onaj osecaj kada se obuces i imas taj osecaj...da izgledas super, da si samouverena da si...:super: e to je onda pun pogodak. Zato i postoje radnje sa raznom robom od firmirane do one na ulici pa ko voli...nek izvoli...
Ako Mirka ima para za skupu obucu neka kupi sto da ne...ako to voli...to je u redu...drugi neka se ponasaju prema svojim mogucnostima...
Naravno da se ta obuca u mnogome razlikuje od ove po nasim radnjama za 20-50 eura..mislim ne da se porediti od dizajna preko udobnosti pa na dalje....al istina je da nemaju svi da kupe kvalitetnu obucu....to je na zalost stvarnost nase drage Srbijice :cry:
O toj od 3000 eura da ne pricam...to je za vecinu godisnja plata..na zalost.

Poslednja izmena:
E ovako,sve da vas pitam ali sve kao ipak ne...
dakle,kupim pre neki dan neke sandalice za 950 dindzi u prodavnici Alpina.I to bas onakve kakve sam trazila ceo dan po prodavnicama al mi se nije posrecilo.Sva hepi donesem ih kuci i tek tada konstatujem da one sta? SMRDE NA KINEZE ! Pa reko,,,dodjavola,nije pristojno da zena mog ranga nosi obucu iz kineske prodavnice iako ja jos uvek ne znam da li istih ima u takvim prodavnicama.Pa reko da pitam auditorijum,ali cisto sumnjam da ce imati ko da mi odgovori posto vecina ovde nosi Manolu :):) da li ijedna odd vas zna da nisu ovo slucajno papucke koje mogu da se kupe u najobicnijim kineskim prodavnicama jer me mrzi da iste obilazim,ne podnosim miris.

Ne aludiram ni na sta,samo mi treba odgovor na pitanje.

Poslednja izmena:
Doors ogdovoriću ti ja jer moj muz uvozi kineske cipele...
Dakle sve one divne cipe koje vidite u bivšoj obući sad ima neko fency ime su kineske !

Nisu skupe al nisu ni kvalitetne...prepoznaju se po specifičnom mirisu...to znam jer imam jedno 10 pari, koje moj muz uzrkuje sve u mom broju naravno i donese !

Ovo sto si kupila u Alpini ne verujem da je Kinesko ...al obzirom da je danas mnogo sta kinesko...ko za...

Sad ima jedna stvar koja nas vraca na početak moje priče...Jle se tebi one svidjaju?
AKo da šta je važno koliko koštaju...
Ja juče u Vima VImi kupila cipelice za 1600 din ...
Na RASPRODAJI !!!!!

Lepe mi ko Manolo !

svidjaju mi se :heart:

sto se tice teme : imam jednu poznanicu koja je prototip lika Keri iz serije.Ona je 71 godiste,sitna kao Keri,duga kosa kao Keri,oblaci se kao Keri jer radi u Telekomu....2 puta godisnje putuje u 2 razlicite zemlje na seminare koje kao inzenjer mora da poseti....ne zna se da li vise para odnese ili donese (dnevnice su ogromne).Ima svoj stan,svoja kola,ima hrpu drugarica (uglavnom udatih) sa kojima uvek moze na pice ili u grad,igra tenis i bla bla bla.

Ipak,ima jos nesto...ima gomilu bezuspesnih veza,ima brata koji joj (umesto muza ili momka) uvek pritrci u pomoc kada zagusti,ima samocu svaki dan kad dodje kuci i do smrti je nesrecna.

Pouka bla bla: nije zlato sve sto sja a serija sex i grad je dobra samo na malim ekranima u trajanju od 45 minuta. Ok,mozda ni dugometrazni film nije los ;)

Ili : terajte mamu da vam rodi brata.

Back