Sex and ...

hmmm

Pa vako, probao sam na travi da se sexam i nije mi nesto bilo lep sex,stalno sam cuo neke zvukove,te se osvrcem te gledam u nju ona u mene,sve sami tripovi, pa mislim sta ona misli,pa dal` ovako dal` onako, barem meni je bio los dozivljaj...

E a zato na ex-u je bilo jednom....
Kazem jednom zato sto nekako moraju stvari da se potrefe nekada i bude bas ruzno.
Elem bio sam sa tom devojkom mozda 2 meseca i onako iz price saznam da je isla na rejvove gutala eksere,radila speed(ali vise ne) itd... I tako trebala ona da dodje kod mene ja sam kuci, zovnem ortaka i zavrsim 2 dupla srca,ne mogu vam bas lepo opisati sve jer sve sto napisam se nemoze iskazati recima bilo je ...
Spremio ja veceru,pusto finu muziku,pijemo vino,i krecemo(kada nas je vino vec uhvatilo) da se ljubimo tu na podu pored stola,rukama prelzimo jedno preko drugog, sad ja onako lukavo vadim iz dzepa eksre i dajem joj jedan,ma nije se ni zamislila...
Prelazmio u sobu i lagano se mazimo(ali nije to samo mazenje,to je grickanje,smejanje zadirkivanje ma sve)onako goli ne znam mozda nekih pola sata onda je ovo cudo mene zveknulo i u trenutku sam se rastopio,poceo sam da je lizem lagano i mazim rukama izgubio sam osecaj za vreme valjda je nju posle mene udarilo,pocela je da vristi(nikada pre nije to radila),onda ona krece meni da pusi, riba je imala pirsing na jeziku, kada ono cudo predje preko glavica ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,u tom trenutku to je neopisivo, kao da sam van vremena,onda ulazak u nju,neopisivo,kao da sve radim prvi put ali tako upecatljivo osecam svaki osecaj 10 puta jace,dva ili tri sata smo se ****** kroz najrazlicitije poze i stavove,svetlo je bilo priguseno, trepnem vidim sebe na nekoj plazi sa njom, trepnem opet tu sam,pa stanemo pa se smejemo zajedno,iskreno, prelepo nam je, gledam je a osecam je,pa opet... Ne znam koliko je ona puta svrsila ali ja sam zaprepasto samog sebe ,kao da mi je sve u telu postojalo samo za predeo iznad kruca ispod pupka, zavrsili smo kod frizidera u kuhinji...

Ne verujem da iz napisanog mozete da skapirate barem deo kako je meni bilo.Pet dana mi je sve oko mene bilo smesno i lepo,prosto sam bio srecan i zadovoljan.

****** ruke su mi se ohaldile dok sam pisao ovo.

Ko je gutao eksere zna o cemu pricam.

Ume i ekser da radi lose i to mnooooooogo lose...

Na speedu mi nije bilo lose,mada nije ko na onome,nekako je brzi seks,grublji, ali bezosecajniji.

Hors nikada nisam radio,ali sam cuo da moze da bude dobro,ali mi nikada nije bilo jasno kako neko navucen moze da se oseca dobro.

Na LSD-u nisam ni pomislio da probam.

Na koki nisam imao sex.
:wink:

Moze, nego sta ti je sa tastaturom, kuckas ko da si navaren? :lol:
...

Lepota nekih poroka je da mozes, kad si kazes, da ih ostavis.... i da im se vratis, opet kad si kazes, ali nikada iz potrebe.
Cik da neko batali duvan ili alkohol kad mu prdne na pament?

Ma nesto sam navuko sa ovaj 'informacioni auto put' jer ima previse dzomba... pocesmo zajedno da pijemo antibiotike :-(

i kom kuurcu sluzi ova tema,da klinci koji dolaze na ovaj pod4um procitaju kako je navodno "sex super" na ovoj ili onoj gudri pa da probaju i oni,mislim licno da se uvere,jel zato sluzi? :?
a vi...matore kese (bivsi djaci generacije koji su ceo zivot bili by the book,pa bi sad kao nesto)sto ste podetinjili pod stare dane pa vas zanima droga,lepo to preko pp-a pa se tamo ****** i drogirajte,a ovo sranje brisite!

E ako si im bas vala rekao... bas ako... matore pedercine i kurave sto se nisu drogirali onda kad su mislili da se jede sve sto leti nego tek sad kad su sve stekli u zivotu pa cak i neko zivotno iskustvo... matora govn@ nijedna... sad su nasli... 'stavim im' do znanja....

Lepota nekih poroka je da mozes, kad si kazes, da ih ostavis.... i da im se vratis, opet kad si kazes, ali nikada iz potrebe.
Cik da neko batali duvan ili alkohol kad mu prdne na pament?

Duvan bataljujem:lol: kad god sebi kazem "DOSTA!", al' mu se i vracam. Al' sve je to potreba, zamazana recima "kad si kazes". Slabost, slabost, medonjo. Covek treba da se kali, lako je pasti u porok. Najlakse.:razz:

Duvan bataljujem:lol: kad god sebi kazem "DOSTA!", al' mu se i vracam. Al' sve je to potreba, zamazana recima "kad si kazes". Slabost, slabost, medonjo. Covek treba da se kali, lako je pasti u porok. Najlakse.:razz:

Neko juri starije devojcice, neko pusi duvan, neko pije alkohol... neko vari... neko se bode, neko kuje eksere... neko...
Ja mogu da mislim da je igla nesto najgore ali sve dok i ja popijem po koji alkohol nisam daleko od onog sto povremeno smota smotusu ili onog sto uspeva da se bocne samo ponekad (ne svaki dan)

Stvar je u mojem poistovecivanju i igle i alkohola i duvana i gandze i... SVEGA.
Pa ko sta voli!

Mozda samo malo mareeee :lol:...
imgres
...a i to , nije nista bitno za sex...
Sex je droga sam po sebi , uostalom mozete vi dovesti um u stanje transa i bez psihoaktivnih supstanci , samo ljudi nece da se trude , uzmu pilulicu i do yaya im , a sjebu se isto toliko...:roll:

Tema je odlicna, iako je uvodni post debilan, samo vi ne umete da pisete na istu. Deca treba sve da znaju i ko brine za decu treba svojim primerom da bude uzor. :-P

Back