mislis svedski akcioni?Seve nemoj da plamudiš...
izbaci novi film
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis svedski akcioni?Seve nemoj da plamudiš...
izbaci novi film
Sofija Todorović je marioneta albanske NVO “Inicijativa Mladih za ljudska prava”Nakon što je Jelena Karleuša javno osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice, koje je hrvatska pevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu, oglasila se Sofija Todorović, direktorka Inicijative mladih za ljudska prava, koja se „proslavila“ izjavom da tzv. Kosovo treba da bude primljeno u UN!
SOFIJA tODOROVIĆ još jednom je šokirala narod Srbije svojim postupcima i stala na stranu osobe koja žigoše srpski narod i proglašava ih genocidnim. Ona se ovim rečima obratila pevačici Severini:
- Draga moja Severina, moje ime je Sofija Todorović, iz Srbije sam, samo želim da ti kažem da si jedna velika inspiracija i postoje mnogo žene koje inspiriše tvoja neustrašivost da kažes stvari koje nisu uvek baš popularne, ali je veoma važno da ih govorimo zarad budućnosti koju žele mnogi, a to je budućnost u kojoj je mir ultimativna vrednost, a pravda nije privilegija. Ja radim u organizaciji Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji, a imamo i kancelariju u Zagrebu, sve što si rekla za Srebrenicu je toliko važno, a pre svega tačno.
- Severina je boginja, a za mir nam je potreban ceo region, mnogo solidarnosti i razumevanja. Žene će spasiti svet. To je tako - napisala je Sofija na društvenoj mreži X.
Podstemo, Severina je bez trunke srama izjavila da je u Srebrenici bio genocid i time javno poručila da su Srbi genocidan narod.
- U Srebrenici je bio genocid, kako god oni to nazivali, mali zločin, srednji ili veliki zločin. Radi se samo o tome da bi neka država trebala platiti odštetu, i da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - rekla je pevačica.
https://informer.rs/vesti/politika/...uza-predstavnica-dilasove-opozicije-fotovideo
Prvi muž Srbin sa kojim ima sina, drugi muž takodje Srbin ali je to ne sprečava da priča ovakve gluposti.. i ne čudi ona, već ova Sofija Todorović?
Ne znam ko je konkretno ona i za koga lobira i radi ali za sebe i svoje pretke sigurno ne.
I nije jedina. Iako je to objavljeno na tik-toku, što ne mora značiti da je pouzdan info, ipak prozvana su mnoga poznata srpska imena koja "dijele" mišljenje ove nesretne Sofije?
Čemu onda eksperti i vještaci čije je mišljenje jedino relevantno, a ne da se to čuje od raznih nepodobnih faca i spodoba koji to iskorištavaju zbog uskogrudnih potreba i interesa.
Kako to da se Severina nije pojavila u onom njihovom spotu? Stekla bi planetarnu popularnost, talenta joj definitivno ne nedostaje.Без баљезгања, ако може, бар у ова два дана када Рамштајн има концерт
Prosto dirljivo:Možda zato jer Severina nije Srbe proglasila genocidnim narodom a naslov glasi "Severina proglasila Srbe genocidnim narodom"
Šta kažeš na to
sodzinjon kad se upuca u venjon zaboravi interpunkcijuSofija Todorović je marioneta albanske NVO “Inicijativa Mladih za ljudska prava”
budi nam komsija ko @комшија, vidi bre ove hrvate, pa jedan cak i tvrdi da je srbin, a tebe ko tera da se pretvaras da si neko ko nisi, ili se ne osecas da jesi... mislim cemu ova patetika?Npr novinari i politicari ovo guraju...Jasnoje zasto ja ne zelim da budem Srbin.
e, ali na nemackom bolje zvuciCista glupost srpskih svinja
seres? gde je bre ona ime? u muzici pored olivera i doris? dubist ajne ...Severinom koja je ipak ime
Tebi niko nije prilazio da trazi da krades, to je problem?ti si oboleo, porodica, sad posao, sta je sledece? bauljas muski
e, seve je ime koliko i jeca.
Jesi se zagrnuo zastavom dok si ovo pisao?ma 'de je bio? izginula vojska i to od vase vatre, kao slucajno, a imamo priznanje, plus klinton trazio da bombarduje srbe
genocid je kada ubijas nenaoruzane, koji nisu vojska, civile, 'de moze genocid da bude kada satres neprijateljsku vojsku? to nema nigde, vama zapad pere pamet da bi sebe opravdao,a nema opravdanja, platice
nego srbi budale, imaju dokaze za kontratuzbu protiv klintona i muslimana za taj "genocid", i nista - jel trazio zrtve? jel ste mu ih isporucili? pa sta je problem? vi ste pocinili genocid, a klinton je saucesnik! case closed.
Možda zato jer Severina nije Srbe proglasila genocidnim narodom a naslov glasi "Severina proglasila Srbe genocidnim narodom"
Šta kažeš na to
Srbi i Srbija su u rezoluciji spomenuti točno 0 (nula) puta.
Koja komedija jbt
Није. Да ли је Насер Орић злочинац?U Srebrenici jeste bio genocid.
Genocid je samo ubijanje etničke, nacionalne ili verske grupe.Ali ako pobiješ 30 miliona nenaoružanih ljudi na određenom teritoriju samo zato jer su komunisti onda to nije genocid.
Citao. Odbrana svoga naroda i svojih bližnjih Mu je draga. Recimo.Sta je Bogu drago, vec je davno kazano. Ako ne znas, a ti uzmi i citaj...
Кебу Крабу? Деца ће да полуде...Severina je opljačkala Kebu
Где они капито кад су глупито. ,Genocid je samo ubijanje etničke, nacionalne ili verske grupe.
Kapito?
Nije bio genocid.
Progledala žena poput Marije Magdalene.Svi zaboravili da je J. K. lajala protiv AV i onda naprasno je pocela da botuje za njega?
Verovatno joj je dato do znanja da ce joj karijera biti ENDE.,
Jok, bilo nam lose dok je bila jugoslavija....sami krojili pa iskrojili...E, jeste blesavi..danas mi sutra vi i tako redom..
Što reče jedan istoričar -čudo nevidjeno da nemačka posle drugog svetskog nije postala najsiromašnija zemlja evrope nego posta još bogatija...klik, help?
Ne krojimo mi istoriju nego nosimo kako nam ga skroje lopovi belosvetski..
A da, mi srbi smo mnogo loš narod..jedan komšija mi hrvat, drugi musliman, treći crnogorac, makedonac, madjar, slovak...