Severina proglasila Srbe za genocidan narod

Neno

Elita
Poruka
21.071

Nakon što je Jelena Karleuša javno osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice, koje je hrvatska pevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu, oglasila se Sofija Todorović, direktorka Inicijative mladih za ljudska prava, koja se „proslavila“ izjavom da tzv. Kosovo treba da bude primljeno u UN!​

SOFIJA tODOROVIĆ još jednom je šokirala narod Srbije svojim postupcima i stala na stranu osobe koja žigoše srpski narod i proglašava ih genocidnim. Ona se ovim rečima obratila pevačici Severini:
- Draga moja Severina, moje ime je Sofija Todorović, iz Srbije sam, samo želim da ti kažem da si jedna velika inspiracija i postoje mnogo žene koje inspiriše tvoja neustrašivost da kažes stvari koje nisu uvek baš popularne, ali je veoma važno da ih govorimo zarad budućnosti koju žele mnogi, a to je budućnost u kojoj je mir ultimativna vrednost, a pravda nije privilegija. Ja radim u organizaciji Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji, a imamo i kancelariju u Zagrebu, sve što si rekla za Srebrenicu je toliko važno, a pre svega tačno.

- Severina je boginja, a za mir nam je potreban ceo region, mnogo solidarnosti i razumevanja. Žene će spasiti svet. To je tako -
napisala je Sofija na društvenoj mreži X.
Podstemo, Severina je bez trunke srama izjavila da je u Srebrenici bio genocid i time javno poručila da su Srbi genocidan narod.

- U Srebrenici je bio genocid, kako god oni to nazivali, mali zločin, srednji ili veliki zločin. Radi se samo o tome da bi neka država trebala platiti odštetu, i da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - rekla je pevačica.

https://informer.rs/vesti/politika/...uza-predstavnica-dilasove-opozicije-fotovideo
*********************
Prvi muž Srbin sa kojim ima sina, drugi muž takodje Srbin ali je to ne sprečava da priča ovakve gluposti.. i ne čudi ona, već ova Sofija Todorović?
Ne znam ko je konkretno ona i za koga lobira i radi ali za sebe i svoje pretke sigurno ne.
I nije jedina. Iako je to objavljeno na tik-toku, što ne mora značiti da je pouzdan info, ipak prozvana su mnoga poznata srpska imena koja "dijele" mišljenje ove nesretne Sofije?
Čemu onda eksperti i vještaci čije je mišljenje jedino relevantno, a ne da se to čuje od raznih nepodobnih faca i spodoba koji to iskorištavaju zbog uskogrudnih potreba i interesa.
 
Sa ovim temama na forumu treba polako završavati, jer prvo ovi političari što maslaju i negiraju može ih neko iz inostranstva tužiti, drugo ove osobe koje proglašavaju Srpski narod ''genocidnim '' takodje po rezoluciji koja je usvojena mogu da odgovaraju , jer tamo stoji da narod nije genocidan.
................................................................................................................................................................................
Strasti smiriti.
 
Не знам због чега неко треба да се оптерећује изјавама једне Северине.

Такође, не знам зашто се пропагира да проглашење масакра у Сребреници за ''геноцид'' представља маркирање целокупног српског народа да је геноцидан. Прво, од самих ратова 90-тих, ми смо добили негативну слику код Запада, тако да ово проглашење неће ама баш ништа променити о нама. Друго, та прича да смо ми по овој резолуцији, као целокупан народ геноцидни, највише се чује код нас. Неко користи ову ситуацију, очигледно са државног врха, да искористи све у политичке сврхе.
 
20240525_191942.jpg
9d6cecfa-d9ac-42ca-973e-da70b75711a5.png
 
Ajde ne beri brige ti za mene, reaguj, zaključaj. Radi taj posao za koji gineš :D
Neće moći. Link iz medija koji je u APR. Jeste i takav naslov u tom mediju. Tako da...

Možda zato jer Severina nije Srbe proglasila genocidnim narodom a naslov glasi "Severina proglasila Srbe genocidnim narodom"

Šta kažeš na to
A šta mislim o dotičnoj bolje da ne pričam.
 

Back
Top