Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na sebi volim:
- nista posebno, ali sve ukupno, zadovoljna sam svojim izgledom
Na sebi ne volim:
- imam malo krive zube, al' ko mi kriv kad nisam htela da nosim protezu
- kosa mi je prirodno talasasta - ni ravna ni sa loknama - uzas (a ne volim dugacku kosu)
Od osobina volim:
- neposrednost
- hrabrost
- sposobnost organizacije/dobro pamcenje (vrlo korisno u raznim sferama zivota)
Ne volim od osobina:
- sto lako planem
- sto me cesto uhvati da se jako iznerviram ako stvari krenu malo drugacije nego sto je planirano

obozavam svoja savrsena stopala.. fantasticno crnu kosu( u srednjoj mi nisu verovali da se ne farbam)... skladno telo, ramena i strukic... divan oblik zuba( kvalitet je slabiji, al ajd sad)
ne volim bas svoj karakter mi je previse kuceci( verna ko kuce svemu i svakom:neutral:), za savremeno doba- doba kucki

Ја на себи волим све. Научила сам да волим себе такву каква сам. Оно што ми није одговарало поправила сам.

И пре сам патила од комплекса више вредности, али сам се тога ослободила и сад сам савршена! :brus::brus:

Predlog mi se ne dopada.
Ima 1001 tema na kojoj mozemo da se hvalimo kako smo lepe . zgodne , savrsene, neponoviljive,al ovo nije ta.

I kao postavljac teme uvodim veto na sve buduce teme koje mogu da dovedu do toga da se opet hvalimo, hvalimo, hvalimo, pevajuci hitic NIko niko kao jaaaaaaaa ..

Vec vidim kako bi ovo moglo da se zavrsi te prema tome , sorry Cicak al ova tema nece da moze.
Al da ne bude da je sad to direktan atak na tvoju licnost i delo, ocekujem da smislis novu , KREATIVNU temu, moze i zez , al da ima neki visi cilj od samoreklame .

Laku noc drage moje ....

bas lep kutak :)
bems je dala lepe predloge
ili npr prvi zaradjeni honorar,plata...(kako,kada,jeste li nesto znacajno sebi od toga kupili,uramili prvu novcanicu...)
da imam neogranicenu moc npr nedelju dana ja bih...(samo bez onih mir u svetu fora)
da imam 1.000.000 evra ja bih....(znaci nije bitno odakle,nego sta s njima)
prvi poljubac
prvo samostalno putovanje (bez matoraca,gde ,s kim...)
umetnost(izlozbe,knjizevne veceri,pozoriste,film,opera,koncerti....gde volite da idete,zasto,preporuke...)

evo jos jednom mojih predloga, posto vidim da se nekima svidjaju :hvala:

tema u temi moze biti
- hobi koji imate ili ste nekad imale ali vise ne i zasto
- talenat koji imate i negujete ili ste imale, a niste ga razvijale
- posao kojim bi volele da se bavite ili koji mislite da vam najvise "lezi"
- cudne navike koje imate, a ne pricate o njima u RL
itd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back