Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
28.06.2000....kada ,zamalo, da ostanem bez muža....
06.01.2005....kada mi je umro otac
23.02.2009....kada sam morala da prihvatim jednu lošu vest
01.09.1995...kada sam se zaposlila....kako sam tada bila srećna(da ne bude sve morbidno)

Au, kakva tema ...

Od 1999. - 2005. desilo se mnooogo lepih i ružnih stvari (bombardovanje ne računam)
Pored toga što mi je u tom periodu život bio stvarno buran i pun raznoraznih događaja, samo jedan me je zaista iz korena promenio...
Desilo se 18.02.2001. kada je umro moj tata, tada se promenila
cela porodica, svako je patio na svoj način i teško smo funkcionisali,
kao mehanizam kome fali šraf...

03.08.2006. zahvaljujući Božjoj pomoći, mm je preživeo
18.06.2008. dobili smo našu bubicu

Sve ostalo što se dešavalo, lepo ili ružno, je svakodnevni život...
događaji koje sam navela su učnili da budem ovakva, kakva sam danas.

12.06.2004 Dan kada me je zaova uvukla u magicne vode Krstarice i napravila mi profil na istoj :lol:
01.10.2008. Kada je zbog ukidanja "Zenskog kutka"moja draga zaova prestala da dolazi ovde i nikad nije prebolela taj tako vazan dogadjaj :lol: :lol:

Poslednja izmena:
uhhhh...datumi...

25.10.1998. kad sam greskom lekara izgubila svoju drugu bebu:sad2:
22.10.2002. kad je poginuo moj brat,a tek je poceo da pokazuje kakav je majstor sa loptom:sad2:
01.10.2003.kada smo posle 10 godina stanovanja po raznoraznim tudjim,dosli do svog stana :)
11.09.2008.kada je konacno,posle silnih godina pakla i mrtvila neko meni veoma drag otisao u "Zemlju zivih" da bi preziveo :)

da nije drugih ljudi, ne bih znala ni da mi je stigao rodjendan na dan kada jeste, ne sto drugo...
... uglavnom pamtim manje/vise koji sam razred bila kada se nesto desilo ili sa kim sam bila att
ali datume same po sebi, ne

niti mi se u zivotu desilo nesto za sto bih rekla da je naglo i imalo veliki impact na kurs
jer primjecujem skakljive stvari dok su jos u malom obimu

21.09.1992. Dan kada je umro moj deda i od kada pita sa visnjama ima sasvim poseban smisao za mene .

09.04.2000. Dan kada sam naucila da onog koga volis moras da pustis da ode i da ako se vrati tvoj je ako ne nikad i nije bio tvoj. ( u mom slucaju nikad nije bio moj ...)

6.12.2003. Dan kada sam slusajuci je kako vristi dok joj seku kozu na zivo shvatila da sam majka i da to sto cuvam vec 6 meseci nije igracka nego moja beba. Posle te veceri nista vise nije bilo isto.

01.04.2008. Dan kada sam naucila da zivot piše romane bolje nego i jedan covek .

I vise mi ne pada nista na pamet sto je sustinski promenilo moj zivot ....pada u mi napamet razni datumi ...al ni jedan mi nije dovoljn vazan.

Život mi se menjao nekoliko puta preko noći. Bukvalno. Ne pamtim datume, ali ću navesti događaje :

- kada sam se odselila i otišla u inostranstvo :(

- kada sam sve tamo ostavila i vratila se kući :)

- 3 momka su imala presudan uticaj na mene i poznanstvo sa njima mi je menjalo i shvatanja i pogled na život:zper:

- period kad mi se otac razboleo i kad sam shvatila da je zdravlje ipak najvažnije :sad2:
- dan kad smo našli psa

Ja ovako kad se osvrnem mogu da nabrojim datume kad su me napustili ljudi koji su mi bili dragi... ali neću to da pišem :(
Od ostalih datuma ništa drastično nije promenilo moj život... ili je svaki dan po malo drastično menjao moj život :think:

E ovakooooooo....datumi,datumi,daaatumiiii....ja cu samo datume bez obrazlozenja.....
Nadam se da mi necete zamjeritiiii ali nmg.bez ovakoooo
16.06.2007.Datum koji je ostavio veliku srecu u mom zivotu,a zatim veliku tugu
16.09.2008.veoma bitan,novo poglavlje za mene.
25.10.2008.Tezakkkk datum i prekid jedne sreceee
Nzn ima doooooooooooostsa al uf....:(

Па, била је прича да се не спомињу датуми кад смо упознале садашње мужеве..
Иначе, ако је до лепих датума, мени је 14. 1. 1981. променио живот, па 30. 6. 1990.... везано је за мог садашњег мужа. Датум кад смо почели да се забављамо, и датум кад смо се венчали. Славимо оба датума, а не сећамо се ког смо се датума верили. :)
Па датуми кад су нам рођени синови...
И датум кад смо купили кућу, после 9 селидби за 5 година...

15.07.1997. tata je otisao
17.07.2000. ja na mestu koje nikome ne bih pozelela(ne smem da pisem sta:sad2: )
dobro lazem,pozelela bih nekim bolidima koje poznajem:mrgreen:
16.07.2002.rodila se L

ima jos dosta toga,ali posla ova tri ja nikad vise necu biti ista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back