Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nikad mnogo simpatican al definitivno promenjen ...

35bgww2.jpg

dgncib.jpg

Bilo je u tim plavim ocima nesto .....

33v0uc6.jpg

A sad je bas nekako bljak

Е, мој бивши момак је у оно време (крајем осамдесетих и почетком девдесетих) био пресликани Дон Џонсон.:D
С тим што сада изгледа 10 пута боље од Дона (а има година скоро као он - 54 :zper:).

Ккаве кокодакалице све волеле неког на слику и на тв

ја имо бре комшимице било лепо и њима и мени

на трибинама бетонским у школи на минус 15 се свашта дешавало

једва чекали да дође пролеће

odgovor na danasnju temu - nisam imala tu cast da vidim svoje bivse simpatije, pa ne mogu da kazem na sta lice
Meni se svidjao mnogo Aksl iz Guns n roses, Boze koliki sam ja Jason the kid bila, strasno.....
videla skoro druga iz srednje, poceo da celavi, pomislila sam - pa dobro, ipak se drzim bolje:mrgreen:

odgovor na danasnju temu - nisam imala tu cast da vidim svoje bivse simpatije, pa ne mogu da kazem na sta lice
Meni se svidjao mnogo Aksl iz Guns n roses, Boze koliki sam ja Jason the kid bila, strasno.....
videla skoro druga iz srednje, poceo da celavi, pomislila sam - pa dobro, ipak se drzim bolje:mrgreen:

haha, jeste, od stvarnih ljudi, a ne ovih zvezda, lik koji mi je bio najbolji frajer sada ima stomacic i celav je... miran i sredovecan... nista od one opakosti iz mladosti... a kakav je to bio tip! neukrotiv. kao.

E necu da spamujem, samo ovo da napisem i brisem
Gledam neke klinke pre neko vece kad smo izasli
Imaju cigla 15, a to smo provalili po drugu sto je iso s njima
Znaci one izgledaju kao da imaju po 25, a on veseli ko dete

Kad dodju u 30-te, sta ce onda biti
E tad se stvarno utesim, a i resila sam da jos nosim one klinacke salvare farmarke i te stvari dok jos izledam kao devojka
E odoh, necu da spamujem, necu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back