Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
devedesetih se sjecam po :D

atari2600.jpg

pajz kaće to opet da se pretvori u
jao kako je gadna ona rospija što se udala za onog glumca što ga gotivim
pa opet njegova slika.
biće 3 dana o glumcima i drugim selebritijima
almo nešto daun-tu-ert
kao npr.... e pa ne znam. hm.

nemoj sad da mi miniras temu taman sam se naostrila
viktorija i kejt mos
e koj moj je novinari toliko gotive ,kejt je skratila siske,kejt izasla s drugaricom i cerkom i sve imaju iste naocare za sunce,kejt obukla dzak i prava je macka
mislim hello!!!!
sta bre ona oce
ni ne znamo kakva je jer nikad intervju dala nije :roll:

aha,i kreirala svoju kolekciju,koja je razgrabljena na netu,pa sad u novinama ko sve nosi i nosi je sama bekamovicka (hihihi :mrgreen: ) a pored nje isti model nosi ona manekenka koju zoveu the body
i na toj manekenki koja je vec onako mrsava stoji dobro a na viki ko na stap da si okacio suknju,pa toj zeni je glava teza od ostatka tela :dash:
nego sta je to tako rastuzilo pa se tesi ferarijem?

А ја хтела да пишемо о свом првом дану у школи...Како смо изгледале, ко нас је водио, какав сусрет са учитељицом је био, како су нам изгледали другари...:sad2:

Иди, Ванда, у неки геронтолошки клуб, кад не знаш ко је Кејт Мос, а Бекамова ти је само гадна и ништа о њој не знаш осим да јој је муж исто никакав, а као нека фаца! :sad2::sad2:

Meni se dopadaju obe ideje...i glasam da sutra imamo celebriti traceve i pljuckanje po zvezdama :lol: A prekosutra prvi dan u skoli...al mora i datum da se stavi.

Ja imam i fotke samo skener da nadjem ...joj bila sam smesna ko tri bisokopa.

Jos me boli glava :(
Sad mi i coi suze .
Ambrozijo glave ces mi doci.

E da ...Viki ucestvovala u seriji UGly Betty , glumila sebe :roll:
Pa uzasna je , a takvom su je i predstavili.
Jel moguce da curka nije ukapirala da je predstavljaju kao idiota ???? :dontunderstand:

Poslednja izmena:
a ja mislim da niko od tih selebritija nije takva ćurka/guska/glupača ko što mi volimo da mislimo
jednostavno je kul da budu tako prikazane u medijima
jer imaju novac, izgled, kul muževe i šta već
pa mora da postoji barem jedna oblast u kojoj će se mali čovek osetiti superiorno
i inteligencija onda nije loš izbor..
jer znate kako se kaže, svi se žale na manjak sreće, niko na manjak inteligencije

i mislim da su one toga još kako svesne

Ko se ljuti na tebe parke?
ček, da provežbam taj tvoj smajli =)

Ako ćemo iskreno, ja ću doći prekosutra...
ič me ne interesuje Bekamovica, još manje anoreksična Mos, i sve ostale koje su
trenutno "u trendu"... Ne volim tu vrstu biznisa... a još manje devizu po kojoj žive
"I loša reklama je reklama"...

Svi ti "selebriti" imaju odlične savetnike ili dobar nos za biznis, briga njih da li će se
nekome dopasti ili neće... cilj je novac...

Bliski su mi koliko i ostali ekstraterestrijal drugari... vanzemljanci :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back